Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am uitat sa va spun ca Angelo unde facūse cheliuta, acum are par peste tot, i-a crescut la loc

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Stiam eu ca am uitat ceva...
Anasebe si Giova petrecere faina maine fara stresuri si cu vreme buna.

Monica ... ai ghicit la Bihor am fost cu Filip ... in muntii Codru Moma, satul Codru ... de acolo i se trage numele la sot

Bee am vazut ca planuiesti o tura in Retezat peste cateva luni ... ce fain! ma apuca si pe mine nostalgia ... si eu vreau la munte si chiar sper sa ma mai tina picioarele.

pupici

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki am vazut ca Angelos refuza bibe, dar sper sa fie doar o tona totusi ca e nasol, chiar nu stiu ce e de facut in cazul asta! Zici ca iti i-a robot ieftin? Pai o fi la second hand...de aia!Zi si tu ca decit unul asa nasol, mai bine pasezi manual...poate o impresionezi, desi m-as mira...ca de cind cu faza cu pp la supermarket, dupa masina, eu stiu ca soacra-ta duce oricit si face cam orice nici cu mintea n-as gindi!
Da..i-a aparut parul? Bia cheala la spate! Inca!

mamicuta de ciresica -PASTE 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Saluatre,
Steaua- pacat ca ai pierdut, a fost si ghinion, felicitari pt semifinale!Anda- pin ain meciul de ieri STEAUA a jucta f. bine, nu prost, parerea mea-f. dulce Mark, pupicei!
Am pus si eu cateva poze noi, o sa mai fac zilele astea ca maine mergem la un botez si pe afara mult- pupicei la toata lumea!
ANA si Giova- distractzie placuta la boetz!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cata pai cum sa indraznesc sa vreau unul mai scump??? Ei au venit alaltaieri cu un borcanas cu piure de pere pt. Angelo( pe langa cutia cu lapte )Pai fii-miu rade 3-4 borcanase pe ziVreau sa incep sa-i fac branzica si se apropie ora de plecare si tot nu am aflat cum sa cer la farmacie Ca lactic....Fetele cu muntele, nu particip la discutii pt. ca nu prea le am cu muntele, doar de 3 ori am fost in viata mea in rest numai la mare
Giova si Anasebe: petrecere frumoasa maine si bebelaci cuminti

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Ana retinusem ca pe 6 ai botezul, dar cred ca m-am ramolit, asa ca iti urez si tie petrecere frumosa...Monica n-ai gatat jobul? Am vazut-o pe Diana si are freza cam ca Bia...cind le-o mai creste parul, soro? Cum te simti? Ai luat ori ba antibiotic? Astept masa de la 18 ca ii dau pentru prima data Milumilul 2..Sper sa-i placa..Acum face nani, ce bine ca tocmai au fost niste baieti cu Dan sa ia masuri pentru un cuier pe hol si vorbeau tare, dar ea era oricum in lumea viselor dupa ce s-a hlizit la mine cit timp am calcat, ca de, acum eu sunt femeia in casa!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Denisa am vazut pozele cu Emma..tine bine capul..sus! Ii sta bine si in mov...Intrebare: am vazut ca nu i-a trecut inca bubita, o dai cu o crema, ceva, parca spuneai mai demult ca mergeti si la dermatolog?

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Maraki beton poza cu Angelos la ProTvsi din ultimile 2 poze, bag seama ca si Angelos a trecut de mult de 7 kg..Ii cam place sa stea in fund, bag seama!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salui tare gagicile,
Hai ca daca tot ii barfim pe soti , subscriu si eu categoriei :. Nu pot sa zic ca nu ma ajuta ( uneori ), Da ce ma seaca pe mine e ca dac avreau sa obtin ceva trebuie sa il bat la cap de pana la urma iasa cu scandal . Acum de 2 sapt vorbesc singura ca vreau plase de tantari la geamuri. Nu are timp sa ia nenorocitele alea de masuratori. Da cica ma trimte pe mine sa vad cat costa . Eu nu ma duc, ce naiba sa ma duc si asa trebuie cumparate.
Si cum zicea si Crisu , sa nu il lasi 15 min singur cu fata ca nu stiu ce gasesc. De ex cand am fost la Barcelona la consulat, dupa ce ca n-am fost vreo 8 ore la toaleta , m-am du, era ceva mai departe, am facut vreo 10 min, cand vin gasesc : un solt disperat si super nervos si un bebe rosu si transiprat de urlat

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Sotul meu e programator... mai e nevoie sa detaliez??

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput