Montignac: ce am mancat azi (76)
Raspunsuri - Pagina 6
teodraghici spune:
Am inceput si eu Monti, dar am de slabit foarte mult, asa ca daca ma pot tine ma inscriu si eu in "clubul monti"...pana acum rezultatul e de 2kg intr-o saptamana...mancand pe saturate. Inca mai alaptez....oare mai sunt fete care alapteaza si tin monti?
Va pup
si BB Fulvia
andanii spune:
teodraghici bine ai venit printre noi
despre cereale : poti manca cereale de la sanovita, simple fara zahar, si sa nu contina fructe, fulgi de porumb pentru ca nus unt conformi
te asteptam sa postezi zilnic ceea ce mananci
ANDANII
dragonitza spune:
Buna fetelor! De rondelele de grau sau orez expandat de la sanovita ce spuneti? merg mancate dimineatza? din ce am citit, contin glucide si numai un procent foarte mic de lipide.
adriana_mihnea spune:
Buna, fetelor!
Mai scriu si eu din cand in cand, desi va citesc zilnic. Tot la Monty, de 2 zile mai serios, ca nu mai merge! Vine vara, vine nunta sora-mi si vreau sa fiu subtirica!
Meniul de azi:
dimineata: 1 mar si 1 baton fibrobar (vroiam sa mananc post azi si era singurul lucru bun in drumurile mele)
pranz: branza, ridichi, castraveti si niste carne la borcan
seara: idem pranz, mai putin carnea.
Plus ceaiul de rigoare care tocmai ce mi-a spalat intestinele...
Va pup!
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
Anda Panda spune:
bai fetelor e groasa. jale !!!!
mincat prostioare de paste, slabit in urma lor, revenit la monti, ingrasat 700gr fata de greutatea din tabel. deci metabolismul si-a spus cuvintul. asa ca daca la urmatorul raport anunt ca stagnez..e rost de petrecere !
pup si spor !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
caterina71 spune:
buna noapte...
N-am mai postat de ceva timp, dar v-am citit si m-am mai inspirat la meniuri. Bine, cat am alaptat am mai si calcat in strachini... De o saptamana am fost nevoita sa intrerup alaptatul, asa ca de marti am reinceput Monti, straduindu-ma sa nu mai am abateri. Ieri si azi am fost foarte cuminte, sper s-o tin asa si-n weekend. Luni domineata voi veni si eu la raport cu greutatea, iar de luni promit sa postez si meniurile.
Un weekend lipsit de tentatii va doresc.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
teodraghici spune:
Buna, in principiu meniul meu este cam asa:
Dimineata:cafea + mere, sau alte fructe
Prany: supa de legume cu carne
ghiveci de legume permise
salata de legume
Branya
Cina: cereale cu lapte
Daca gresesc, va rog sa ma corectati, avand in vedere ca sunt la inceput....nu ma supar ba chiar imi face placere
cred ca tre multa rabdare cu Monti, eu personal ma astept ca peste o luna de la inceperea dietei(daca o pot numi asa)sa apra reyultate viyibile....nu numai la cantar....
si BB Fulvia
teodraghici spune:
Dragonita,si eu ma intreba acelasi lucru...oare or fi ok?
Fetelor care ati incercat sau care mai stiti despre asa ceva...pls postati .....oricum arata tare bine....
si BB Fulvia
viorica avram spune:
buna dimineata!
ieri am calcat stramb la pranz cu o felie de pizzasi un pic de mamaliga.dar seara am mancat doar pepene si o para.
azi am in meniu numai mancare usoara:paine prajita dimineta
piept de pui cu salata la pranz si salata de ton la cina.
ma cam doare stomacul.e si normal la cate pastile iau.
maine ma cantaresc dar sincer ma vad slaba.
spor la slabit!
viorica
tlaura spune:
Salutare, salutare!
Vad ca va tineti de treba, ceea ce nu pot spune si despre mine!
Eu am intrat sa va rog sa ma scoateti momentan din tabel, ca mai mult va incurc; nu am reusit sa tin monti deloc, iar acum plecam in tara pentru o luna; asa ca daca e ne vedem dupa!
Pupici la toate si spor la slabit!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze