Clubul nurorilor (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andru te pupa mama! Ma bucur ca esti mai bine si tin pumnii stransi-stransi pt iubi! Sa dea Domnul sa fiti impreuna cat mai repede! te pup si te admir!
Cherry....pup
Neamule si pe tine ca m-ai inveselit!
Va pup pe toate...toate....
Alina....daaaaa...asa e! E vineri! Chiar nu mai stiam..serios...zici ca-s picata din luna! Pup
Pup la fete si scuze ca am fost mai acida...deh, orice cioara isi vede puii cei mai frumosi si ii apara mereu!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

sunule ma referam la starea ta...nu la atitudine...cred ca n-am fost prea explkicita...dar am vrit sa zic sa fii optimista...gandestete puiule ca acum nu mai putem face nimic dar la anu ...
azi nu sunt in forma, nu ma fac inteleasa...
si apropo de dinamovisti RUSINElor( nu tuturor ci a celor care au reactionat cum au reactionat)...dupa cate stiu eu( care sunt novice) echipa lor nu a ajuns aici...asa ca Show Must Go Oooon - Queen

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

andreuca ti-au crescut si sanii si burtica...ce frumos...pupici pe burticutz
nadia stiu ca dormi acum dar mersic de retete...am salivat...
fla scurta poveste eu credeam ca avem de scris nu gluma sa ma gandesc cum sa o scurtez si eu ca nu am calitati de povestitor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
Andreea, ma bucur ca e mai bine sotzul tau, sper sa-l lase acasa cat de curand, poate weekend-ul asta o sa fiti impreuna acasa. Am tot vrut sa te intreb, pana la urma ati gasit persoana care sa te inlocuiasca cand intri in concediu?

Mai bine nu ma intrebai... A ales sefu' pana la urma pe cineva, dar tare mi-e frica. Nu cred ca o sa se descurce. Si u pt ca e multa treaba sde facut, ci pt ca nu prea stie sa lucreze la calculator. Si daca ii cere sefu' sa faca ceva repede cred ca se va pierde. Ieri era speriata cand a vazut ca a trebuit in 5 minute ca fac o adresa si sa caut o multime de acte care trebuie anexate. Eu sunt mai mult ca sigura ca nu va face fata cerintelor sefului (ca asa l-am invatat eu )

Andreea 25+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fannna2003

andreuca ti-au crescut si sanii si burtica...ce frumos...pupici pe burticutz

Sunt ca un butoias Si pe strada mi se pare ca se uita cidat la mine toata lumea. ieri am fost la mama si s-a mirat si ea ce mult mi-a crescut burta. Si doar luni ne-am intalnit ultima data (dar atunci eram cu o bluza mai larga pe mine, si ieri aveam un tricou care in alte conditii imi era mare si larg, dar acum se muleaza pe burtica). Am ajuns la 61 de kg. Adica cu 12 mai mult decat inainte de sarcina

Andreea 25+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pentru Steaua si pt fete
"We Are The Champions - Queen"
I've paid my dues -
Time after time -
I've done my sentence
But committed no crime -
And bad mistakes
I've made a few
I've had my share of sand kicked in my face -
But I've come through

We are the champions - my friends
And we'll keep on fighting - till the end -
We are the champions -
We are the champions
No time for losers
'Cause we are the champions - of the world -

I've taken my bows
And my curtain calls -
You brought me fame and fortuen and everything that goes with it
-
I thank you all -

But it's been no bed of roses
No pleasure cruise -
I consider it a challenge before the whole human race -
And I ain't gonna lose -

We are the champions - my friends
And we'll keep on fighting - till the end
-
We are the champions -
We are the champions
No time for losers
'Cause we are the champions - of the world -

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

bravo maimutica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lasa, Andreea, nu-ti mai face griji, ca o sa invete, mai greu, dar asta e, tu trebuie sa mergi in concediu si sa-ti vezi de bebelina ta scumpa. Numai in situatii de genul asta vad sefii cat de mult valoreaza un om. burtica rotunjoara.

Da, Sunule, e vineri mama si-n plus, luni e 1 mai. Eu ma bucur deja, desi inca n-a venit mail oficial cum ca ne da liber. Deja planuim un mic bine prajit la padure cu tot familionul, numai sa dea DD vreme buna, ca acum e innorat si ce-a mai plouat azi noapte...

Cat despre fosti, vad ca voi sunteti in sentimente mai bune... Eu sunt singura care l-as strange de gat? De fapt, tot ce vreau e sa uit ca a facut vreodata parte din viata mea, dar tot imi vine in gand Bine-ar fi sa uitam la comanda ceea ce vrem sa uitam. Desi, ca sa fiu 100% sincera, tocmai pentru ca el a fost cum a fost il apreciez atat de mult pe cel pe care il am acum langa mine.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

quote:

Lasa, Andreea, nu-ti mai face griji, ca o sa invete, mai greu, dar asta e, tu trebuie sa mergi in concediu si sa-ti vezi de bebelina ta scumpa. Numai in situatii de genul asta vad sefii cat de mult valoreaza un om. burtica rotunjoara.

pai dupa examenul de ,erti, sefu' mi-a spus ca abia acum si-a dat seama cat de mult valorez. Este si el foarte mirat de faptul ca fetele s-au descurcat asa greu. Si a fost un test asa de simplu... Oricum, sefu' e un om deosebit. Si chiar imi pare rau sa va ramane cu o secretara care nu prea se descurca. de aceea imi dau toata silinta sa o invat cat mai repede totul. La nevoie mai stau o saptamana in plus la serviciu. Dar pt sefu' o fac.

Andreea 25+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Cat despre fosti... Eu sunt singura care l-as strange de gat? De fapt, tot ce vreau e sa uit ca a facut vreodata parte din viata mea

Nu, nu esti singura!
Apropos de foste relatii, dar nu ceva serios... tocmai am vb cu un X... care stie de nunta de 1 an... si-mi zice acum k nu se simte in stare, sa ma vada fericita cu altu'...si intreba la ce sect e cun civila, k dak e la 1, se uita din balcon...dar k nu stie dak poate veni la nunta, psihic vorbind... k l-ar durea...si e faza de 2 ani, totusi...m-a cam amuzat sa stiu k un suflet e din cauza mea..ce rea sunt!

AMR 1 luna si 5 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput