Mamici de martie-aprilie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Ciuf, hai linisteste-te, o sa fie bine Eva mica
Acum am observat in pozele cu ea: ce unghii mari a avut cind s-a nascut!
Daca nu se-ntimpla nimic pina luni, luni se va decide cind imi induc nasterea. Asa ca nu mai am nici eu mult :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ciuf, e tare dulcica Eva ta, parca e sora cu Alicia. A bucurat multa lume pe la voi dupa cate vad eu. Sa creasca mare si cuminte, phui pe ea de frumusica.

Aida, apropo de unghiutze, Alicia mea cand s-a nascut avea o manichiura perfecta, unghiile rotunjite la marele fix parca tocmai iesise de la vreun salon de cosmetica. Eu nu stiu sa i le tai asa frumos.

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

serendipity - sa nu te astepti la prea multe de la asistentele de la copii, deshi...sunt cel putin 2 super de treaba ...si una pe care te sfatuiesc sa nu o intrebi nimik!
Alea ok sunt - una tunsa scurt si cu ochelari si inca una tanara si cu parul prins in coada (amandoo shatene) . Cea tinericas mi s-a parut super informata si iti explica tot ce vrei sa stii.
Cea cu care nu trebe sa vorbeshti este roshcata (roshie in cap) si alba la fatza cu o privire tampa.
Faza - bebele unei mamici avea pleoapele roshii de tot. Si a intrebat-o pe cea roshcata - de ce are okii orsii ca aseara nu erau kiar asha - raspuns - asha l-ai nascut + uitatura urita de rigoare. Aceeasi intrebare la tura urmatoare - cand era tinerica cu coada - raspuns: cand bebe iese trece prin vagin si daca mama are o mica infectie acolo se inflameaza pleoapele, dar trece cu nush ce, aum sunt mai rosii probabil de la tifon ca noi facem toaleta la okishori, bla bla bla. Mi-a placut de ea. E asha serioasa si explica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Mamicile cu mai mult de 1 bebe - pai voi mai vreti sa faceti si mancare, clacat, spalat?
Eu m-am tampit intre: mancare Alex, kaki - sters la fund, da papa la aia mika, da-i desene pe calculator la Alex, skimba fata culc-o, imbraca copiii si hai afara. Vino acasa, spala ibrice, fierbe biberoane, fa grish lu Alex...tipa fata de foame, pune grishu la racit da papi la fata. S-a udat fata skimba fata, baga Alex la culcare. Cand schimb fata...vine laptele inapoi si sughite...da-i lamaie, stinge TV la Alex, fierbe biberoane, arunca pampershii... caraie fata da-i suzeta, skimba Alex ca a transpirat......etc :)))))
Io cand mai mananc??? seara cand vine tati ....
a...mai calca camaasha lu tati ca n-are cu ce se imbraca la servici. Baga mashina de spalat, inkide ushile ca se trezeshte fata.....dalenkolo de rufe..lasale-n mashina ca le intind mai tarziu, hraneshte baiatul, pfffff...si tot asha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mariana nici vorba de atins cicatricea si mie mi-e teama, dar zic de partea de deasupra (si pe ea imi e frica sa o ating, ca parca e moarta). Auzi, dar ziceai ca ti-a facut sotul program de exercitii zilnice ca sa-ti recapeti formele. Care sunt alea? Vreau si eu!

Ama felicitari, sa-ti traiasca bucalatul de Seby, sa fie sanatos si mancacios Refacere cat mai rapida, iubita!

Aida pai dupa atatea luni in care am fost impreuna si la bine si la greu, n-as rezista sa nu intru sa aflu si eu ce mai faceti. Intr-adevar uneori imi face bine sa va citesc si alteori ma apuca plansul, dar sper ca o data cu o noua sarcina sa-mi revin de tot. Si normal ca va doresc tot binele din lume

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve la toata lumea!!!
am ramas destul in urma cu felicitarile...
pt.toate fetele care au nascut in ultimul timp,sa fie copilasii sanatosi, cuminti si mancaciosi!!!! iar voua refacere rapida. Felicitari!!!!

ciufscumpa, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si amandoi copilasii sa ti aduca numai bucurii (chiar daca mai fac shotii ). iar cu icterul, (desi la ora asta cred ca s-a si rezolvat)doar stii ca dupa terapie daca incepe sa manance nu mai este o problema. iar dupa primele 10 zile de viata, este ok.
ambra a inceput sa manance bine dupa fototerapie, si in timp de 1 luna i s-a dus si galbeneala.
am vrut sa vad si eu pozele cu Eva, dar nu le gasesc!???
aaa, uitasem, La Multi Ani!!!!!!
tina ai vazut ce ingeras de copil ai? mananca si doarme??? norocoasa!
ariadna iti raspund cu mareeee intarziere, ca noi am trecut de la mas. 0-1 luna, la 1-3 luni. si tie.
dar esti atat de ocupata de nu mai intri??? ce ti fac cavalerii?
cat si tu cam rarut pe aici!
mariana asa mamica de 3 copii, mai zic si eu! sa stii ca si eu dupa prima cezariana as fi vrut nastere naturala( nu a fost sa fie ). aici nu fac toate spitalele nasteri nat. dupa cezariana. trebuie sa fie pregatiti ca sa intervina in orice moment, pt ca exista riscul de a se rupe uterul. sia tunci este risc si pt mama si pt copil. dar dupa cum descrii medici de acolo, nu este exclus sa faci o nastere naturala
Ama-kali, Aida si cine urmeazafacem galerie pt voi sa ansteti repede si usor!!!

pupici la toate

cristina

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare

eu stau cu tancu in brate si va citesc! nici al meu nu sta in carut, nu vrea suzeta...doarme la mami in brate...si mami e atat de fraiera incat il tine toata ziua in brate si la 3 dimineata spala vasele!

Ama tinem pumnii sa iasa bine operatia!

Aida bine ca a iesit dopul...hai sa nasti si tu sa=ti vedem comoara!

Mara voi cum va simtiti? Incepem galeria?

Mariana arati super! esti demna de toata admiratia!

Kim acum o sa va citesc povestea...pupici Aliciei de la noi

Ciuf o sa fie bine...nu te mai gandi la prostii...pupici zbenguinei!

Pupam gasca

Mihaela, mami de Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ama,tinem pumnii si pumnisorii!

Aida,Ameluta,Mara si pt. voi galeria continua!

Tina eu tineam minte ca ne-ai spus cum ca te-ai rupt putin.Si nici nu ar fi fost de mirare cu asa bebel.

Mara s-a marcat.Ne vedem la impins carutul.Pana atunci,tinem pumnii!
Tare as vrea sa stiu ce tratament naturist a dat roade la tine(daca poti,da-mi un PM,pt. ca ma intereseaza pt. sora mea).

Tania,ai dreptate,asistentele sunt ...asa cum sunt,dar nu doar la Giulesti.Si,cu toate ca abia asteptam sa ajung acasa sa-mi spal bebita(avea perisorul plin de cojite si alte minuni uscate)eu nu pot denigra Giulestiul.Acolo mi-am tinut in brate puiuta,acolo sunt medici minunati,asa ca tot acolo voi naste.Si recomand oricui acest spital.
F.dulce puiuta ta!

Noe si eu ma aranjez uneori,sa-si mai aminteasca tati de...cea care am fost.De saptamana viitoare incep sa fac masaj de 3 ori pe saptamana(vine acasa cineva) si sper sa-mi revin mai usor si mai repede. fetele!

MP nici noua nu prea ne place suzeta,inafara momentelor critice(adica inainte de baita,cand foamea este maxima si trebuie sa o pacalim). fata si baietii!

Mariana,arati senzational dupa 3 nasteri.Bravo!Vreau si euuuuuuuuu sa-mi revin!

Laura Ioana te pup si iti dorerc tot binele din lume,as,ca de la moldoveanca la moldoveanca.Iar bebita mea duce tratative cu barza si ii explica cum sa ajunga la voi!

Luizax ce bine le-ai descris pe asistente.Din nefericire,scarboasa roscata era de serviciu in ziua externarii,asadar cu ea am tratat sa-i puna cercei bebitei.A fost insa OK,mai ales ca...eram pacienta cu pile si...am fost draguta.fetele si Alexul!

Irina si eu sunt singura cu puiuta toata ziua si ma descurc binisor.A inceput sa manance la ore relativ fixe,21.30,5.00,10.30-11.00,14.30,18.30,intre mese doarme,iar cand nu doarme vrea sa stea la mami in brate(ne-am cam invatat cu narav) si mami trebuie sa cante si sa danseze iar bebita rade si isi tuguie buzele de parca ar vrea sa cante si ea.Dupa masa de 14.30 iesim afara,ori in curte(atunci cand nu este f. cald) ori pe stradutele de langa noi si doarme de rupe pamantul,atat in timpul plimbarii cat si dupa aceea,cand o las in carut,in living.Eu pot sa gatesc,sa vad un film,sa dorm... .Dar avem si zile ,,nervoase,, cand plange daca nu stau cu ea in brate si imi vine sa ma urc pe pereti.Totul este sa nu disperi ca,asa cum spune MP,vor creste ei mari!

Astazi implinim o luna si trebuie sa vina dr. la controlul lunar,sa ne masoare si sa ne consulte.Fug sa mananc ceva pana vine dr. .

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aida,,pe de alta parte,daca oamenii nu te lasa-n pace cu intrebarile,inseamna ca le pasa si tin la tine...Asta ar fi partea buna a lucrurilor.

Mara,si eu la primul copil am avut cam 10 ore niste contractii usoare si suportabile...In cartile suedeze scrie ca nasterea se poate declansa in 2 moduri:A.incep contractiile B. ti se rup membranele("apa").Eu se pare ca am avut mereu parte de varianta A...Asa este,nu trebuie neaparat sa elimini dopuŽala
Eu m-am hotarit sa va fac galerie tie si Aidei pina la momentul "final" cu conditia sa nu va luati la intrecere...

Ciuf,ce frumusica printesica aveti!Vreau si eu,ca rochitele cu dantelute au asteptat in sifonier vreo 7 ani...!DaŽn-as dori sa supar pe Doamne-Doamne...
Camera ta de spital m-a facut praf!Pai aici astia iti interzic si telefonul mobil,ce sa mai spun de Internet!(daŽce,eu m-am luat dupa ei?!)Aici nu ne lasa cu nici un fel de bijuterii in spital,nici macar verigheta!Ce mai zici de asta?

LuizaX,eu am impresia ca voi cele cu 2 copii de virste apropiate aveti mai multa munca cu ei,decit eu cu 3...Asta probabil pt.ca ai mei sunt deja cit de cit maricei si nu mai au nevoie de "room service" 24 din 24 de h!

Scolaritza mea de 8 ani,e foarte entuziasmata de bebe,chiar inceraca sa ma mai ajute...(isi face ordine in camera inainte de culcare,il mangaie pe bebe cind plinge,ii arata jucarii,ii citeste,ii cinta,imi deschide usa sa iesim cu caruciorul,imi da biberonul daca nu e la-ndemina,ii place sa-si aranjeze singura hainutele pe cuiere si le mai aseaza in ordine si pe cele ale lui bebe asa cum poate ea...).

In plus,de la 8 dimineata pina la ora 13 fetita e la scoala si baietelul de 5 ani la gradi.Acolo ei maninca masa de prinz intre 11.30 si 12.(e mai devreme decit in Romania!)Pe la orele 13 ii iau acasa,facem temele pt.scoala si baietelul de 5 ani se joaca la calculator,iar bebe doarme afara in carut...La ora 14 au o gustare si apoi ii trimit sa doarma dupa-amiaza vreo ora.(daca nu pot dormi le citesc eu cite ceva).Pe la 4 pregatesc mincarea(e autoservire) si apoi iesim afara cu bebe.La 5 jumate vine sotul si isi arunca hainele "civile" si cele de lucru care pe unde poate...(el e mai dezordonat decit copiii!)
Se aseaza la calculatorul lui si eu i-l pasez pe bebe in bouncer...
Daca scinceste,il leagana cu piciorul si il hraneste cu "automatuŽ"...In timpuŽasta eu le pun un video la copii mai mari sau ii ajut la decupat,modelat,pictat,puzzle,construit...(depinde ce vor sa faca).

Pe la 7 mincam iar,si schimbam "indatoriile":eu am grija de bebe,iar sotul se joaca cu copii mai mari afara vreo ora...(btw,aici avem mult mai multa lumina decit in Ro,datorita "noptiilor albe")Pe la 8 ne uitam cu totii la Tv si la 9 le citesc "bed stories"celor mari si ii pun sa faca nani...

Dupa aia,eu ma instalez la calculatoruŽmeu si sotuŽla al lui...pina urla bebe.(Il hraneste cine e mai rapid pe faza!)Ne culcam la orele 23,el in camera de oaspeti,eu cu bebe in dormitor...

Asta e cam asa,...in linii mari.Ceea ce ma salveaza in toate situatiile este BIBERONUL!! Apoi "my best friends",masina de spalat vase si cea pt.rufe...Fara ele,nu stiu ce ma faceam!

Eu sunt "smechera":cumpar numai cearsafuri si fete de perne care nu trebuie calcate(cum s-or chema in romaneste:"botzite de gata"??)
gatesc pt.2 zile,merg la magazin diminetile doar 1 data pe sapt si-mi umplu congelatoruŽsi frigideruŽ,fac curat dimineata cind bebe doarme afara,iar curatenie generala doar 1 data pe sapt...(pai daca ati vedea ce ghete curate avem chiar pe vreme de ploaie,nu ma credeti!)

Gata,ca m-am intins destul
O primavara insorita va doresc la toate mamicile,burticile si bebicii

Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Fetelor,am citit la mamicile de mai-iunie ca a nascut Ama.

Felicitari,mamicuta tanara!!Sa iti traiasca baiatul si sa fiti fericiti!!!Bine ai venit pe lume bebe Sebi!

Monica si cei doi pitici,Vlad si Matei.

Pozele noastre

Mergi la inceput