Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Multumim ca va ganditi la noi....

Suntem bine... si.. intr-adevar, suntem mai speriati parca pe zi ce trece... Ne-am gandit si sa mergem in Romania, insa sa vedem... Nu e asa usor...

Oricum, nu e ca in Liban, adica nu e chiar asa razboi, adica deloc, cei mici sunt la gradinita pana la pranz (merge si Nardi de la 1), ieri am fost la mare... totul se desfasoara normal inca aici la noi (nu suntem in nord -am stat in nord (Tiberias, orasul care a fost atacat ieri), dar ne-am mutat anul trecut la Mediterana). Insa cred ca in orice moment poate cadea o racheta... Oricum vom fi anuntati cu 1 min. inainte. Blocurile in care stam noi au o camera de securitate, siguranta... Asta pt. ca sunt noi. Deci nu tb. sa fugim din case... nu neaparat sa fugim cat sa coboram in buncare (fiecare casa, fiecare bloc -mai vechi, are asa ceva). Viata merge inainte, oamenii tb. sa lucreze... Oricum suntem 'caliti' cad de cat.. adica si cand ma duc intr-un mall... imi este frica, ma uit bine inainte sa intru.. la cate atentate au fost.. tot un fel de razboi, nu? Hezbolah-ul este ca Al-Qaeda aici. Nici libanezii nu-i vor, normal... Ei traiesc sub dictatura lor...

Ce sa va mai zic... Am scris asa repede, pe scurt... Sa stiti ca va citesc tot timpul, ma uit la pozele voastre, stiu tot!

Yael creste, face si ea puzzle-uri (insa de foarte mult timp..), insa nu asa repede ca Isabel... De la 2 ani si 4 luni nu mai avem nici noi pampers, am rams doar la 1 pampers /noapte -uneori deloc. Ii place foarte mult ca merge cu Nardi la gradinita acum, e tare incantata... Are grija de el... Cand il vede ca plange il ia repede de manuta si-l duce la educatoare... Nardi s-a acomodat super la gradinita, nici n-a fost nevoie sa stau cu el acolo, a plans foarte putin la inceput... insa e in mediul lui acolo... stie deja de unde sa-si ia singur biscuiti.. Si e singurul care-si ia.. Imi aduc aminte ce greu a fost cu Yael s-o las la gradinita... Am stat 2 sapt. cu ea acolo la gradinita sa se obisnuiasca.. si.. cat a plans... Ce greu a fost... Cat am plans si eu, suferit.. Aproape ca nu vroiam s-o mai dau la gradinita... Dar s-a obisnuit pana la urma, normal..

Va las acum, merci ca v-ati gandit la noi si acum ca sunt ceva mai libera dimineata, poate am sa scriu si eu mai frecvent...
Va pup si numia bine!

Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 7 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor & 2 luni -01May'05)
Poze cu noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Draga Isabela, ma rog in continaure pentru voi sa termine cat mai repede teroarea.

ma bucur ca sunteti bine si te rog sa ne ti la curent(daca poti)despre voi.

muuulta sanatate si sa aveti grija de voi.

va pup

Elena18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mamicute,am intrat olecuta sa va doresc o saptamana cat mai buna si mai plina de realizari...
Multa sanatate puiutilor vostrii si familiilor voastre!

Yael,sa dea Domnul sa se termine o data cu grozavia starnita .Poate ca mai-marilor le-o veni mintea la cap o data si o data si 'om putea sa ne vedem linistiti de copilasi!Sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Aviz pentru mamicile care au fetite. Creste Paul al meu si .....atunci are sa fie bagat in seama!!!!

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Isabella ma bucur mult ca sunteti ok. Pozele sunt super, copiii au crescut mult, sunt minunati.
Imi dau seama ca e greu sa plecati....dar eu tot zic ca ar fi mai bine. Doamne fereste, asta e doar inceputul. Mie mi-ar fi tare frica.
Poate va mai ganditi....mai bine in siguranta in Ro.
Macar acum aveti liberate de miscare, puteti lua o astfel de decizie cu calm si pe indelete....in siguranta.
Porcariile astea de razboaie iau amploare imediat....sunt o nenorocire.
Hai va rog mult sa va mai ganditi.
Doamne ajuta sa fie totul bine, sa se termine repede.
Va pupam pe toti patru tare, tare.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Paula....esti o dulcica
Pupam baiatul frumos si pe surioara lui.Noi azi am implinit 7 ani de casatorie fericita si ne-am destrabalat.....cam tare ca suntem lesinati....
Azi duduia a stat numai afara....vreo 3 ore si ceva in parc dimineata....ne mai voia sa plece. Dupa un somnic scurt ( din cauza mea ) am avut eu ceva treaba si am luat-o si pe dansa ( imi pun ochelari ) si dupa .. o cina care s-a vrut romanticoasa tare....dar cu gradinita dupa noi....a fost de-a dreptul super interesanta. A facut bombonica un spectacol de nota 10.
A urlat ca face kk ( in mojlocul restaurantului...in gura MARE ) de cel putin 50 de ori....tot de atatea ori am dus-o la baie degeaba.
A mai iesit cate un "peo" (partulica )....stigat si ala in gura mare, a varsat pahare dupa pahare....a alergat pe peste tot, a strigat dupa toti copii....
Ce sa mai...memorabil de-a dreptul.
Voiam si eu o bunica care sa care nepoata la baie de 100 de ori in locul meu, sa alerge cu ea pe afara, sa o imbrace in pijamale si sa o duca in pat si sa care paharele de suc pe care le-am carat la cererea duduii franta de oboseala asa cum eram.
La final...adica in toiul noptii ca abia acum terminaram....duduia doarme pe masa, tati pe canapea iar eu bantui pe aici in incercarea de a scrie doua vorbe de incurajare ( asa se voiau a fi ) pt Isabella.
Misiune indeplinita, pupam natiunea si ma duc la culcare.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Yael, doamne ajuta sa va fie cat mai bine, dar daca se infroasa gluma si eu cred ca ar fi o decizie inteleapta sa plecati din zona...

Super mami, la multi ani si la cati mai multi impreuna! Cat despre aniversarea voastra de pomina.... fara cuvinte. Te asteptai la ceva mai de soi?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Super mami,la multi ani fericiti si sa aveti parte de 1000 de ani impreuna, cu sanatate!
Si sa fie sanatoasa printesa voastra hiper activa...mai bine "nebunica" asa(stiu ca suna aiurea si ca v-a cam stricat aniversarea) decat sa fi speriata ca e prea cuminte...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Yael, cand poti sa mai scri despre voi ca suntei bine

super mami, multi ani sanatosi impreuna si tot ce va doriti...muuulta dragoste si fericire
cat despre pitica voastra ce sa zic ca parca o vad cum va face capul patrat...
eu nu am cuvinte sa va descriu cum face Alvarica , mai ales cand este in "grup" ma gandesc ce o sa ma fac cu 2 !!!

Am fost la eco cardio pentru bebe2 si deocamdata totul pare OK.
Dr. a spus ca o sa merg la cardio si luna viitore ca sa poata vedea inima mai bine...inota piticul meu in burta de nu avea treaba...dr. dadea sa il masoare si el se pitea se juca cu-cu bau cu dr....il iubesc asa de mult
Alvarica cand ma vede ca imi dau cu crema pe burta , vine la mine si se pune pe jelit ca sa nu mai mangai pe bb din burtica ca el este bebe...prima oara am crezut ca nu stie el ce zice ...dar mereu zice asa...l-am luat in brate si i-am spus ca el este bebelusul meu si ca il iubesc tare mult ...tare se rasfata si ma pupa el pe obraz si zice ca el este my baby

adameasca , te-am visat mei ca cumparai rochite roze la printesa ta Ilinca , si te fereai de mine sa nu te vad cu hainutele roze in brate

va pup si sanatate multa

Elena19+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

neatza!

Elena, ma jur ca daca o sa cumpar fetii rochii roz o sa-mi pun poze cu evenimentul, sa nu-l ratezi.
Ma bucur ca vestile sunt bune de la eco cu inimioara, eu am credinta ca o sa fie totul bine si n-or sa mai apara probleme.

Luk, dupa ce l-am parat aici ca e un magar si jumatate, s-a pototlit ca prin farmec. E cuminte si acultator, ne intelegem cu vorba buna. Am gasit o pedeapsa care-l deranjeaza in mod evident si incearca s-o evite: il scot pe scarile blocului si-l las cateva minute acolo. Si functioneaza. Numai cand il amenint cu asta se pototleste.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput