Clubul nurorilor (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Si cum, Aly, sunt sanse sa faci 1 mai... muncitoresc? Eu de ieri stiu k am liber...si am luat si banutii.. radea puiu, cik are nevasta productiva, sapt trecuta prima (bine si el a luat prima si-a fost mai mare decat a mea), sapt asta, dupa 2 zile, salariu.

AMR 1 luna si 5 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

lasa Andreutza, ca eu am ajuns la 65 kg - adica +10 tinem pumnii aici si facem galerie si un gand bun pt sotior sa se faca bine mai repede. pe asa vreme frumoasa, neaparat ca si soarele va ajuta - sper ca si la voi e soare si frumos ca pe aici

hai si io la spovedit - aseara nu am mai reusit.

cu fostul a fost un roman scurt - in total 1 an. dar foarte marcant. jmate de an a tinut stratul de miere - suficient cats a ma incred orbeste ca e destinul, alea-alea. stiti voi cum este cand vrei tu neaparat sa crezi ca te-a lovit tocmai pe tine cel mai mare noroc. din pacate sau din fericire, cea mai mare parte a timpului a fost si distanta mare intre noi - eu in Indonezia [tara lui], el in State. Ideea e ca pe la jumatatea anului, in timpul vacantei petrecute impreuna in Europa am descoperit ca dumnealui si-a cam schimbat atitudinea - din barbatul dragastos, ridicol de indragostit si de romantic se transformase intr-un mic tiran, cu multe rabufniri si nemultumiri. Si am avut ocazia sa vad ca si-a supus surorile la acelasi tratament - adik nu ca ar fi facut-o exclusiv cu mine. am descoperit ca are un fel idiot de a rani exact oamenii acre-i sunt maia proape si cei care-l iubesc neconditionat. m-am simtit in mod repetat umilita de el - si apoi umilita de mine pt ca acceptam o astfel de situatie fara sa iau atitudine.

urmatoarea jumatate de an am petrecut-o cu mine aproape ratand terminarea facultatii - 12 examene in total de dat la revenirea in tara + lucrarea de licenta + cele 2 examene de absolvire. asta pt ca nu imi era capul si mintea decat la el. eu zic ca a fost o chetie din aia- relatie toxica. am fost constienta mereu de ce se intampla, dar ca intr-un cosmar, nu ma puteam desprinde. mi-am inebunit prietenii cu suferinta mea; socul revenirii in tara, problemele cu scoala, distanta dintre noi nu au facut decat sa puna sare pe rana.

am incercat in mod repetat sa ma rup, dar era suficient sa ii aud vocea la tel ca sa ma inmoi toata sis a revin. era ca un joc psihologic de-a soarecele si pisica. am ajuns sa ma simt proprietatea lui la care nu renunta din orgoliu si nu pt ca ar fi avut nush' ce sentimente maretze pt mine.

intr-un final, am reusit sa ajungem in tari vecine - eu Letonia, el Estonia. si.. dupa 1 lune cu amanari repetate din partea lui de a ma vizita, am luat taurul de coarne si am pus punct. definitiv. 2 sapt mai tarziu mergeam in Estonia pt o conferinta unde urma amandoi sa fim traineri si sa lucram impreuna. nu ma spun ce cosmar a fost pt mine saptamana petrecuta impreuna. mai ales ca echipele din cele 3 tari baltice - Letonia, Estonia, Lituania - erau la curent cu povestea noastra de... dragoste. la finalul conferintei am mai avut fortza necesara sa ma urc in autocarul cu delegatia Letoniei si sa plec la Riga.

Apoi m-am prabusity si am disparut fara urma cateva zile.e ram ca un zombie. Asta cateva zile, duipa care dlui a aparut neanuntat in Riga - a venit dupa mine intr-o ultima incercare de a ma recupera - de a-si recupera proprietatea.

Intre timp deja il intalnisem pe sotul meu. Legatura nevinovata de amicitie din partea mea. Sentimente si interes deja declarat din partea lui. Cand a aparut fostul pe nepregatite, actualul meu sot s-a comportat ca un gentleman perfect: l-a cazat, a organizat petreceri si iesiri cu prietenii pt el, ne-a dus cu masina sa vizita diverse locuri, a avut mereu o atitudine protectiva pt mine, fara a fi ostentativ. Ba mai mult, ne-a dat si spatiu pt a clarifica lucrurile cu fostul.

Asa ca fostul, desi eu nu imi vedeama ctualul sot decat ca pe un prieten atunci, a vazut mai bine. si a inteles ca nu are rost. asa ca a gasit un alt mod murdar sa se razbune: sa imi spuna ca in tot timpul in care el mie nu imi dadea drumul, m-a inselat. Si nu o data. Si ca unii din colegii sai sunt la curent cu escapadele si le incurajeaza, pe motiv ca astfel i-ar sta mai putin gandul la calatorii si ar sta mai mult prin Tallinn.

A reusit sa murdareasca tot ce pastram bun si frumos din relatia respectiva. Mi-a ramas doar amarul, invatatura de minte si o dorinta acre inca musteste de a obtine satisfactie undeva candva. Stiu si cred ca viata ma va razbuna, dar de regula mi-am platit singura politele pana acum.

Chestia cea mai cea este ca in tot acest timp, dupa tot cat am suferit, el insista sa ramanem prieteni, desi am refuzat in repetate randuri. asta pe de o parte din cauza re-sentimentelor. Pe de alta parte pt ca nu vreau langa mine cineva care m-a facuts a sufar si m-a umilit atat de mult. Pe de alta parte, pt ca intr-un fel bolnavicios poate, inca mai am momente de nostalgie cand ma gandesc la el. Si mi-e groaza de o reantalnire, desi stiu ca deja pe plan uman ii sunt net superioara - o relatie fericita, un job cu satisfactii, o familie in crestere, un sot iubitor si care crede in mine si m-ar urma pana in panzele albe.
Insa el insista ca sunt singura persoana in afara de sora lui mai mare care il cunoaste si intelege ce mecanisme "functioneaza" in el. Si ca are nevoie de mine. Ca fara mine e prea singur.

Asa ca tinem legatura oarecum - in mod politicos din partea mea, mai mult ca raspuns la initiativele lui.

Mai am momente cand cred ca inca suntem conectati. Cand ii merge rau, il visez noaptea. Daca il contactez ulterior, aflu ca intr-adevar a trecut prin incercari in perioada cu pricina.

Deci, cred ca pot spune fara riscul de a gresit, ca el s-a dovedit a fi geamanul malefic al sufletului meu.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by cinta

lasa Andreutza, ca eu am ajuns la 65 kg - adica +10 tinem pumnii aici si facem galerie si un gand bun pt sotior sa se faca bine mai repede. pe asa vreme frumoasa, neaparat ca si soarele va ajuta - sper ca si la voi e soare si frumos ca pe aici

Ce vreme frumoasa? Aici plua de dimineata de la 4. Si va dca nu are de gand sa se opreasca. Si ieri a fost asa frumos si cald afara... Asta e vreme de numarat bani... copii am facut deja. Dar cum bani nu prea mai avem... Daca vine iubi acasa il pun la treaba

Andreea 25+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Deci…ne-am cunoscut la un chef(binecunoscutele chefuri din acea vreme),m-a invitat la dans(nu ma intrebati ce muzica era ca habar n-am). EL era dupa o deceptie eu la un nou capitol…am mers la film dupa 3 zile si gata eram prieteni(filmul il tin minte “undeva…candva”..sugestiv nu?).Au urmat clipe minunate mergeam oriunde impreuna petreceri,film, patinoar,plimbari peste tot….oriunde eram se comporta exemplar…flori,cantece compuse de el ,chitara…frumos…dar era prea mereu langa mine…cred ca asta m-a facut sa ma uit si peste gard unde l-am vazut pe fostul meu sot(greseala vietii mele) care cu cat parea mai inabordabil cu atat ma atragea mai tare…si am cazut in capcana lui (era cu 5 ani mai mare ca mine) si m-a ametit rau de tot…atunci i-am spus lui C si ne-am despartit, C a plecat in armata nu a vrut sa-mi dea adresa sa-i scriu a vrut sa ma uite(si pe buna dreptate)…a urmat o prietenie frumoasa cu fostul sot il iubeam ma iubea in rest nu mai conta nimic.
Dupa vreo 10 luni a sosit C intr-o permisie si ne-am intalnit la o prietena comuna(eu eram cu fostul sot) unde am stat de vorba despre toate alea f dezinvolti …si cu acea ocazie i-am spus ca ma voi casatorii….parca i-am dat in cap cu ceva, m-a rugat sa ma mai gandesc aproape m-a implorat si a plecat f repede.
Mai tarziu am primit o scrisoare de la el in care-mi vorbea de sentimentele lui(nu m-a putut uita) dare eu eram prea oarba atunci( si f tanara), i-am raspuns ….prima si ultima scrisoare catre un baiat care am scris-o vreodata…in care am incercat sa il fac sa inteleaga realitatea(care realitate…greu de spus).Fostul sot stia de el si uneori ii spunea sa accepte ca a pierdut(eu nu steam de discutiile lor la acea vreme)…hai ca ma pierd in amanunte….deci m-am casatorit(C nu a venit la nunta mea…explicabil dar durerea nu i-am inteles-o).
Dupa nunta la vreun an ne-am intalnit la aceiasi prietena intamplator( sotul ca atunci era sotul) era prieten cu fratele ei stateau de vorba in bucatarie si eu cu ea in sufragerie cand ghici cine suna la usa???CCCCC
-Am o surpriza ptr tine C! i-a spus ea…voalaaaa…..si apar eu vesela radiind de fericire…el placut surprins mi-a intins mana.
Am povestit muuulte si la un moment dat m-a intrebat de fotografii de la nunta…
-N-am putut venii, a spus, dar mi-am dorit mereu sa te vad mireasa…ok no problem are fata , a spus prietena mea.
A scos foto si el le privea cu dragoste…
-Frumoasa mireasa!...tocmai atunci a intrat sotul meu si a vazut ca era emotionat si l-a intrebat:
-dar mirele?cum e?
-sincer?!?!?... ma interesa mireasa

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
Desi, ca sa fiu 100% sincera, tocmai pentru ca el a fost cum a fost il apreciez atat de mult pe cel pe care il am acum langa mine.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Exact! Atunci stim sa apreciem mai mult.
La fel cum e ci Andreea cu seful ei
Eu in Mirciu meu (sotul) mi-am gasit toate implinirile pe care nu le avusesem inainte cu nimeni altcineva.

cinta foarte palpitanta povestea ta, ca de altfel si a celorlalte fete.

Eu stiu ca si trecutul face parte din viata noastra, doar ca trebuie sa-l stapanim noi, nu invers. Trebuie sa detinem controlul asupra lui, asupra felului in care "revine" in viata noastra si sa mergem inainte.

Sun e super melodia de la Queen, o aveam si eu pe PC, am cautat-o dar fara rezultat :( Daca o ai, nu mi-o trimiti pe mess?

Fetelor, mi-am amintit ca n-am mai mancat nimic de ieri de la pranz, nu stiam ce am de ma simt asa rau :( Am baut aseara doar cola.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Neata si din partea mea
desi nu ma pricep la fotbaldar imi mai da lectii sotiorul- sunt si eu necajita dar cum sunt o fire optimista ma gandesc ca data viitoare va fi mai bine -speranta moare ultima.asa ca SUN-ule data viitoare o sa serbam din plin.

Andreea ma bucur ca sotul e mai bine-ca sarcina merge bine-o sa fie o fetita dolofana , frumoasa si gimnasta.sanatate si si sa ai numai ganduri frumoase- eu am luat in 9 luni de sarcina 12 kg.

Flavia -felicitari pentru cum te-ai descurcat-
sa stii ca si eu desi sunt mai cu experienta de viata am acordat mult credit oamenilor dar m-am pacalit de f multe ori asa ca acum am devenit mai prevazatoare si nu mai am incredere in oricine-

deh un fost exista si la mine dar au trecut multi multi ani de atunci ne-am intilnit "intimplator"(ma urmarise) dupa ce-am nascut am stat de vorba si apoi ne-am mai vazut la 10 ani de la absolvirea facultatii(am fost colegi de facultate chiar de grupa) -ne-am despartit in anul II , el s-a casatorit rapid pentru ca devenea tata dar am continuat sa fim colegi de grupa , era destul de greu pentru mine dar incet, incet am invatat sa-l ignor ,si sa nu mai simt fluturasii in stomac.
Acum dupa atitia ani cand imi intilnesc fosti colegi de facultate intreb de el- din pacate este destul de bolnav-ma mai gandesc uneori la el dar cu compasiune ,au trecut prea multi ani si prefer sa traiesc in prezent si nu in trecut-trecutul ramane ascuns intr-un sertar-cand vrem il deschidem cand nu nu-l deschidem -asta e- sper ca nu v-am plictisit.

pentru ca e Vineri si la Bucuresti este frumos ,frumos, soare (sa speram ca va fi si in wk) lasati necazurile si pe fostii in sertarasul secret si bucurati-va din plin de viata ,de parteneri si de bb-ei
tuturor fetelor o zi buna si o mini vacanta superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

'Neata,fetele!
Am trecut si eu aseara prin niste emotii groaznice,de la extaz la agonie...imi e atat de ciuda ca nu s-au calificat in finala,singura explicatie ar fi ca au cazut psihic,atmosfera de acolo era atat de apasatoare incat super-jucatorii nostrii au facut o multime de greseli de care adversarii au profitat din plin...offf si eram atat de aproape de finala...dar asa e in fotbal!!!Oricum Steaua ramane Steaua,ei ne-au adus cele mai mari bucurii!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neata!Va urez o zi buna!Eu am o groaza de lucruri de facut.Acum ma duc sa-mi iau pasaportul.
Spor la scris!

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fla ti-o trimit cand ajung acasa, ok? Nu pot sa intru pe mess aici!
Impresionante povestile! Trebuie sa ne acceptam si asumam trecutul, sa traim in prezent si sa na dorim un viitor frumos, luminos si plin de speranta!
Fetele...sa nu faceti treaba azi..e sarbatoare mare!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

nu va faceti griji, fetele ca nu ma las eu asa usor doborata/ dominata a 2-a oara.

iar sotul meu e una din acele raritati pe care nu l-as da nici sa faca fostul drumul de la San Francisco la Riga numai in genunchi ca in pelerinajele alea. ca stiu sa apreciez ce am in curtea mea

si, da: STEAUA ramane STEAUA!

hai, Andreia uite. o raza de la mine

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput