Cluj rulz! (48)
Raspunsuri - Pagina 16
arleena spune:
helloo
m-am intors....adica ne-am intors si noi acasa....
am nascut luni 8 mai la 11:20 un baietel scump ALEXANDRU MIHAI 55 cm, 3700 g si a primit Apgar 10. e foarte vioi, are un tonus super, e sanatos, si cuminte.....plange numai cand il supara ceva f tare, in rest mai maraie asa un pic.....nu e scandalagiu...
am nascut la Stanca, si a fost super...in sensul ca toata lumea a fost super amabila, si nu am dat nimic la nimeni(doar la doc evident)dar abia a doua zi)asa ca nu stiu de ce unele zic ca sunt scorpii asistentele p-acolo.....adevarul e ca depinde si de om....eram in salon de 4 si copii i-au adus numai a doua zi la alaptat(doar al meu si inca unul ca ceilalti 2 aveau ceva probleme)...am mers la sectia de nonat sa-l vad in prima zi si m-au lasat alea sa-l vad.....cand m-am intors in salon le-am spus fetelor si au mers si ele pe rand sa-si vada bbei.....surpriza...nu le-au lasat.....plus ca mie ori de cate ori le ceream sa ma ajute sa-l schimb sau intrebam ceva mi se raspundea frumos si amabil.....eu cred ca depinde si de noi, cum intrebam si cum ne comportam cu asistentele si personalul de acolo.
cum am ajuns la spital, m-a inregistrat cine era de garda, le-am spus ca am avut problm de hipertensiune si de la inceput au fost amabiliti toti cu mine....mi-au luat tensiunea de vreo 4 ori, au sunat-o pe doc. sa vina, si in timpul nasterii au stat cu mine moasa, si inca 2 asistente care m-au ajutat f mult.am intrat la 10 in sala de nasteri, doc. mi-a rupt membranele.....am cerut epidurala, si anestezistul de 2 ori a incercat sa-mi faca....dar tot refula sange pe catater si a zis ca nu se risca....si asa am nascut normal.....
in concluzie, pt mine a fost o experienta placuta(relativ....mai putin partea cu contractiile.....
va pup
de Alex