Mamici casnice (36)
Raspunsuri - Pagina 9
Dana_ch spune:
Andora o adevarata floare printre flori Raluca,cred ca te-ai simtit bine la munte si asai ca e pe aici pe langa mine?
Poze cu Lucas
CRISMIR spune:
Super pozele ANDREEA,si cele de la munte si cele de la tara cu piticuta... familiei intregi....ce superbe erau florile alea mov(nu stiu cum se numesc),si ce frumos arata poenita aia cu atatea flori!!!!!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
andora spune:
Mai dar imi lasa gura apa cu atatea retete pofticioase ... hai ca va dau ceva mai tarisor ca tot e 1 mai si tre sa ne sarbatorim de dimineata nu? Poftiti
Dana, da, sti tu bine ce stii, e mai incoace de Sibiu, pana-n Sibiu mai e Talmaciu, noi am coborat in Avrig . Data viitoare vii cu mine ce zici? Desi m-am cam saturat momentan de gari si frig
Mirela sarumana, intr-adevar poienita aceea e de vis, daca avam cum sa va trimit si sonor peisajul era super, liniste totala, ciripit de pasarele si atat... Mai eu am ratat stirile despre voi, stiu ca trebuia sa plecati si apoi pac va gasesc pe partea cealalta a oceanului.. sa fiti fericiti cu totii si sa fiti mereu impreuna
Cami ce mai face burticuta Roberelului?
Tuturor sanatate si sa nu mai faca nici o belea nici un piticut
Eu m-am sculat ca plangea uca si apoi m-am gandit sa ma spal pe cap si acum hop aici... asa ca raman prin zona si va pupacesc.. va doersc un 1 mai exploziv
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dana_ch spune:
Buna dimineata,zanelor
poftiti la cafea
ceai
suc
o bere hai noroc si voie buna
Poze cu Lucas
andora spune:
Mda... cred ca zanisoarele noastre au adormit in casuta din copac.... ca deh e ziua muncii doar n-o sa muncim pe DC... Eu tot numar norisori.ploua... nu ploua...
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
malla spune:
Sunt pe fuga am trecut numai sa va salut!!! Va pup!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Porumbel30 spune:
Am stat in dubiu daca sa intru sau nu , pt. ca am observat ca de obicei cand scriu ceva nu ma baga mai nimeni in seama (pt. exceptii ) , dar am zis sa va spun totusi "Buna dimineata ! " si sa va urez o zi buna...
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
gegea spune:
quote:
Originally posted by Porumbel30
Am stat in dubiu daca sa intru sau nu , pt. ca am observat ca de obicei cand scriu ceva nu ma baga mai nimeni in seama (pt. exceptii ) , dar am zis sa va spun totusi "Buna dimineata ! " si sa va urez o zi buna...
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
Stiu ce zici, nu esti singura care are senzatia asta; e probabil consecinta faptului ca suntem tare multe si de multa ori e posibil sa mai uitam ce zic altele, avand in vedere si viteza cu care se misca topicul nostru (iar in paranteza spun ca des am impresia ca foarte multe nu citesc decat ce le intereseaza sau strict mesajele adresate si de aici am concluzionat si eu ca nu ma mai bag in veci sa dau vreun sfat).
Mie imi esti tare draga si te admir din tot sufletul, desi e posibil sa nu fi interactionat prea mult.
si pentru o mamica speciala!
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an