Copilasi de nov-dec 04 (120)
Raspunsuri - Pagina 3
miria_cristina spune:
CICI - Pozele tale de la eco, mi-au amintit de "bumbul" meu, la inceput
!!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
CRISTINA, multam de raspuns, am luat si am si inceput tratamentul, cred ca a pus mana murdara la ochi, a fost tati cu el in parc, la nisip si l-a vazut ca s-a frecat la ochi! 
FETELOR, v-a tentat sa desenat peretii camerei copilului??? ma bate un gand sa ii desenez cateva personaje DIsneyland pe pereti cu vopsea!
Voi ati incercat? ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
onitza
de alex ce sa-ti zic ... astazi am fost mici artisti(alex, a castigat un premiu la un concurs de desen si am fost cu el astazi la faza pe capitala)care s-a tinut la gr 111 din dr taberei...tema a fost o iconitza sau un ingerash...(le-a aratat si ceva ca model, sa vada ce si cum ar trebui sa arate desenul lor) mie mi s-a parut destul de grea tema pentru varsta asta dar alexutz chiar a desenat frumos...in primul rand m-am bucurat ca a inteles tema si nu a desenat personaje din desene animate
...fetelor dar a fost ceva mai rau decat la Bac...parintii nu au mai avut voie in sala inca inainte de a primi ei subiectele, la wc mergeau insotiti de educatoarele care "pazeau" si tot asa...important este ca el s-a simtit bine, nu cred ca avut emotii...sau ma rog...a avut emotii creative
...venise o tipa de la OTV sa-i filmeze in sala si cand s-a deschis usa ma uit si eu sa-l vad si...stupoare...scaunul lui era gol...el in loc sa deseneze se juca ca doar nu mai vazuse jucariile alea
...apoi ma mai uit odata cand iese d-na de la otv si el picta la catedra...cand l-am intrebat de ce statea acolo a zis ca nu mai avea loc la masutza
e o figura...ce sa mai...
asa ne intelegem cat de cat, cand vrea mananca singur, cand nu...ii mai dau eu sau mama, de dormit nu adoarme singur decat asa...cand e super obosit altfel trebuie sa stai cu el in pat 2-3 min si e deja in lumea viselor.
la tv si pc ma mai intelege cand ii spun gata mami te-ai uitat prea mult...isi gaseste repede altceva de facut...scrie deja din abecedar, are tot felul de alte activitati.
se joaca si cu ruxi destul de mult...numai ca d-ra a inceput sa-l cam muste si el saracutul isi da seama ca e mai mare si daca ii trage una o "zapaceste" asa ca suporta si apoi vine la mine sa-mi zica ce i-a facut
fetelor va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine...ruxi este mai bine, nu a mai plans dar continuam tratamentul...si eu cred ca nu se refacuse total(de data trecuta)...cine mai stie...
ref remedii pentru tuse eu stiam ca siropul de ridiche neagra este bun...se face o gaurica si se pune zahar sau miere in ea apoi se lasa o zi si se da siropelul acela care se formeaza acolo....la noi a mers(i-am dat lui alex)
eu nu stiu ce am desi am dormit azi la pranz sunt obosita, am fugit la culcarica, maine ma duc la patriarhie asa ca ma trezesc iar de dimineatza, va pup pe toate si pe copilashi, sa aveti o noapte buna si linistita
monica
Otiliav spune:
Am pus si eu in sfarsit pozele de la intalnirea din parcul Carol, aici.
Aime, ti-am vazut in sfarsit iepurasul, doamne ce haios este cu urechiuse si papion roz, si iti seamana bine de tot, in prima poza am vazut un tati madru de tot de puiul lui si m-am bucurat ca sunt cateva poze si cu mami cea frumoasa.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
miria_cristina spune:
OTILIAV - Ce amintiri imi mai trezesti si tu cu parcul Carol!
Era parcul copilariei mele. Cate cazaturi am luat pe aleile alea cu rolele.![]()
![]()
De fetica ce sa-ti mai zic. E o minune mica!
Cristina si D
Otiliav spune:
Miria, multam de aprecieri, dar ce-i cu tine, vad ca azi esti pe baricade, foarte bine ca ti-ai facut timp, tine-o tot asa!
miria_cristina spune:
Pai, sunt tot timpul prezenta!
Dar nu intotdeauna am cu ce sa ma "laud". Acuma, insa, sunt in top cu mucii!![]()
![]()
Cristina si D
danette spune:
Onitza, Humex-ul este un spray nazal cu apa de mare care are si un aplicator cu protectie pentru nasucuri de copii, rolul e sa fluidizeze mucozitatile. Protargol-ul sunt picaturi pentru nas... este un antiseptic slab pe baza de nitrat de argint diluat, se gaseste preparat gata ...
Pentru ochishor noi am folosit NETACIN, si a avut efect f. bun, dar daca trece prin spalari cu ser fiziologic e mai bine.
Si apropos de desene pe peretzi, eu am pictat niste fluturasi movulii(un roi) in zona ferestrei din camera ei... si acum mai am niste idei dar florale + colorarea a doi peretzi intr-o nuantza ceva mai tare... insa ideea e ca... de ce nu? si Mickey Mouse si Scooby Doo, Tom, Jerry.. im mod sigur i-ar placea...
Eu imi cumpar tot felul de reviste de design interior si mereu gasesc chestii de aplicat la mine in casa... imi place sa schimb cate ceva mereu ca sa evit monotonia
Miria Cristina, as pune mai multe filme, dar majoritatea sunt mai lungi si se incarca foarte greu... adica vorbesc de ore..
Otilia, sunt tare dragutze pozele si personajul principal e o papusa dulce
! Mai sunt in album cateva foto cu case... din Bucuresti??
Am si eu o intrebare: stiti ceva remedii naturale pentru constipatie la copii??... nu e f. grav, a trecut 1zi jumate' de pauza dar e neobisnuit pentru ea si de aceea sunt putzin agitata sa rezolv situatzia cat mai repede.
Ce sa-i dau de mancare/ de baut si ce nu?
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
filmuletze
Otiliav spune:
Dana, te-am pacalit, am pus in album casuta in care stau,
dar se vad si casele vecinilor in poze. Aici este o poza facuta din intrarea proprietarei. Eu stau la parter, ies pe portita cand merg la servici. Am facut pozele astazi, a fost o vreme superba, ca in Romania, aici de cele mai multe ori ploua marunt "shower rain", mie chiar imi lipseste soarele si cerul senin de acasa
.
Miria, multa sanatate!
Dutzi spune:
Mai, mai, cati copilasi frumosi am vazut, ma tot uit la poze si nu ma mai satur...Iris, ce splendoare, mai vrem filmulete, Vladut, debordezi de veselie, la cat mai multe asemenea plimbari, Robert, ne inclinam in fata unui asa cavaler, Mihnea si Bianca, ce pereche reusita, Ana, la fel de minunata.
Miria, si Iustin e mucos, si pentru prima data ii curg niste muci din aia urati, colorati, eu chiar nu stiu ce-ar trebui sa-i pun in nas, ca pana acu n-a fost cazul...in seara asta insa, s-a trezit plangand, cred ca respira greu, saracutul...iar azi a petrecut toata ziua cu fata plina de mucisori uscati, ca nu m-a lasat nici in ruptul capului sa-l curat, ia priviti:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/detail?.dir=187f&.dnm=9712re2.jpg&.src=ph
Sanatate puilor bolnaviori.
Monica, speram ca Ruxi e mai bine, ca nu se intoarce boala 
Somn usor,