Copilasi de nov-dec 04 (120)
Raspunsuri - Pagina 2
paxela spune:
monica nu stresezi pe nimeni , e normal sa ne mai plangem si noi
te inteleg perfect ce simti cu ruxi tot asa o tinem si noi din una in alta azi dimineata avea 39 cu ceva ia scazurt la nurofen dar acu vad ca urca iar
Alexa
6+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
onitza spune:
MONICA, PAXELA, ma inscriu si eu in clubul mamicilor disperate de atatea raceli , am ajuns is eu la capatul rabdarilor! nu inteleg de ce nu ii mai trece o data!!! afost pe 2 antibiotice, prima data Sumetrolim, apoi Augmentin, si dupa ce mi-a dat impresia, O SINGURA ZI, ca e mai bine
, cu mucii totusi nelipsiti, am zis STOP ANTIBIOTIC, o dam pe chestii babesti, ca nu se mai poate!!!!!
....asa ca i-am facut suc de ceapa coapta, i-am dat cu seringa 4 ml si l-am culcat...cand se va trezi, mai bagam o doza de 4 ml si asa inca 3 zile sa vedem ce se intampla. Chiar nu mai vreausa bag medicamente deloc in el, vad ca nu isi mai fac efectul! Cu mucii e "distractie" mare,
sa vedeti ce balonashe face la nas, dupa ce ii bag ser fiziologic incalzit, care mi e mi se pare cel mai eficient, apropo, ca remediu de scos mucii, desi ii dau si cu Pivalone si cu Nazomer, tot nu scapam de afurisitii de muci, asa o tinem de o luna, cand o mai trece????!!!
Fetelor, ce REMEDII BABESTI, importiva tusei stiti??? in afara de suc de ceapa coapta!!
astept raspunsuri..
PAXELA, sanatate lui Silviu, ce ami face shtrengarul???

MONICA, NU POT SA CRED!!! INCEPUT DE OTITAAAA?????
Doamne, pai abia trecuse!! imi pare tare rau!!! bine ca ai fost cu ea, la primul semn de plans, ca sa incepi din timp tratamentul!!!
Alex tot raceala are???? sanatate si lui!!!! cum te intelegi cu Alex? ce fel de copil e? ii place sa pape cand il pui l amasa? te asculta cand il trimiti la culcarica????povesteste-mi despre el , cand ai timp!!! 
IRIS!!! ESTI MINUNATA!!!!!! noi ne doream sa o vedem si pe mami in filmuletze, dar ne-am multumit cu vocea blanda de ardeleanca!!! DANETTE, imi aduci aminte de copilarie, cand veneam pe la bunici in Brasov si ma imprieteneam cu copiii ungurilor, vaaaai ce ne mai jucam, ce mai radeam!!! ehhh, ce vremuri!!!!

Am vazut si un IEPURASH SCUMP FOC, VLADUTZ- POZNASHUL!!!! AIME, pupicei lui Vladut!!! 
MIHA, super camashuta puiului tau!!! ii sta asa de bineeee!!! lui Paul ii sta bine in roshu, si nu ne facem niciodata probleme ca roshu ar trebui sa poarte fetele, oricum cu caciul ape cap, toata lumea il face fetita!!!!!
chiar is cand e imbracat in albastru tot!
mai voiam sa iti zic ca la cat de vrednic se arata de pe acum, vorba Roserbitzei, ti-ai asigurat linistea pe mai tz la o cafea
!!!!!! 
Noi am avut noapte alba!!!!!
Paul s-a trezit la 3 dim. si nu a mai putut dormi, l-am schimbat, i-am scos mucii, i-am dat chiar si sa manance, degeabaaaaaa, avea chef de vorba, adi carepeta intr-una tare: TATATATATATATATA!!!!
deci, acum, ma dreg cu cafea, si nu am chef de nimik!!!!
desi treaba e.....
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
miria_cristina spune:
Dati-mi voie sa intru si eu in clubul muciosilor!
![]()

ONITZO - Tu ai luat aspiratorul de nas? Ca nu stiu cat de eficient e, desi ma tenteaza!
Eu, pentru nas ii dau Vibrocil pic. si ser la greu. Nazomerul am inteles de la dr. ca-i usuca nasul, dar de muciosi tot nu scapa. Mor de frica sa nu faca otita de la atatia!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
danette spune:
Miria Cristina, e foarte eficient aspiratorul nazal, eu il am de prin toamna, si sunt foarte multumita de el, adica, vreau sa zic ca nu e deloc periculos pentru copil. Sunt cateva reductii pe el asa ca nu trage mucisorii din nasul copilului cu puterea de nu stiu cati Watti ai aspiratorului.![]()
Mai intai o fac cu Humex, apoi dupa vreo cateva minute folosesc aspiratorul si e INCREDIBIL... fiindca isi face treaba rapid.. nici nu apuca sa planga... apoi ii pun cate o pic. de Protargol, si trec rapid mucozitatile..
Onitzo, multumim de remarci!
si vreau sa-ti zic ca m-am straduit sa nu vorbesc prea ardeleneste... n-aveam ce face sa ma vaz si eu ...ca trebuia s-o filmez pe ea...![]()
Monica multa multa sanatate Ruxitzei, nu pot sa cred ca iar e vorba de otita..
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
filmuletze
aime spune:
Danette, Cecilia, Miha, Onitza multumim ca ne-ati vazutsi multumim si de
-ici ... ii returnam. Dana esti o dragutza, multam fain
.
Miha, ma bucur ca ti-a placut tortul meu...ca de bun nu mai zic 
Iepuriciul meu doarme, dupa ce-a fost cu tati la plimbare, mi-a adus lacramioare si mi le-a dat cu manuta lui, dupa ce le-a mirosit...ce dulcel a fost, mi-au dat lacrimile, bineinteles
. Eu am facut oleaca de ordine si acum is la bucatarie...da mai trec si pe la voi
.
Paxela, imi pare rau de tine, dar fii sigura ca totul va fi bine, si eu am facut Gravibinon pana la sfarsitul lunii a 3a, este f bun.
-ici la samburel si lui Silviu si sanatate.
Onitza, uite alt remediu ptr tuse, iei o ridiche mare, neagra si o curati, scobesti in ea cat poti si pui zahar, lasi sa faca sirop pe care i-l dai cu lingurita, apoi in scobitura iar pui zahar si-l lasi sa faca sirop...pana nu mai poti scobi. Sanatate si voua!
Si lui Ruxi a monicai sanatate!
aime si
Vladimir in aprilie
onitza spune:
quote:
Originally posted by danette
Mai intai o fac cu Humex, apoi dupa vreo cateva minute folosesc aspiratorul si e INCREDIBIL... fiindca isi face treaba rapid.. nici nu apuca sa planga... apoi ii pun cate o pic. de Protargol, si trec rapid mucozitatile..
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
filmuletze
DANETTE, poti sa dezvolti putin te rog cum scapati voi de mucozitati? adica ce e Humexul, cat se da,?? la fel si cu Protargol...multam!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
AIME, multam de "reteta"! tu ai "probat-o"?
Ma cam bate un gand sa fac CHEG! nu am neaparat chef, cat stiu ca le place la baieti...![]()
Lui Paul am observat ca ii curge un ochisor! voi ati mai patit asta? ce sa ii pun in ochi? deocamdata stergem cu ser fiziologic ca atunci cand eram mici. 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
miria_cristina spune:
ONITZA - Tobradexul e sfant pt. ochisor, dar or mai fi si alte remedii.
Cristina si D
miria_cristina spune:
DANETTE - Am vazut filmuletele!!!
Dar ... scurte, mai vreau!![]()
Cristina si D
miria_cristina spune:
AIME - Cu toti mucii lu'fii-mea, m-am delectat cu pozitele tale. Cel mai mult m-au amuzat cele in care va dati amandoi in balansoar sau cum s-o numi ala.![]()
Cristina si D