Cluj rulz! (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

...si noi plecam in Cheile Turzii.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Felelor,va salutez pe toate,distractie faina de zilele astea ca este poate cat de cat sta pe afara!
Am si eu ceva experienta in spate ,adica am trecut pe la o groaza de medici dar zau Todea cred ca m-a enervat cel mai tare-o mironosita care vorbeste f.frumos dar defapt este un mare parsiv.Am patit-o pe pielea mea.Acum vreo 2 ani am fost operata laparoscopic (desf.trompe).Dupa ce a pus mana pe 250 euro si operatie nereusita,atat bun simt nu a avut sa vina prin salon sa imi spuna care este rezultatul interventiei.Stateam ca o proasta si-l asteptam ca da de,da de ma baga si pe mine in seama-ca doar de atatia bani cred ca meritam.O alta faza tare pe care am surprins-o a fost in Metro!!!!!!!Atentie felelor sa stiti la cine dati banii !!!
Un dr.nu il stiu decat din vedere impreuna cu patronul de la Interservisan,adica dr. Pop Teofil se sfatuiau astfel: ...e ,si ce daca nu reuseste operatia,vezi tu ,te orientezi,ii iei bani si o trimiti acasa...-DA! aceasta frantura de discutie am auzit-o de mi s-a facut rau si mi-a venit sa-i scuip-scuzati gestul !Inainte de operatia laparocopica am avut un chist de 3 cm pe ovarul stg.dar Todea nu l-a vazut -oricum eco-ul din Mihai Viteazu e de toata coma-bani pradati!De dr.Coman am auzit numai de bine si intr-adevar nu ia banii degeaba!Succes la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

Flavia, Ella, daca vreuna dintre voi mi-ar putea spune exact unde poate fi gasit acest Dr. Coman, ar fi minunat. Sau poate un nr de tel... Eu sunt in SUA, dar iubi meu are pb si el mai sta in RO numai pana duminica viitoare si vreau neaparat sa il vada un urolog inainte sa vina. Si n-am pe altcineva sa intreb decat pe voi.
Va pup si sa multumesc de raspunsuri!
Daniela

Mergi la inceput

Acum am sosit si noi din Chei. Vreau sa va spun - si cunoscatorii stiu - Mihai l-a dus pe Dani in spate tot traseul (cred ca sunt vreo 5 km dus-intors). Eu am urcat la pestera. Mi-a fost o frica ca jos era vale si drumul avea o latime de 1m jumate. Mihai mergea ca pe asfalt cu Dani si eu ma tineam de stanci ca o apucata. Revin cu niste poze mai tarziu.

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua tuturor fetelor clujence!
Desi ma aflu pe listuta vostra de mult timp, si citesc din cand in cand postarile vostre, marturisesc cu rusine ca sunt tare lenesa la scris - unul din motive este faptul ca, neavand copii (inca) nu mi se pare ca am asa lucruri interesante de povestit ca si voi.
Azi m-am mobilizat sa scriu pentru ca am vazut ca Mariana merge la masaj anticelulitic undeva in Piata M. Viteazul. Am "ochit" si eu zona si vroiam sa ma asigur daca salonul este Avantgarde (cel de langa Benvenuti) si daca maseuza laudata de ea e singura care lucreaza acolo, si daca nu, cum o cheama, ca sa fiu sigura ca dau de ea si nu de altcineva.
Va doresc tuturor o duminica placuta!

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

svety, v-ati incumetata sa mergeti cu dani la chei?e asa ingusta poteca aia pe langa apa...si alunecoasa....; sport extrem pe capu` vostru, nu alta!!!!!!! nu mai repetatzi...ca e riscant!

hai sa vedem si fotoasele!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

UELCOM LA UN NOU CAPITOL PE CARE MI L-AM PERMIS SA-L DESCHIS eu

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74698

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by tzuca74

Un dr.nu il stiu decat din vedere impreuna cu patronul de la Interservisan,adica dr. Pop Teofil se sfatuiau astfel: ...e ,si ce daca nu reuseste operatia,vezi tu ,te orientezi,ii iei bani si o trimiti acasa...-DA! aceasta frantura de discutie am auzit-o de mi s-a facut rau si mi-a venit sa-i scuip-scuzati gestul !Inainte de operatia laparocopica am avut un chist de 3 cm pe ovarul stg.dar Todea nu l-a vazut -oricum eco-ul din Mihai Viteazu e de toata coma-bani pradati!De dr.Coman am auzit numai de bine si intr-adevar nu ia banii degeaba!Succes la toate!

si mie mi-a luat pop teofil o groaza de bani din buzunar fara sa imi faca nimik!!!!!!!!!! dar la modul ecl mai sincer, nu mi-a gasit nimik, pe o tona de banet! niste avari ...nu medici! rusine! o spun din inima! rusine!!!!!!!!!!!!

sanatate multa si numai bine tuturor!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

ola ,am trecut si eu sa va salut,noi azi am fost la Gradina Botanica cu niste prieteni.A fost super fain,mie imi plac foarte mult lalelele si sunt asa de frumoase inflorite in Gradina ca nu ma mai saturam privindu-le si Alex a fost incantat , ne-am facut si poze , dupa ce le descarcam le punem aici sa le vedeti si voi.Maine daca e frumos sper, mergem in Faget la iarba verde si o slaninuta prajita ca nu am mai mancat demult.Aaaaa, era sa uit sa va zic ce am patit ,nu stiu ce insecta m-a intepat , banui ca vreun paianjen,ca mi s-a umflat mana de zici ca eram hartelofilsi era cat p-aci s-ajung pe la urgenta.Eu sunt alergica la intepaturi de insecte si am tras o spaima de numa, da pana la urma am scapat ca mana si-a revenit si s-a mai desumflat.

Va doresc zile frumoase cu mult soare si distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

fetelor dragi,
va salut ,sunt si eu clujeanca si de un an sunt in Las Vegas dar tot nu ma despart de Cluj.Vream sa va spun ca m-am indragostit de album si de copilasi, sunt artisti in toata regula.Dragutziiiiiiiiiii!
Numai bine!

Mergi la inceput