Bebelusi de iulie-august 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 3
nicoll_mada spune:
Multam frumos de raspuns Corina dar gandindu-ma la pasta de dinti oare va mai trebui clatit in gurita?Nu credca as reusi in veci cu Codruta,nu prea ii place sa te uiti in gurita la ea.
Oricum,super ideea cu periutele puse pe deget,sa vedem daca in Rom gasim.Mersi si
nicoll_mada si Codruta Andreea (29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/Nicoll_mada
MMN
corbioana spune:
Monai multumim frumos de aprecieri Pai ce sa facem creste baietelul mamei, se face barbatel e si inaltut si vonicut are cui semana ca si noi suntem voinic Curtea e la oras (un targulet de fapt).
Dede uuuuh prin ce incercari mai treci! Bravo pt reactia prompta!!!!! Si pupici lui Adi sa se faca bine!
Nicol_mada LA MULTE LUNISOARE Codrutei pt ieri, sa fie sanatoasa.
Ella felicitari pentru dintisor!!!! si multumim pentru aprecieri. Si LA MULTI ANI!!!!!!!
Diana
Simona multumim frumos Sper ca esti si tu mai bine si ca totul sa se rezolve asa cum iti doresti pt tine si micul Mario
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
ankak spune:
Buna dimineata!
raportam ca a trecut noaptea iar cu fornaileli, plinsete...uf! I-am pus in nas Pivalone si s-a linistit!Nici de mincat nu a mincat prea bine...sper sa fie doar o stare trecatoare...
Irda, felicitari pentru noua achizitie a Dariei! Wow! Primii pasi! super performanta!
Oana, ne bucuram pentru programul recuperat al Evei!
Dede, multumesc de raspuns! Cit de scumpe sa fie? Ca pe Avene am dat pe o crema 550.000 si e de 200 gr , asa ca...incep sa ma obisnuiesc , cu cremele astea!
Emaaimee??? sper sa ai vreme buna si vacanta placuta in continuare! Cind te intorci?
Anca de Matei (26 august 2005)
ankak spune:
Irda, am vazut pozele cu Daria-zina roz intre florile de aceeasi culoare! Pupam mica plimbareatza!
Ioana!!!!!
Dar eu am vazut pozele cu Andrei si mi-au placut! Si ti-am si scris, sau nu conteaza?
Anca de Matei (26 august 2005)
lulu75 spune:
Buna!
Am avut o noapte agitata. Andrei tot timpul a stat agatat de mine. Cum nu ma mai simtea cum plangea. Toata noaptea a stat la tzitzi.
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei
ATAT SUNTEM DE MARI http://www.youngnutrition.net/member/tickers/mytickers.php
delia grozav spune:
Ankak nu ma pricep ca eu nu folosesc. Dar foloseste Diana Mirela si Monica Elena. Intreaba-le pe ele ca sunt in tema.
Am vazut ca Diana Mirela a deschis un subiect despre dermatita atopica la Parintii intreaba....
Simona am si eu un obiectiv, sa merg la mare in iulie fara Medeea. Si cred ca acuma e mai usor sa o intarc pana nu pricepe prea multe si ea oricum nu e asa dependenta de san si nu vrea sa sa faca de acum incolo. Eu vroiam sa ii dau lapte de vaca de la 11 luni dar m-am razgandit, sa o mai rasfat cateva luni pe printesa cu bunatati daca tot exista.
Apropo, cat va tine o cutie de lapte de 900 grame?
Cine foloseste Milumil 3, care am vazut ca are 600 grame, sau altceva asemanator cat tin astea?
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
anis spune:
Nicoll..se gasesc in farmacii periutele si cu pasta...cauta la farmacia 'DONA".Nu trebuie sa clatesti dupa ce o speli pe dinti.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
blackpanterro spune:
Buna ziua din Romania,
ce sa va spun pana acum a fost o perioada foarte nasoala pana ne-am acomodat.Aidan saracul a plans o gramada in primele zile aici ca nu cunostea pe nimeni si nu a lasat pe nimeni sa il ia in brate sau sa il atinga.A fost foarte aiurea.Macar a dormit noaptea si inca doarme bine noaptea.Ziua la fel doarme o gramada ca il scot afara in carut si ne plimbat vreo 2 ore in 2 sau 3 reprize.
Are cum am spus 10 kg si 76 cm si acum cateva zile a inceput sa bata din palme si toata ziua bate din palme.A inceput sa se si tarasca in patru labe dar in spate :)
Am avut si o gramada de probleme de rezolvat cu buletinul, pasaportul, am fost intr-un continuu stres pana acum.Apoi am dat toti 3 intr-o diaree de zile mari :(
Acum suntem bine dar a fost tare airea.Sunt foarte dezamagita de venirea acasa, e foarte greu...mama are un apartament foarte mic si abia incapem in dormitor cu patutul lui Aidan langa al nostru.Marti o sa imi iau pasaportul nou si duminica plecam inapoi in Germania.
Sper sa fie bine pana atunci...
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
anis spune:
Nicoll e vb de periura degetar.
Dede super reactie ai avut.Bine ca n-ai intrat in panica.
Simona..deja a inceput sa stea numai in picioare.Se ridica si dupa aia incepe sa chitaie,cum zic eu,ca sa-mi atraga atentia si s-o laud..ca vrea sa fie laudata non stop [:D}
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
lulu75 spune:
Am pus poze noi cu Andrei in albumul Leutul
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei
ATAT SUNTEM DE MARI http://www.youngnutrition.net/member/tickers/mytickers.php