Nou stil de viatza (100) - editie aniversara
Raspunsuri - Pagina 12
dordia2000 spune:
Carolina daca nu te superi imi spui si ce inseamna WW??? Sau unde pot gasi detalii? Ca eu habar nu am noile diete!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
leeloo2004 spune:
Diana - WW (adica Weight Watchers) este o dieta bazata pe puncte (adica fiecarui tip de aliment ii corespunde un anumit nr. de puncte). In functie de sex, virsta, greutate, inaltime, activitati zilnice, dorinta de slabire/mentinere se calculeaza un numar de puncte personalizat pe care trebuie sa-l respecti zilnic in alimentatie. Gasesti multe amanunte pe net daca dai cautare dupa numele dietei - exista parca un subiect si aici, pe DC.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
nastad spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
nastad, hai ca nu ai luat foarte mult in greutate! Si ambitioasa cum te stiu, o sa-ti revii repede dupa sarcina. Stii ce admir la tine? Consecventa cu care scrii! Bravo! Pupici si...sarcina usoara mai departe!
Tzunimic si drag si scump si grasunel
As scrie mai mult dar...ma omoara timpul!
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Fetelor putetzi sa imi dati si mie ceva metode de slabit care au dat roade pe la voi? Eu nu stiu ce sa fac si cu ce dieta sa ma apuc!!! PLs helpppppppppppp!!!
Diana mamica deStefan-Cristian
14.11.2005
La mine a functionat regimul disociat si ca nu am mai mancat dupa ora 18.
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
dordia2000 spune:
Fetelor suntetzi o comoara; deja m-am hotarat sa incep regimul saptamana asta dar astept ziua propice. Nu m-am hotarat la care regim o sa ma opresc dar....cred ca inclin spre WW ca e pe termen lung si probabil ca va da rezultate. Sper sa mearga.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Mamagiuliei am decretat ca te insotim sus pe bloc si eu si mamicadulce , am facut greseala pe care o facem mereu , am mancat mult de Paste, 1 mai , vizite si etc si acum e greu sa ne mai gasim avantul pe care il aveam , mai ales ca acum urmeaza lupta cu kg puse in astea 2 sapt
.
Eftimie hai sa ne luam de mana , hai sa facem ceva sa gasim motivatia, nu ma pot apuca de dieta , ma scol dim si zic gata de azi dieta si cel tarziu seara sfarsesc mancand mult si prost ......
Dordia2000 bine ai revenit , eu am plecat de la 105 si cu multe renuntari si caderi repetate in frigider tot am ajuns la 85 , asa ca multa ambitie si suntem alaturi de tine
.
Mamescu sa fie cu noroc sarcina si sa ai parte de un bb sanatos !
Zuzulici ce face printesa?O alaptezi la san?Papa bine?Tu ti ai revenit total?Suntem alaturi de tine si iti trimitem
tie si printesei ca tare dulce si frumoasa mai este.
Ce sa va mai zic..........va pup pe toate
Mamica de printesa
de 4 anisori
Mik spune:
Cite stiri bune :
- un bebe mic si frumos. Felicitari, Zuzilici !
- un simburel
- o multime de fete noi venite
- lume asiduua
Eu m-am intors din vacanta in Grecia (fain tare si tentatii multe). Am pus pe mine 1kg jumatate si situatia se anunta astefel : week-end viitor ne ducem la un prieten bucatar de meserie si week-end-ul de dupa ne ducem la petrecerea cumnatei pentru cei 40 de ani. Nu stiu cind voi putea sa intru in rind cu lumea.
Va pup pe toate.
Mik.
Eftimie C. spune:
Sigrid, eu ,iar, incep de azi.Sper sa spun maine ca am si continuat.Prima zi e mai grea, apoi imi intru in ritm.Speeerrrrr
...
Mik, pai la voi abia incep sarbatorile.Petrecere-mancare-petrecere-somn...Ai grija ca scoatem
si lovim pana-ti vine
sa renunti.
concediu placut.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
nastad spune:
Dormitzi? Mancatzi?
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana