"Open marriage"-da/nu/de ce/cand/cum? (3)

"Open marriage"-da/nu/de ce/cand/cum? (3) | Autor: casandra

Link direct la acest mesaj

...1,2

Mi-am insusit critica.
Am inteles ca fiecare are dreptul sa isi comenteze doar propria viata, fara a se referi in nici un fel la ce face celalalt.
Acum, serios, nu crezi ca ma jignesti numindu-ma "moralist de duminica", sau punand intrebari despre viata sexuala a altora?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns forte spune:

Eu o intrebam pe zina, pentru ca ea era foarte indignata de viata sexuala a altora. Chiar exagerat de indignata.
Nu cred ca te-am intrebat ceva pe tine.

"moralist de duminica" numesc genul de individ extrem de principial, dar selectiv. Stii cum e: cu unii muma, cu altii ciuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

-------
Eu o intrebam pe zina, pentru ca ea era foarte indignata de viata sexuala a altora. Chiar exagerat de indignata.
Nu cred ca te-am intrebat ceva pe tine.
--------
Forte, nu ai intrebat-o in privat, ci pe un forum public.
Zana nu a facut nici o referire la tine, ci la in_trecere. Chiar daca tu nu esti in_trecere, ai comentat pe marginea postarilor ei.
De ce eu nu as putea remarca faptul ca tu ii pui intrebari zanei despre viata ei privata, insinuand ca nu este destul de emancipata sexual? De ce nu respecti "normalitatea sexuala" a Zanei, oricare ar fi aceasta, dar pretinzi Zanei sa considere normala sexualitatea lui in_trecere? N-ar trebui sa fii la inaltimea propriilor pretentii, una dintre ele fiind respectarea sexualitatii fiecaruia si considerarea ca fiind normala, daca cei implicati sunt de acord cu modul in care o practica?

---------
"moralist de duminica" numesc genul de individ extrem de principial, dar selectiv. Stii cum e: cu unii muma, cu altii ciuma.
---------
Ce pot sa zic, dupa propria-ti definitie, se pare ca te incadrezi in aceasta categorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

quote:
Originally posted by casandra
Forte, nu ai intrebat-o in privat, ci pe un forum public.
Zana nu a facut nici o referire la tine, ci la in_trecere. Chiar daca tu nu esti in_trecere, ai comentat pe marginea postarilor ei.
De ce eu nu as putea remarca faptul ca tu ii pui intrebari zanei despre viata ei privata, insinuand ca nu este destul de emancipata sexual? De ce nu respecti "normalitatea sexuala" a Zanei, oricare ar fi aceasta, dar pretinzi Zanei sa considere normala sexualitatea lui in_trecere? N-ar trebui sa fii la inaltimea propriilor pretentii, una dintre ele fiind respectarea sexualitatii fiecaruia si considerarea ca fiind normala, daca cei implicati sunt de acord cu modul in care o practica?

Hello!!! Doamna moderator. Astept sa-i dai inainte de toate o bila neagra zinei pentru limbajul suburban practicat pe acest topic. Si-a pus minile in sold si a inceput sa debiteze tot ce-i venea in taste. Pe urma stam de vorba despre ce s-o intreb pe zina pe un forum public si ce nu. Vroiam eu s-o mai intreb daca in acest plictis si stare de continua tzifna a ei stau si problemele din propria-i casnicie. Ea ne-a povestit cu minuta ei, n-a obligat-o nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

Forte, give me 5!!
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Zana, ai o bila neagra.

Forte, te rog sa te limitezi la comentarii asupra propriei relatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by Carlin21

el mi-a spus ca primul lucru care il spune partenerei este urmatorul "Sotia mea e pe primul loc in viata mea, n-o sa ma despart de ea" si treaba putea incepe.

Mi se pare super-gretoasa treaba asta, te rog sa ma scuzi, dar e ca si cum i-ar spune "draga, eu vreau doar sa te tavalesc putin, inima mea este data altcuiva... dar nu o fac cu o prostituata si mai am pretentia sa fii pe aceeasi lungime de unda cu mine, sa avem ce discuta impreuna"... acum pe bune, daca tot e o relatie extraconjugala, ii rapeste din start orice bruma de romantism cu care incepe orice relatie...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Si uite-asa ma apuca pe mine cand vad un 'tip cultivat', toba de yoga si de feng-shuy, eventual care are o meserie prin care intra in contact zilnic cu 'noi personalitati feminine' apetisante... adica vezi-doamne are principii solide, moralitate, doar isi iubeste nevasta, dar i se mai s...a si la altele si de ce nu ar incerca... constiinta lui e foarte curata, doar comunica foarte clar 'pradei' ca el isi iubeste nevasta... Totul e perfect, mai ales daca aceea accepta 'conditiile' pt a avea cateva partide de sex cu maestrul... Atata doar ca in spatele mastii se afla un egoism feroce si o micime sufleteasca ce nu pot fi exprimate in cuvinte.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
...Si daca ar veni acasa cu SIDA intr-o zi te-ar deranja ? Sau daca ar spune : nu stiu citi copii am si nici cu cine i-am facut, te-ai simti bine ? Si daca mai tirziu ai afla ca nepotelul este schizofrenic , pentru ca aia cu care l-a facut vine dintr-o familie lunga de schizofrenici, te-ar deranja ?

quote:
Amuleta a adus in prim-plan, un alt aspect, legat de arborele genealogic al unei eventual pretendent la mana copilului nostru. Ne apucam sa studiem ce boli au existat de-a cursul timpului, in familia aceluia? Si daca au existat, ne opunem continuarii relatiei? Ne blamam stramosii ca n-au avut o sanatate ireprosabila?

Mi-am exprimat deja punctul de vedere si se consuma destula cerneala pe subiect ca sa-mi mai rod si eu penita fara rost,insa nu pot sa nu observ,ca desi majoritatii nu-i place,sa n-auda,"vai,e cahh!!!!!",s-a trecut deja prin toate scenariile posibile,incepand de la "Lacrimi de iubire",trecand prin "Secretul Mariei" si atingand p-ala cu "Eva"(nu stiu cum o cheama pe respectiva telenovela de mare succes) s-ajuns la capitolul 3 si unii dintre noi trebuie musai sa ne convinga de calea dreapta si ca nu se poate altfel,si nu oricum...Da' nu mai spun,ca s-a sesizat deja Casandra.Rilax,nimeni nu obliga pe nimeni la nimic!e o discutie,v-am auzit punctul de vedere,multumim!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Ze-ze, ze-ze, ze-ze !

Fiecare cu open marriage-ul lui... Cred ca daca le dau prietenilor sa citeasca, nu mai vin la mine in casa de frica. Daca sarim pe ei?
Acum m-am prins eu de ce veneau numai cu copiii... Ca sa ne abtinem in fata copiilor, pentru ca (,) cine stie, cunoaste si asa ne recomanda.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by casandra

Zana, ai o bila neagra.

foarte greu casandra, ma intreb daca nu te tragea forte de atentie, o faceai?
ma deranjeaza enorm limbajul zanei (mainile in sold le pot ignora)

Amuleta, nu retin exact mesajul tau, insa nu cred ca m-ar deranja daca ar veni cu SIDA acasa, as suferi crunt.
insa pot sa-i fac educatie sexuala, asta se poate invata, nu-i pot io "preda" principiile dupa care sa se ghideze in viata, astea sunt pur personale.

nu ma sensibilizeaza deloc zana cu "normalul" ei, ce e normal pt dansa, nu e si pt mine (norocul meu).

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput