transsexualitate????
Raspunsuri - Pagina 5
roxana1974 spune:
mate, e clar ca nu pot sa gandesc ca tine...dar nici nu pun "=" intre tara, nenorocire si lucru rau...
in ceea ce te priveste, am mici rezerve in a crede 100% confortul tau psihic la ideea ca copilul ti-ar putea fi gay...personal, nu m-as da cu capul de pereti, dar in sufletul meu s-ar da o lupta grozava...asta e...chiar daca sunt convinsa ca o persoana gay e absolut ok ca om...nu comentez alte calitati...ci strict faptul ca e homosexual...dar nu despre asta trebuie sa vorbim aici...
numai bine tuturor,
Roxana
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
mamica dulce spune:
roxana,total de acord cu tine.Am citit tot subiectul si am ramas putin surprinsa la unele raspunsuri.
Pe prima pagina sunt cateva exemple,despre baietei care au avut comportamentul asta si sunt gay.Eu o inteleg pe alexis ca e ingrijorata.Una e sa fii ingrijorat si alta sa blamezi!
Eu am un baiat,il cresc "baiateste" si
sincer ma bucur nespus ca pupa toate fetitele:)
Desi nu am nimic cu persoanele gay,n cred ca as fi happy sa dezvolte comportament homosexual pe la 16 ani.Sau la 20 sau la 45.
La fel,daca as avea o fata,as fi fericita sa aiba o sexualitate normala.
La fel ca voi,daca totusi copilul meu ar deveni gay,
l-as accepta asa cum e si iubi la fel de mult dar undeva in sufletul meu m-ar durea si nu pot sa cred ca este vreo mama pe forumul asta sau aiurea careia sa-i fie absolut egal daca copilul ei e homosexual,oricate perspective tolerante si moderne sunt expuse aici.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Mirela72 spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
roxana,total de acord cu tine.Am citit tot subiectul si am ramas putin surprinsa la unele raspunsuri.
La fel ca voi,daca totusi copilul meu ar deveni gay,
l-as accepta asa cum e si iubi la fel de mult dar undeva in sufletul meu m-ar durea si nu pot sa cred ca este vreo mama pe forumul asta sau aiurea careia sa-i fie absolut egal daca copilul ei e homosexual,oricate perspective tolerante si moderne sunt expuse aici.
Mamico, mi-ai luat vorba din gura!
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
filofteia spune:
Si eu mi-as accepta copilul daca ar deveni gay...
Ai eu am fost foarte baietoasa... toata viata mi-am dorit sa fiu baiat, pana cand am nascut... Abia atunci (la 30 ani) am reusit sa ma impac cu statutul de femeie... in rest am fost in permanenta competitie cu baietii... poate datorita firii practice, ce aduce mai mult spre barbat decat spre femeie... Si totusi nu am avut nici o clipa inclinatii de lesbiana...
Pe de alta parte cu cat i se va interzice copilului cu atat va fi mai atras de acel lucru...
Si Adi si-a dorit sa se fardeze, dar nu a facut-o pentru ca fardurile si rujurile erau puse bine sa nu le strice... Si-a dorit jucarii de fetite si i-am luat fara sa-mi pun probleme ca ar fi defect... este inebunit dupa mixer, masina de spalat, cuptor etc... Pe la trei ani dansa cu buricul gol ca fetele de la ASIA si niciodata nu i-am interzis... Si tot pe atunci isi prindea in par clamele mele sa fie si el frumos...
Nu se joaca cu masinutele ci mai degraba amesteca nista apa cu mixerul de jucarie... ca sa nu mai vorbesc de cate ori nu s-a imbracat cu pluoverele mele de casa ... eu nu cred ca de aici se poate trage concluzia ca va deveni gay...
Poate daca acel copil nu ar avea la indemana rujurile si ciorapii etc... nu le-am mai folosi... Asa cum si copilul meu le-ar folosi sa fie mai frumos... La varsta asta cam asa le percep... daca mami se da cu farduri si ruj sa fie frumoasa vreau si eu sa fiu frumos...
Poate sunt eu defecta?
Porumbita spune:
eu nu prea inteleg chestia cu il educ "baieteste" si ma bucur tare ca ai mei nu au procedat asa cu mine si cu fratemiu;
noi am avut totul impartit frateste si papausile si masinutele si indienii... nu a existat ca nu ai voie sa plangi ca esti baiat sau esti fata tr sa ma ajuti la curatenie; nu a fost unu imbracat in roz si unu imbracat in albastru; tata ne-a invatat pe amandoi "smecherii" din box si cum sa facem sa ne aparam; mama ne-a aratat amandurora cum se coase un nasture; fratemiu a avut parul lung cand era mic (ca era frumos si ondualt) eu fff scurt ca era catastrofal (si e si acum ); si suntem amandoi doi adulti normali, casatotiri, fara probleme de identitate sexuala.
poate baietelul din prima postare nu o sa fie gay.. da sigur va fi un om complexat dc va creste stiind ca nu e "suficient de barbat" , ca nu face ceea ce trebuie baietii sa faca
mamica dulce spune:
quote:
eu nu prea inteleg chestia cu il educ "baieteste" si ma bucur tare ca ai mei nu au procedat asa cu mine si cu fratemiu;
depinde ce intelegi prin "baieteste".Cred ca tragi o concluzie gresita.
Eu am numai un baiat si ii cumpar haine de la sectorul de baieti,recunosc ca nu are nimic roz:)-dar are alb,galben,portocaliu,nu ii cumpar barbie si clame de par,ursuleti de plus roz bonbon sau chestii de genul asta.
Daca as fi avut si o fata(cum a fost la tine si fratele tau) si lucrurile astea ar fi fost in casa ar avea liber acces la ele,normal.La gradinita ii place sa impinga carutul de papusi-de fapt si pe al lui propriu il impinge cu placere-bravo lui.Daca vrea sa se uite la filme cu barbie,n-are decat dar lui ii place Bob the bilder.Si e un baietel extrem de alintat si pupat,plange fara restrictii de genul de care ai dat tu exemplu ,cum ca nu e fata(pardon,o data exasperata de o zi cu toane i-am zis ca se vaita ca o baba
Cat despre farduri la 3 ani-e clar,copilul imita,si marc sta cu mine in baie cand ma machiez si vrea sa le incerce,se da cu pudra..chesttii de genul asta.Daca insa si la 6-7 ani sau 10 ar vrea sa faca la fel...atunci mi-as face o caruta de griji,normal.
Asa ca e este o diferenta intre a fi crescut baieteste si militarie,de a creste cu o sora de varsta apropiata sau cu un frate,sau de a fi singur la parinti si tot asa.