Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ileana....bine ca ai dezvaluit pilula de cumintit copilu'...Iaca un big de la mine si o sa incerc si io cu mandra,poate ii vine mintisoara in capsor si ei...

Mamicute,sa aveti parte de tot binele din lume!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ana, nu stiu ce mi-a venit si intr-o criza de isterie de-a lui, i-am zis ca daca nu tace il dau afara si incui si usa. Evident, nu s-a potolit, l-am scos de-o aripa pe holul blocului si am incuiat usa. Sa zic ca l-am lasat vreo 2 minute acolo si cand a intrat in casa era ingerash. I-am mai zis ca pe hol mai trec din cand in cand niste tigani, care au saci mari si aduna copiii neascultatori. Ca are el o aorecare teama de personajele astea.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ileana....mamicutza extremista ce esti....ce sa zic?!M-am distrat de numa'...Dragul de Luca!

Eu i-am facut aceeasi treaba lui Alex,care nah,e mai mare,insa a tinut vraja...ca i-am spus sa mearga sa aiba grija de el prietenii lui cei destepti care il invata toate prostiile cu care vine in casa...
Cu prima prostie pe care o s-o faca Luana(si parca vad ca imediat dupa ora 17 se va intampla asta)...am s-o avertizez ca va sta olecuta pe scari,daca nu-i cuminte...ca de restul nu are frica...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ileana, abia astept sa vad poze cu hainutele ROZE
despre LUCA, m-am distrat tare ca imi aduc aminte ca asa ne facea mama noua cand eram mititei ...daca nu stam cuminti ne da la "tigani" parca vad teroarea din LUCA cand aude ca au saci mari si aduna copiii neascultatori!!!!

cu scara la noi nu a mers ca deschidea mama usa si noi fugeam pe scari in jos si mergeam la joaca

Ana, nu speria mei fata...

Eu ddeschid usa si ii spun lui Alvarica ca il duc la rate(niste rate urate rau aici), la inceput a plans si se potolea...dar acum alearga el sa prinda ratele

revin

Elena19+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Ileana, m-ai amuzat teribil cu scosul lui Luk pe scara. Dar ma bucur ca functioneaza. Macar pentru putin timp.
Eu cu Luca nici nu stiu cum sa-l mai iau. Tot zic ca nu trebuie sa-l amenint si sa ne intelegm frumos. Da' de unde. Astea sunt chestii de prin carti. Nu functioneaza.
Ieri a capatat niste creta. Pai a scris pe parchet, pe scaune, pereti si in cele din urma, pe terasa, pe ciment unde ar fi avut voie de la inceput.
Sa imi pice fata cand am vazut ce a facut in casa. Mi-a dat de lucru.
Si acum il tot amenint ca ii iau cretele daca nu ma asculta.
Elena, si shtrumphul tau ce mai face?
Ma bucur sa aud ca este totul bine cu inimioara lui bb.
Alexandra, vin si eu cu intarziere cu urarea sa fiti fericiti si sanatosi. Viata sa va ofere numai lucruri frumoase. Felicitari!
Izabela, sa ne mai spui ce mai faceti. Ne gandim la voi.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Printul meu merge in 4 labe, cativa metri dar se deplaseaza. E un dulce si Alexa e putin geloasa pe noi toti.

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput

Paula, felicitari pentru mersul in 4 labutze al lui Paul!

Elena, pai ma gandesc ca nu mai e mult pana cand Luk o sa fie bucuros ca-l scot pe scari, ca o sa poata pleca la joaca. De tigani nu e el asa terorizat, numai putin. Astazi in statia de autobuz ne-am asezat pe o banca si era o tiganca mai spalata langa noi. Si nu i-a tacut gura "mami, tiganca are unghiile murdare!!!". Mi-era si jena, m-am ridicat repede ca a venit autobuzul.

Ciuf, si eu cred ca astea cu abordatul frumos al copilului is basme, sau cartile is scrise de unii care n-au copii. Pai de unde mama ma-sii atata rabdare???? plus ca daca e in nervii aia mari nici nu mai aude cand ii vorbesc calm. Nasoala treaba cu creta, dar daca are copilu' inclinatii artistice ca mama lui, tu de ce esti contra?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Hai sa va spun, sa va amuzati si voi. De cateva zile tac-su il alinta pe Luk "bombonica". Asa ca azi a concluzionat cupilu: tati e bombonica inalta, Luk e bombonica mica si mami e bombonica maaaaaaaaaaaareeeeeeeee!!!!! Chiar is sinceri copii astia, nu?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ileana

Elena19+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

De Alexa mea nu ati spus nimic de ochelari???

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput