Clubul moldovencelor de peste Prut (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Cornelia, dar de ce sa eviti vitaminele? Mie mi se par importante, din mai multe puncte de vedere, mai ales datorita aportului de acid folic. Eu am luat Materna pina a ramine insarcinata, in perioada sarcinii si cit am alaptat, acum tot iau Vitrum, dar simplu, multivitamine.

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cornelia Da chiar, de ce nu vrei sa iei vitamine? Sunt foarte importante, contin necesarul zilnic de vitamine pentru o femeie insarcinata, care-s importante pentru dezvoltarea bebeului. Eu am luat vitamine si plus acid folic la inceput, dupa aia am luat numai vitamine, Acum am 17 saptamani si tot mai iau vitamine, ca asa mi-a spus medicul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

UN WEEK-END PLACUT LA TOATA LUMEA,PLEC SI EU ACASA,PUPICI

sirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare, fetele,
Iaca si eu pe aici, am avut cea treaba de dimineata, in sfirsit m-am eliberat.

Cornelia, mie starea de rau mi-a trecut cam pe la 14 saptamini. Dupa acest termen am reinceput sa maninc practic de toate. Vitamine (Materna) am luat din perioada conceptiei pina in momentul in care l-am intarcat pe Vlad. Normal ca m-am straduit sa maninc mereu variat si suficient, dar eram linistita ca in fiecare zi copilul meu primea necesarul de vitamine si minerale.

Tanya (oxy), imi pare rau ca puiul tau s-a chinuit iarna asta cu raceli si viroze. E tare rau cind ti-e copilasul bolnav. Poate ii va creste rezistenta pina la iarna urmatoare si va fi mult mai bine.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Multumesc fetelor de sugestii, insa eu am o netoleranta cu vitaminele- pastile, cum le bag in gura cum le dau afara... Asa ca trebuie sa merg doar pe varianta naturala... Mai ales acum cind "scuip" tot ce maninc... Sau sa primesc injectii cu vitamine - cum am primit in spital...

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Am mai adaugat poze in albumele cu bucate.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lucia_B

Am mai adaugat poze in albumele cu bucate.

Tiii, ce bucurie pe capu meu! Mersok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lucia, mama, da cite bunatati noi ai acolo! Paste, shuba, bostanei de tot neamul! Si parca am mincat acum o ora, dar am inceput sa salivez ca si cum sint flaminda de o saptamina

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Lucia, n-am cuvinte! SUPEEER! Bine ca am scos acum din cuptor prajitura cu cocos si am ce minca, de nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

subscriu

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput