Piatra Neamt - Perla Moldovei (6)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72926&whichpage=10" target="_blank">Aici partea a V-a
Hai sa facem o listuta cu nemtencele active - cel putin la numarul 5(parca se mai facuse una candva...):
ana1980
annabella
andreutza_23
danidani74
EftimieC
ellinia
geba2001
herra
ionella3003
iully
karmen
lorelei19
lunna27
mihastroescu
miram_m
naomi ioana
pisicuta si matei
sunt mamica
vali02
Imi cer iertare daca am trecut vreun nume gresit sau daca am uitat pe cineva! Oricum, lista ramane deschisa si invitam cu mult drag pe cine n-a mai postat de mult timp pe aici sa ne mai spuna si noua ce mai face...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Raspunsuri
pisicuta si matei spune:
Am intrat sa va zic noapte buna ca nu mai pot de oboseala,am fost activa azi si acum se simte .
multumim de urari! ne vedem maine
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
Buna dimineata.Fetelor mai dormiti la ora asta de la prajiturile de ieri vi se trage,ca faceti pofta la oameni care nu stiu sa faca prajituri
va pupam si mai vorbim!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Buna dimineata!
Si noi suntem active de pe la 9:20 azi ne-am permis sa lenevim mai mult...
Pare sa fie o vreme super.Ce planuri aveti pt aceasta zi minunata??
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
pisicuta si matei spune:
la noi nu e chiar asa frumos,insa o sa iesim ca nu mai putem sa stam in casa! asta e ,ne batem cu vremea
pupici!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
fetelor mai vroiam sa va zic ca suntem pe pagina principala la subiecte noi postate,hai ca tragem tare sa nu lesam,doar suntem cele mai tari,nu?!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
E frumos dar e rece si bate si un pic vantul...se pare ca dimineata m-am cam inselat
Ionela multumim pt reteta,poate o sa o incerc si eu ca la mine se cam strica branza de vaci in frigider!
Pisicuta s-ar parea ca numai noi doua mai suntem pe aici...cred ca restul chefuiesc de mare zor!
ana1980 spune:
Mai dar vad ca e mare activitate in ultimele zile pe aici.
Bine ai venit Andreutza. Noi suntem nasi de 2005. Nu am avut nu stiu ce toaleta pt ca mi-am cumparat ceva pt gravide-eram in luna a 6a.
Carmen speram sa se termine cu bine si sanatate multa.
Abia am ajuns acasa de la gratar. A fost super....a inceput sa bata vantul cam atre asa ca am plecat.
pisicuta si matei spune:
pana la urma nu a fost o zi asa rea.am fost putin prin herastrau si desi m-a baut la cap stotul meu tot drumul ca o sa ploua a fost dragut si lu Matei i-a placut tare mult la locul de joaca!in rest m-am apucat sa citesc Jose Saramago "toate numele"-interesanta!
da lunna cred ca ceilalti chefuiesc de zor ca si la mine pe mess nu sunt decat eu online-ceea ce nu s-a mai intamplat nici macar de craciun...
o seara placuta!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Fetelor...buna dimineata si traiasca 1 mai!!!!
Nici la noi nu a fost o zi nasoala numai ca mie mi s-a parut atat de frig incat nu i-am putut lasa cat au vrut pe afara.
Pisicuta...nici o problema.Ne vom lua si noi revansa.
ionella3003 spune:
Neata, fetelor!
Am avu o zi cumplita ieri, am fost in vizita la parintii viitorei fine insa atat de rau m-am simtit din cauza deja obisnuitei dureri de cap... am ajuns acasa a fost si mai rau, s-a lasat cu varsaturi si cu stari de lesin... azi vad ca e deja ceva mai bine, am reusit sa ma dau jos din pat si sa mananc ceva...
Si... iar sunt sg acasa, asa ca...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA