Mamici casnice (36)
Raspunsuri - Pagina 10
alexa si mami spune:
'neata!
alincic, bine ai venit la noi! sa-ti creasca mari si sanatosi copilasii!
andreea, m-ai topit cu pozele de la munte, iar de dulceata de gogo ce sa mai zic. cred ca nu ne-ai aratat-o tunsa, e o gogosica frumoasa foc
este o vreme afara de orice altceva, numai de gratare si distractie nu :(
atit deocamdata, ca vine alexa si imi sterge tot.
alexa
alexa si mami spune:
ioana, acum ti-am vazut mesajul. nu esti singura care are sentimentul asta, dar asta nu e un motiv sa nu treci pe la noi. eu ma bag singura in seama, daca ma simt neglijata:))
andreea, nasica, felicitari pt gestul facut. sa ai grija de finuta ta ca acum ii esti mama spirituala, nu?
alexa
diadaniela spune:
Ioana,cum ,ma nu te baga nimeni in seama?
Hai nu te supara ! Scrie in continuare !
Noroc ,ca ti-a vazut Alina mesajul ,ca eu nu-l vazusem!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Ce ziceai tu Alinuta cea sadica? Ca te simti neglijata?
Ia explica-mi tu mie de ce esti sadica?
Cami ,ce mai face Robertelu'?E mai bine?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
dana, pup, esti prima care a observat . asa imi zice colegu', ca eu sunt ca cea din bancuri:))
io daca nu ma baga nimeni in seama, ma bag si singura
alexa
osna spune:
ioana cum sa nu te bagam in seama.pentru tine.
buna dimineata gagici,azi e soaresi vreme minunata asa ca nu stam in casa.am trecut numai sa va salut si ies la aer.
Porumbel30 spune:
Mi-am mai revenit ! si celor care nu m-au uitat !
Bebele meu e cam scartait , scuipa suzeta care pana acum il linistea...oare ii iese vreun dintisor ?
Azi vreau sa fac niste saratele . Daca ies cum vreau eu , sunteti invitatele mele !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
diadaniela spune:
Ioana,daca ies cum vrei tu ,da-ne si noua reteta.
mie tare imi plac saratelele.
Dana
osna spune:
vai fetelor bebelica al meu a inceput sa miste asa puternic.este un sentiment asa minunat.l-a simtit si gicu pentru prima oara ca vreo 5 minute a tot dat din maini si picioare.sunt asa fericita.azi am 5luni si o saptamana.
Dana_ch spune:
Ioana de multe ori am avut si eu acest sentiment,dar mai tragene de urechi daca mai omitem.... hai ca mi-ai facut pofta cu saratelele si eu nu stiu cum sa fac sa mai slabesc ca sunt tare
Geani si pentru tine un
Si ca sa nu se supere nimeni va tuc dulce pe toate
Poze cu Lucas