Mamici de martie-aprilie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 2
Qamar spune:
AMALIA, TINEM PUMNII MARI SI MICI DE BEBE MICA! SA VA INTOARCETI SANATOSI SI CAT MAI REPEDE!
Noe si Anne Bianca
Catrinel_17 spune:
MP, pai eu sunt norocoasa, atunci!! Oanei ii ajunge (de cele mai multe ori ) daca ma vede (sau ma simte) ca citesc linga patutzul ei...
Mariana, mi-am dat io seama ca pisicile nu mai locuiesc acolo acuma...
si zici asa cu suzeta... moooamaaa, io nu stiu ce m-as face fara ea de multe ori!
aida, poate totusi ...duminica?
Catrinel & Oana
MP spune:
Catrinel,chiar ca esti norocoasa...Si la faza cu cititul si la aia cu suzeta.Nici Matei nu serveste suzeta,asa cum nici caposul de Vladut nu a servit.M-ar mai scoate din incurcatura suzeta aia...dar n-am eu norocul ala.In seara asta s-a trezit;eram in Cora...si na,ce era sa fac ca urla foamea-n el.L-am luat repede in brate si am fugit la masina si i-am dat omului ce voia.Daca as fi putut folosi suzeta bine ar mai fi fost...
Monica si cei doi pitici,Vlad si Matei.
Pozele noastre
serendipindity spune:
Tania2, emotionanta povestea ta! Sa-ti traiasca bebelina! Eu tot la Giulesti o sa nasc si nu ma astept sa fiu tratata regeste de vreo asistenta. Asa cum spuneau si fetele, important e ca nasterea sa decurga bine si bebe sa fie sanatos. Oamenii au un instinct de conservare fantastic, filtreaza toate lucrurile negative si pastreaza in minte doar amintirile frumoase. Asa ca nu pune la suflet lucruri care nu merita! Ce vroiam eu insa sa te intreb? Din povestea ta rezulta ca sotul a putut sta cu tine pe perioada operatiei. Eu as vrea s-o iau si pe mama sa fie langa mine, inca de la inceputul travaliului, crezi ca vor fi probleme? Le dau voie rudelor in spital? Ca acum o luna era carantina din cauza aviarei.
Aida, deci pierdusi dopul? Eeeeeeeeeeee, poate nasti chiar maine!
Eu nu am pierdut dopul inca, dar am contractii usoare si ma rog de bebe non stop sa scoata capul mai repede la aer. Doctoritza mea zicea ca nu-i neaparat sa pierzi dopul si parca si Mariana zicea la fel pe forum.
MP, sigur ca ma inscriu si eu in cursa de carucioare. Poti sa-mi trimiti un PM cu id-ul tau de mess. Oricum, intentionam sa scriu pe adresa comuna un mail, sa va las datele mele de contact, asa, pentru orice eventualitate.
40 fix!!!
serendipindity spune:
Ama, vad ca ne-ai luat-o inainte, da' nu ne suparam. Iti tinem pumnii! Nastere usoara!
Mariana, ce bine itit sta in rosu! Esti o tipa pe cinste!
aida_o spune:
Mara,
nu a venit nimic pe adresa comuna de email. Poate ai trimis pe yahoo.com in loc de yahoo.co.uk?
Daca poti, incearca sa mergi la http://notepad.yahoo.com , te loghezi cu Yahoo ID mamici_de_martie_aprilie2006 si parola (pe care cred c-o stii), si dai click acolo in stinga pe "Numere de telefon", apoi unde scrie "click aici pentru numerele de telefon...".
O sa ti se deschida lista cu numerele de telefon ale tuturor, si va trebui sa te adaugi si tu mai jos, pe unde ar veni litera S (suntem listate in ordine alfabetica). Apoi apesi pe "Update", si poti sa iesi din pagina :)
40+4
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
kim spune:
Sunteti dragute ca intotdeauna, sper ca nu v-am intristat cu povestea mea, dar poate v-au mai binedispus mutritzele Aliciei din poze.
Ca veni vorba de suzeta, tot n-am vrut sa i-o servesc de frica sa nu cumva sa refuze sanul, dar am pus-o si eu la bataie de 2 zile si fata pe loc a adoptat-o, trage din ea de zici ca vine lapte, si tare ma salveaza cand mai trebuie sa-mi vad si eu de ale mele, acuma eu sper sa nu faca dependenta, sa urle fara ea, ca atunci nu stiu ce-am rezolvat; voi ce ziceti?
Haide, ama, da-ne o lectie te rog, parca vad ca ai si nascut deja!
KIM & printesa ALICIA
photos
ciuf spune:
Kim, aprecierile noastre pentru o asa poveste explicita. Vorba Aidei este ca o carte buna care nu-ti vine sa o dai jos din mana pana nu-i afli sfarsitul. Savurezi fiecare cuvant din ea.
Iti doresc sa ai parte de tot ce e mai bun si sa fiti fericiti si a va iubiti alaturi de minunea care v-a dat-o Dzeu.
Laura Ioana si Ileana Marius, ma bucur tare mult ca ne scrieti. Va doresc ca Doamne-Doamne sa fie alaturi de voi si sa va ajute cat mai repede cu copilasul dorit.
Aida, si deci cand golesti sacutul? Sa intelegem ca se apropie momentul?
Fetelor, eu azi am fost iar cu Eva la injectat. Bilirubina i-a crescut, nu ingrijorator, dar e cam in crestere. Asteptam sa vedem si maine cum va fi testul si daca tot e crescut facem din nou sedinte la "clocitoare".
Mi s-a urat. Nu am decat prostii in cap. Si cand o vad cat e de dulce ma topesc toata. Ar papa toata ziua si ar face kk la fel.
Ameluta si Ama, va tin pumnii, iubitelor, sa aveti parte de nasteri super usoare, asa ca a mea. Nu stiu daca am sa reusesc sa am vreodata timp sa scriu povestea nasterii micutei Marushka mea.
Pup pe toata lumea
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa