"Open marriage"-da/nu/de ce/cand/cum? (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Si, totusi, mai e ceva de spus, cu adevarat, la subiectul asta?
De dezbatut, a fost dezbatut pe toate partile, in_trecere, initiatoarea, vad ca nu mai apare,....
Nu de alta, dar daca nu mai e nimic de spus, continuand de pe acelesi pozitii, mi-e teama sa nu se ajunga la ranchiuna intre noi, ceea ce nu imi doresc in nici un caz. Si pentru ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by Avalon

quote:
Originally posted by Carlin21

el mi-a spus ca primul lucru care il spune partenerei este urmatorul "Sotia mea e pe primul loc in viata mea, n-o sa ma despart de ea" si treaba putea incepe.

Mi se pare super-gretoasa treaba asta, te rog sa ma scuzi, dar e ca si cum i-ar spune "draga, eu vreau doar sa te tavalesc putin, inima mea este data altcuiva... dar nu o fac cu o prostituata si mai am pretentia sa fii pe aceeasi lungime de unda cu mine, sa avem ce discuta impreuna"... acum pe bune, daca tot e o relatie extraconjugala, ii rapeste din start orice bruma de romantism cu care incepe orice relatie...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Poti spune simplu: NU multumesc, nu sint interesata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Avalon, si mie mi se pare gretoasa aceasta maniera de a incepe o relatie ( as putea gasi si alte epitete similare), eu am dat acel exemplu pentru ca mi-am amintit citind acest subiect, si probabil exista asemenea relatii mai multe decat ne-am inchipui noi.
Inca un amanunt, tipul nu ducea deloc lipsa de amatoare, chiar aplicand aceasta tactica.

She, exact!
Asa am facut eu, si asta nu a generat nici cea mai mica schimbare ulterior in comportamantul domnului. El doar a incercat. Mi-am luat examenul de permis auto cu brio, pentru ca, probabail fiind asa un tip deschis spre relatii, stia sa te faca sa ai incredere in tine, sa nu te pierzi si sa te concentrezi foarte bine.
Nu mi s-a impus nimic, si tipul nu a facut-o de asa maniera incat sa ma simt agresata.Deloc.
Eu inteleg ca nimeni nu-ti impune acest mod de viata, si nu ma simt nici oripilata , nici indignata daca cineva il practica.
E alegerea lor, si reprezinta poate intelegerea lor asupra unui lucru, si daca sunt fericiti, de ce sa-i masor eu cu intelegerea mea ca unitate de masura? Sunt atatea moduri de a trai o relatie, cine sunt eu sa ma erijez in arbitru si sa dau cartonase???

"Pluteste drept inainte...chiar daca pamantul pe care-l cauti nu exista, D-zeu il va crea intr-adins spre a-ti rasplati cutezanta." Regina Spaniei catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

repede, pana nu se inchide subiectul sa-mi spun si io parerea :-)

io cred ca omu' e poligam :-) oops, sa nu generalizez ... am remarcat la mine insami tendinte de poligamie, nu in sensul ca as fi vrut sa ma casatoresc cu doi sau mai multi deodata ci ca doar m-am simtit atrasa de doi sau mai multi deodata.
in_trecere vorbea despre libertatea afectiva si sexuala.
se vorbeste mai mult despre libertatea sexuala. dar cea afectiva? ca pe asta nu poate nimeni sa ne-o ia. nici macar noi. simti ce simti. s-apoi faci ce vreti:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Si eu tot repede repede. Adela, tu vrei sa pui sare pe rani deschise?
Subiecte cu tema libertatea afectiva mai sunt deschise/inchise si parerile au fost iarasi multicolore. Sfaturi de genul "stai in fata oglinzii si da-ti doua palme" erau standard. Sentimentele si impulsurile trebuie batute in cuie, legate la tarus, cu lant greu, poate si o/un burka pe cap, ca la talibani...

Acum chiar fac stinga imprejur si le urez tuturor un we dupa cum si-l doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Multe vorbe,chiar prea multe,si mai putine fapteMoam,citi oripilati around.Cre`ka multi duc lipsa de un partener,dapai de mai multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Da, Carlin, acum cred ca am fost prea vehementa... intr-adevar fiecare traieste cu unitatea lui de masura, dar zau ca e pacat, viata e atat de minunata ca e pacat sa o sorbi cu 'lingurita'... totul sau nimic, asta e ceea ce simt eu.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by casandra

Si, totusi, mai e ceva de spus, cu adevarat, la subiectul asta?
De dezbatut, a fost dezbatut pe toate partile, in_trecere, initiatoarea, vad ca nu mai apare,....
Nu de alta, dar daca nu mai e nimic de spus, continuand de pe acelesi pozitii, mi-e teama sa nu se ajunga la ranchiuna intre noi, ceea ce nu imi doresc in nici un caz. Si pentru ce?

ai dreptate!
quote:
Originally posted by yank

Multe vorbe,chiar prea multe,si mai putine fapteMoam,citi oripilati around.Cre`ka multi duc lipsa de un partener,dapai de mai multi.

si tu ai dreptate...

io zic ca in_trecere a fost in trecere, in cautare de noi parteneri, open minded

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Indiferent c-a fost in_trecere,cred ca ne-am ales fiecare cu cate ceva din discutia asta!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput