Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

salut dragelor

cu supermami nu m-am intalnit ca nu am mai stiut nici eu nimic de ea.eu am fost in romania pana pe 24 aprilie si de cand am venit nu am primit nici un mesj nimic de la ea ca vreas a ne intalnim ...sper sa fie bine.

eu bolnavioara tare ...pe 25 MAI am programare sa vad cum a mai evoluat sarcina...

gata am fugit

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani!

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Helllloooooo.
Ce ma bucur ca va dor de noi....imi ranjeste mustacioara.
Noi am venit pe 3 noaptea, dar inca suntem absolut aiurea cu programul. Abia ne-am trezit acum spre ex. Nu prea stiu pe cat suntem azi.Sa lesin cand am citit noutatile.
Valeria sa va traiasca papusica scumpa si frumoasa. E minunata. Cum a fost ? Ma bucur mult de tot ca sunteti bine.
Elena...wawwww. Felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Isabella va pupacim tare pe toti.
La multi ani puiutului, sa creasca mare si sanatos. Abia astept sa vad pozele.
Cum mai sunt piticotii tai ? Ce mai fac ?
Mariana felicitari pt "surubel" Frumossssss.
Pupacim tare pe toata lumea....de la cei mai mici la cei mai mari.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Despre vacanta:Incep acum sa povestesc, dar nu cred ca o sa spun prea multe pt ca .. cretulici s-a facut un mic monstrulica tipator si urlator.A fost bine, am fost in Miami vreo 2 sapt si retul in Las Vegas. Am dat o tura de 3 zile si in San Francisco ( care mi-a placut la nebunie ).
Am fost la Disney in Orlando vreo 3 zile. Ma asteptam sa fie mai frumusel. E ok, dar putea sa fie si mai si.
Ne gandeam ca sunt personaje peste tot, printese, printi...ciu ciu. Nici pe Micky nu-l vazuram. A fost frumos....dar credeam ca o sa lesin de incantare.

In Miami a fost ok, toata lumea sanatoasa.
In LV insa a inceput cretulici ( care isi zice cuki) cu tuse, febra, voma.....si o tine inca asa.
Le-a avut pe toate acolo. Pe rand si nu in forma grava e adevarat. Au iesit si 2 masele. Pe una am vazut-o cand era afara deja cu totul.
A fost cam maraita, nu prea a fost ok nici cu finuta noastra ( un an si o scumpete de copil). A cam cotonogit-o saracuta. Nu stiu de ce.
A invatat arta tavalitului ( a imitat alti copii, dar a inceput sa-i placa ), urla non stop "nu dau".....si multe alte deprinderi din astea.
Ideea e : nu plecati perioade atat de lungi in vacante cu copii. Se alege praful de educatia lor. Cred ca simt ca nu poti sa faci nimic in public si profita astia mici.
Doar nu era sa-i zic "treci la tine in camera urlatoare mica" in mijlocul strazii
Dar acum suntem acasa si incepem reeducarea monstruletului.
Incepem cu pedi care o sa o vada azi. Inca tuseste si are niste secretii vrerziii si mariiii si multeeeee.
Asadar a fost ok, lunga rau. M-am chinuit ieri sa deschid centura de scaunul lui isa. Ma obisnuisem deja cu cel pe care l-am avut acolo si cautam un buton rosu La fel cu multe altele.
Promit sa mai povestesc despre vacanta asta, am multe de povestit .
Am si poze dar nu multe, am in schimb vreo 30 de dvd uri filmate. O sa va povestesc de ce.Nu pot sa mai stau acum, dar revin eu.
Va pupam pe toti. O sa mai citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

super mami, asa este despre vacanta lunga cu pitici dupa tine...si eu am zis la fel ca isi ia mintile in cap cand sunt timp lung in vacanta.

la Orlando nici mie nu mi-a placut cine stie ce , dar datorita faptului ca este aproape(3ore) de noi mergem pe fiecare "vara"...am avut ocazia sa vad si printi si prineste si mickey si multi alti dar a fost cand era nu mai stiu ce sabatoare, dar in rets mai rar cu "papusoi"

pup si asteptam poze.

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Carmen, ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca Matei a fost cuminte si a suportat bine drumul. Este un copil tare dulce, sa va traiasca. M-am bucurat tare mult ca v-am vazut, sinteti o familie reusita.
Cit despre buclele lui Codrin ... or fi ele frumoase, dar le-am taiat ca vine vara si transpira de numa. Nu te intrista, cresc ele la loc. Inca un cm sa creasca, si deja se increteste.

Elena, Ileana, Sympa, si care mai aveti burtici, va doresc sarcina usoara si un pupic maaaare pe burtica

Paula, Ciuf, sa va traiasca bebeii scumpi, dar si nazdravanii mari.

Corrydo, bine ai venit. Povesteste-ne despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Supermami, bine ai venit din vacanta! ti-a fost si tie un pic dor de noi?

Izabel, La multi ani! pentru micul Nardi!

noi, ieri am fost la circ, in parcul din Crangasi, a fost fain dar mai mult pt noi(mami & tati)... ca Mariuca era preocupata de alte alea: baloane, copii, vroia afara, ca vazuse toboganul, era cam ostenita si ii era foame

speram si eu sa aibe mai multe animalutze,dar au avut numai catei, serpi, crocodili si maimute
nu s-a speriat dar nici nu a aplaudat, cred ca tre sa mai treaca o vreme sa-si dea seama si ce face clovnul ala acolo si de ce rade lumea la el!

in rest, am inceput sa papam ciorbitza singurica, si preferata din top: mamaliga cu smantana si ou, fructele inca le mai primeste pt ca sunt importante si portia ei consta intr-un mar si o banana zilnic, cu 3 biscuitei si un actimel sau ceva sa le mai inmoaie(eventual piersici la borcan, is super), si daca ar fi s-o las singura la asa ceva nu cred ca ar papa atat, oricum, nu termina tot mereu...dar stie ca "fluctele" sunt importante! restul poa' sa le mai injumatateasca, oricum a inceput sa zica din ce in ce mai des: FOAME!

e si din ce in ce mai rea, nu stiu ce are, dar isi cam arata coltii, urla si se tranteste pe jos cand nu-i ca ea...ea care era asa cumintica...
vineri m-a cam scos din pepeni si i-am dat o palma...m-a parat la toata lumea, ca " mama, pame" (mama i-a dat palme)...si normal ca mi-a parut rau, si ce e bine, ca nu tine suparare...

in schimb cand o mai cearta ta'su, moama ce botic pune si suspina in ea, si apoi plange cu durere mare si jale de ti se rupe sufletul, si ala nu mai stie cum s-o impace

asteptam sa vina caldura pt planul de renuntare la pampers, macar ziua...
mai asteptam sa vina caldura pt ca vreau sa stam mai mult afara, ca se plicti in casa...
mai asteptam caldura...
mai asteptam...
mai...iunie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iman3 spune:

Vrem si noi aici la vooooooooooi! Ne primiti? Spun noi, ca suntem 3 desi numai una dintre noi se incadreaza in "sectiune" adica Iman, sufletelul meu de 2 ani 6 luni 1 saptamana si 3 zile, nascuta deci pe 29 octombrie 2003.Acu' eu ce fac ca cealalta fetita are 4 ani in septembrie... ma duc sa o inscriu la un subiect asemanator corespunzator varstei? Lasand gluma la o parte, fiecare varsta cu ale ei aspecte asa ca taaare multa nevoie simt uneori sa vorbesc despre provocarile zilnice la care ma supun fetele mele cu cei din aceeasi tabara daca ma pot exprima asa.
Acum ca mi-am inscris copilul in club, ma duc sa dorm. Numai bine doamnelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Neata!

Iman3, bine ai venit
Corydo

sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna fetelor!

Bine ai venit Iman3,sa va traiasca prichindeii

Noi suntem bine.Duminica am fost la Snagov ca a luat tati o barcutza cu motor in miniatura (de jucarie) si a testat-o Vladutz zicea ca vrea sa se plimbe cu ea Dar a inteles ca e de joaca.
In rest toate bune.

Uki,felicitari Mariucai pt mancatul singurica Creste fata,creste...

va pupam

Vera si Vladutz( 2 ani si 6 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput