Montignac: ce am mancat azi (76)
Raspunsuri - Pagina 5
furni spune:
Laura, vrei sa spui ca torturile alea de la aniversari LE-AI FACUT TUUUU ?!?!. Pai ti-ai gresit vocatia, fata mea !
Va pup.
ralu spune:
Andanii-eu te incurajez!!!! sau mai bine zis iti tin pumnii si tie si mie!!! Deja eu mi-am spos din cap ca o sa mai slabesc, doar vreau sa mananc mai sanatos si daca aceasta chestie ma va ajuta si cu slabitul atunci este ok!!!! Deci,.... NU TE LASA CA MAI AI PUTIN......!!!! TE PUP MULT!
andanii spune:
ralu da mai am putin pana ajung la greutatea declarata in tabel, adica 80 si apoi mai am cale lunga pana a arata si eu mai normal nu diforma as vrea sa ajung la 65 .... deci acuma mai am 19 kg de dat jos, doamne ce mult e
mersi de incurajari
viorica grozav, 71?
silvi ai trecut de 70 ce fain de tine
va ajung in urma
ANDANII
corina costea spune:
Saluti fetele,
Iata si meniul meu de ieri:
MD- omleta
Gustare-cafeluta
Pranz-ou fiert cu sunca si castravete
Cina-spanac cu pulpa de pui
Si meniul de azi:
MD-iaurt 0.1%
Gustare- cafeluta
Pranz-mancare de vinete cu pulpa de pui
Cina-spaghete cu bulion
Va pupic, Corina
andanii spune:
uau ce slaba activitate pe aici
haideti feteleor, a venit vara , trebuie sa slabim si sa aratam bine
meniul de ieri
8.30 cafea cu lapte
10.00 mar
12.30 salata de varza cu ton, branza, ridichi, castraveti, rosii
17.30 salata de varza murata cu branza tofu
45 min bicicleta de camera
mobilizareaaa
ANDANII
Mara76 spune:
Salutare fetele!
Eu n-am mai dat pe aici pentru ca am ajuns la concluzia ca fara un sut bine administrat nu fac nici o treaba. Asa ca de marti am inceput dieta pe care a tinut-o Catalin Crisan, mult mai drastica, si respecta regulile Monti. Urati-mi bafta, sper sa reusesc! Pana acum am slabit 1,5 kg, adica am ajuns iar la greutatea din tabel. Uff, sa depsesc o data pragul de 70!
Va pup si multa voita in continuare!
viorica avram spune:
hai sa pun si meniul meu de azi. ma corectati unde gresesc,varog:
d.o cafea cu lapte degresat si o felie de paine neagra
un mar la gustare
p.cred ca o sa mananc o salata de ton cu ulei de masline si lamaie
un fruct
c.piept de pui grill cu salata
in plus fac sport:3 zile alerg pe faleza cate 35min si 3 zile fac acasa tae bo
acul cantarului nu s-a mai miscat inca
spor la slabit ca eu....
viorica
ralu spune:
Buna fetelor!!!
Viorica-eu zic ca nu faci nici o gresala!!! Probabil ca esti intr-o perioada de stagnare si nimic mai mult!!! Continua si o sa vezi ca la un moment dat o sa reincepi sa dai jos!!! Nu te astepta sa slabesti ca la inceput!!! Probabil ca si stresul este de vina. Eu cand sunt stresata si un pahar cu apa daca beau tot se "pune", asa ca incearca sa tii in continuare regim!!! Te pup!
Myhaella spune:
Bun venit incepatorilor in Monti si mult spor!
Viorica, tu parca spuneai acum ceva timp ca faci si Pilates, caut si eu un DVD. Si incearca sa te masori pentru ca este posibil ca datorita sportului sa creasca masa musculara si sa se vada in centimetri dar nu si in kilograme.
Silvi, distractie placuta la botez!
Week-end placut tuturor!
Mihaela
teodraghici spune:
Buna, as vrea sa stiu si eu ce fel de cereale cu lapte se pot manca dimineata si eventual seara. Mie-mi plac tare mult, as putea manca toata yiua cereale cu lapte asa ca ma tot intreb...De care?Fulgii de ovaz de la sanovita oare sunt ok?
va multumesc de pe acum (in carete scrie ca sunt cu indice glicemic 50). Voi cum ati procedat?
si BB Fulvia