Bebelusi de iulie-august 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ema.nu.ela- asa va fi??? Ne vor da 5 mil daca ne intoacem la serv??? ce bine ar fi!!!!

Monai- imi pare tare rau ca si voi aveti problemute si ca nu iti reuseste faza cu intarcatul dimineata.... Mult succes si fetita linistita!!!

Katink- felicitari pt dintisori!!!! Dar de ce zici ca nu a luat bine in greutate? Dupa calculul meu sunt 300g pe luna si e f f bine! Mario papaciosul meu a luat si 200 pe luna! De la varsta asta asa iau, intre 150 si 300 pe luna! Pupici! Lapte Mario bea 500ml pe zi, 200 dim si 300 seara si daca il pun si pe cel din orezul cu lapte sunt 560 sau ma rog....in jur de!

Anis- felicitari pt plimbareata! Pai din ce zici tu ca face, e exact ca Mario si iti spun eu urmarea! Sta numai in picioare, se plimba in tarc si rar de tot se mai aseaza in fund sau se deplaseaza deabusilea pe acolo! dar rar de tot.!

Giana- nu am patit cu fructele sa nu le vrea, in general ii e foame ca la noi trec si 4 ore de la prima masa de lapte pana la fructe, dar mi se intapla sa nu prea vrea seara masa de orez cu lapte, oricum papa f putin la ora aia, in jur de 100 g pt ca sunt cam apropiate la noi ultimele mese, la 2- 2.30h!

Dede- eu fol Humana, dar de ce nu mai astepti pana la un an cu lapte de la tine si sa treci direc pe lapte de vaca dupa! Eu nu am de gand sa mai trec la humana 3 ci direct la cel de vaca!!!

Katink- eu stiu ca nu se elimina masa de fructe ci devine intradevar gustare adica f putin! Iar daca vb de copii grasi, cred ca daca e sa o luam dupa kg, noi suntem, ca are 11.200 sau mai mult, dar are si aproape 80cm si mie chiar nu mi se pare gras, dar el e si f sctiv si e mai mult muschi, asa zice si dna dr. Si eu am zis ca o sa-l las asa pana incepe sa mearga, alerge si dupa aia vedem ce mai ramane de gresimea lui. Eu oricum ii dau toate cerealele pe baza de orez ca sa nu ingrase tare, si nici nu-i dau multe, noi nu avem o masa de cereale intregral. Sper sa nu fie nev sa-l pun la cura!!!

Mergi la inceput

Ioana- am vazut pozele! Tare frumos Andreiutul tau!!!!! Si cum sta el in iarba....si ce iarba superba, gradina mare si frumoasa! Si s-a facut mare baiatul tau frumos! Pupici si sanatate multa!

Gesi-

quote:
Eu una decat sa ma intorc pe 9.5 mil (9 ore pe zi minim) la munca...prefer sa stau pe 8 mil acasa si sa ma bucur de copilul meu...ca dupa perioada asta voi mai avea timp de ea in concedii si la pensie.
exact in aceeasi sit sunt si eu, si oricum vreau sa-mi schimb locul de munca peste 2 ani asa ca chiar nu merita! Cam asa stiam si eu cu banii daca te intorci la munca!

Lulu- felicitari pt dintisori si bun venit micului stelist intre noi! Mai suntem si noi si Svety cu baietelul ei stelisti declarati intre pui deocamdata!

Cuscra- pai vad ca am avut cam aceleasi probleme! La mine a fost ca de ce nu i-am aprins lumanarea de la botez sa se uite in ea, ca sa-i dau mancare normala nu supe si alte prostii, cumnata i-a bagat rosie din salata cu ulei si otet in gura, ca la mine erau 3 nu una, soacra si 2 cumnate rele de gura si grele de cap toate!!!! Si de dormit, eu l-am tinut afara si a inceput sa urle ca nu se lasa copilul afara sa doarme pana la sf Gheorghe!!!!! Asta dupa ce asta iarna imi spunea ca nu are voie copilul sa doarma afara cand e intuneric, si cum se intuneca pe la 5..... dar macar eu stiu sigur ca nu mai duc acolo, sau daca se poarta sotul meu frumos ma mai duc dar nu in calitate de nora deci o pun la punct mult mai bine! Ma bucur ca si-a reintrat Iulia in programul obisnuit! Pupam superbebelusa de nora noastra!!!

Mergi la inceput

Diana- super cadou ai primit de la soacra! Si daca tot vb de apropo-uri, mie mi-a luat la un an de la nunta rochie de poliester de gravida, si copilul a aparut dupa 3 ani! Oi fi fost eu prea grea de cap? Dar de ziua mea eu nu primesc nici macar un tel asa ca...fii fericita!!!

Monai- felicitari ca a baut cu bibe!!! Si stai linistita ca va renunta ea treptat la titi mai incolo. incearca sa-i dai sa pape mai bine inainte de fructe daca zici ca pe alea nu le papa asa de bine! Pupiic si succes! Iar cu ce ai zis aici:

quote:
Ema.nu.ela, intotdeauna am apreciat pertinenta raspunsurilor tale, esti tare draguta
Subscriu in totalitate!!!!

Fetelor, fug si eu la nani acum ca s-a facut tarziu, si mai intru maine! A ramas de citi de la pag 6 capitolul trecut, sper sa termin maine, sa nu raman iar in urma!!!

Mergi la inceput

Si sa urez si eu bebeii nascuti pe 29 (imi cer scuze pt intarziere) si pe cei nascuti pe 30:

29: EVA CHRISTINA [Oana C]
ANDREEA CODRUTA [nicoll mada]
NICHITA [Cezara08]

30: DARIANNA [Ioana Co]
MARA-KARINA [claujro]

Sa fiti sanatosi. papacioasi, cuminti si frumosi, sa dormiti bine noaptea si sa papati bine ziua, sa radeti toata viata si sa aveti parte numai de bucurii, noroc si impliniri! Multi pupici de la noi, Simona si Mario!

Joker- spor la invatat! Tu tot nu ai de gand sa mai intri pe la noi???? Sau oi fi intrat dar nu am ajuns eu inca acolo! Daca asa e imi retrag urecheala!!!! Si o primesc daca e cazul! Pupici!

Noapte buna si frumoasa tuturor, ne vedem maine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Buna dimineata la cafeaua cu sare de la ora 5!
Copilul asta ma termina! Se trezea la 7, intre 6-7, dar sa te trezesti la 5 si sa nu vrei sa te mai culci?
O fi normal?!?
Se joaca pe covor in sufra, alearga si tipa cat o tine gurita! Iar eu de-abia imi tin ochii deschisi! Noroc cu cafeaua!

Dragelor, e normal sa aiba 10kg. la 9 luni? cu abatere cred de 100-200grame, ca nu era cantarul foarte bun. Dar am incercat asa ca idee pentru ca nu o mai cantarisem de multicel. Nu e cam putin? Voi ce ziceti?

Ella, sarbatoresti? La multi ani fericiti alaturi de sotul iubit si de comorile vietii!

Irda, pupici Dariei si facem galerie la dintoc, sa nu mai supere fetita si nici mamica! Maraiala face parte din decor, n-ai ce-i face, decat sa te obisnuiesti cu ea!

Simona, dar femeile alea sunt paranoia rau! De la sat!
Ce sa-i faca lumanarii? dar cu dormitul afara? Pai, daca-l plimbi si adoarme, il bagi in casa?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata!Am facut si noi ochisori ceva mai devreme si acum am zis sa va salutam.
Ella LA MULTI ANI,SANATATE SI TOT CE VA DORITI ALATURI DE PRINTESELE VOASTRE MINUNATE!
Irda tinem pumnii pt dintisor,sa nu mai supere nici fata,nici mamica.
Apropo,voi cu ce pasta de dinti spalati copilasii?Dar periuta?Eu pana acum foloseam degetul meu,dar cred ca e cazul de o schimbare,ce ziceti?

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna dimineata fetelor!
Multumim celor care ne-au vazut pozutele pt. cuvintele frumoase.

Am achizitionat si noi al doilea dintisor! Ieri deara l-am observat cand urla ca nu vroia laptele
Azi dimineata fii-miu m-a muscat de nas cu singurul lui dinte si cu inceputul celui de al doilea. Nu va puteti inchipui cat m-a durut si cat ma mai doare inca.

Simona - Mario bea f. bine lapticul, Aris bea in zilele lui bune cca 220ml, 120ml seara si 100 dimineata asa ca tre' sa ii pun lapte in absolut tot ce mananca si asa ajungem cu chiu cu vai pe la 350 ml.

Nicoll - eu folosesc pt. singurul nostru dintisor pansamente sterile dar vreau sa ii iau periuta care se pune pe deget daca oi gasi p-aci asa ceva

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

filmulete http://dropshots.com/corinastp

Mergi la inceput

Nicoll -si pasta de dinti pt. bebei, scrie pe ea de la 0-3 ani

Mergi la inceput

wow, am primit si eu o steluta, nu mai sunt nou venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!

Nicoll_mada, eu o spal cu pasta de dinti Nenedent Baby si folosesc periuta degetar.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput