Bebelusi de mai-iunie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ne-am intors si noi acasa de pe drumuri...
Am fost la celebra si m-am ales dupa cum banuiam cu antibiotic,Unysan...are rinofaringita cu tuse laringitica si ca neaparat sa-i dau pentru ca poate degenera in ceva nasol...gen inflamarea laringelui...asta e...partea mai nasoala este ca e scump si aleluia gratuitati si impreuna cu sterimarul si nurofenul am pus-o de-un milion...
In rest amabila ca intotdeauna adica consultatia a durat 10 minute,un cantarit si masurat,apropo are 10,500 kg insa eu am indoieli pentru ca este mai grea de atata,77 cm si concluzia finala ca a crescut foarte armonios...asta asa e...Insa am plecat mai bou decat vaca fara sa stiu daca ii mai dau calciu,ii mai dau vitamina D3,ceva nou de mancare?!
Intrebari la care voi afla raspunsul daca mai merg fetele din Constanta la celebra...ca asa e la noi...
La oala abia pe la 2 ani jumate sa o pun,sa nu o fortez sa adoarma singura daca nu vrea pentru ca-i creez complexe si traume nocturne,cu alte cuvinte sa o las in pace...s-o creada ea...

Gabitza sa stergi rogu-te de la noi din listuta greutatea ca de-acuma suntem studente la silabe si pana la anu' cine stie daca o mai cantareste cineva...doar eu acasa...

Elisor cus-cus-ul il fac cum scrie pe cutie,iau din cel italian de la Divella...seamana in final cu un final,insa are un gust mai rafinat...si il pun in sosul su carnea de pui,facut cu ceapa,boia,rosii,ardei,patrunjel...legume de sezon...

Eu carne nu stiu cata mananca,ca de-altfel mai nimic din ce mananca pentru ca nu am masurat cantitatile niciodata.Mint stiu doar laptele si alte preparate la cutie sau borcane care au trecute greutatile...
Si nu mai folosesc piept de mult timp...copan despelizat sau copanul de la aripa...acuma cat mananca ea stie,ca eu ii ciopartesc carnea si o pun peste garnitura si papa...
De luni o bag la regim militaresc de viata ca s-ar putea sa reintru in campul muncii si vreau sa stau linistita nu cu telefonul legat de gat...

Adina am furat-o si eu cu un accident,cu spitalizarea respectivului si a mea,dar asta nu se pune,cu reparatul masinii si pretentii care mai de care mai dubioase,gen garantie 1000$ pentru nu se stie ce,asta in '96,si culmea tupeului imi zice ala ca el de cand cu accidentul nu mai are voie sa umble cu femei...oi fi eu detupata destul la minte dar sa mor daca am inteles ce vrea de la viata mea asa ca l-am injurat birjareste si am plecat...a durat vreo 3 luni tot tamtamul,mai nasol fiind ca barbate-miu,autorul "genocidului" era of de politie si i-a facut dosar penal prin efectul legii, a ramas fara carnet si numai belele,care mai de care...intr-un final lucrurile au capatat o fatza mai umana...bine macar ca nu i-a dat lu al meu inceperea urmarii penale,ca asta insemna sfarsitul unei cariere care incepuse in ziua accidentului,fiind prima lui zi de munca...

Simona poate nu i-a priit mancarea ...astia mici au un organism tare bine organizat...cum nu le convine ceva afara...

V-am zis...nu cred ...s-au inmultit si la ciociolina in gura dintii...avem 5 trei sus si doi jos,insa pana in vara suntem plini de dinti ca-i umflata beton...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, cred ca mergem prin Tirgoviste, spre Cimpulung si pe urma peste munti spre Bran. Am fost cam anul trecut pe vremea asta, poate mai devreme prin aprilie, pe drumul Tirgoviste-Sinaia si era cam nasolutz drumul, desi peisajul era frumos. Dar daca DN1 se surpa la Posada, nu prea mai e alternativa spre munte. Sau va puteti duce la Cheia, cum am fost noi luni. Erau zeci si zeci de oameni iesiti cu gratarele pe pajisti, pe linga Teleajen. Iar drumul este destul de bun.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

La multi ani Alexander Paul si Philip Christian! Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti o viata frumoasa!

La multi ani ANDROIX! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Am sarit de dimineata sa fac urarile, dar m-am trezit fara net, asa ca de suparare am luat copilul la subrat si am plecat la plimbare. Abia acum ne-am intors, sunt farnta de oboseala, casa e cu fundu'n sus dar nu-mi pasa, ca sotzul e plecat la Bucuresti, asa ca pana maine nu fac nimic. Doar ma indop cu tort si cozonac(in cinstea sarbatoritilor de ieri si de azi). Vreau sa epuizez tentatiile din casa, sa ma apuc si eu in sfarsit de o cura de slabire, ca e cazul.
Am reusit sa citesc ce-ati scris de ieri pana azi, imi pare rau ca nu am citit de vesti prea bune, sper ca toate problemele sa vi se rezolve cat mai repede si mai bine. Pup toate fetele in impas si le urez multa putere sa treaca peste greutati!
Azi dimineata Alex s-a trezit plangand rau si am descoperit cauza- a aparut dintisorul nr.3, in dreapta sus. E mancacioasa(poate prea), dar nu ma plang, de cand cu laptele integral scurge sticlele, aseara i-am dat "doar" 330 ml de lapte si l-a ras dintr-o suflare, la sfarsit se uita cu jind la fundul biberonului unde ramasesera urmele de lapte. Zilnic ii acopar tot necesarul de vitamine, dimieata are masa de fructe, la amiaza ceva proteine, seara iaurt si la culcare lapte, plus fierul si D3 obisnuit. Eu cred ca in cazul nostru nu mai era necesara trecerea pe lapte praf sau imbogatit cu vitamine.
Pentru ca sunt singura, pot sa ma destrabalez la calculator diseara. Vreu chat, ceva?

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Oana, musai un chat diseara, ca barbatii ar trebui sa fie la maeci si sa lase calculatoarele libere. Parca s-au mai strins si fetele pe la casele lor, tre' sa dam raportul ce-am mai facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello, fetiliiii!
La multi ani ANDROIX!!! SA FII SANATOASAM FERICITA, IUBITA SI SA AI MULT MULT NOROC!
Va rog sa nu aruncati cu rosii stricate dupa mine ca va bat la cap cu aceasta idee, dar mi s-au aprins tare calcaiele dupa decizia de a fii din nou gravidutza!!! Mi-e dor sa simt miscarile in burtica mea, sa merg cu emotie la vestitul nene Iosup, etc, etc. Va fi mai greu de data asta si cu un copil mic langa mine, dar sper sa fac fata. E vreuna din grupul nostru deja viitoare mamica pentru a doua oara? Stiu ca mai erau fete care faceau cu infrigurare teste de sarcina...
Revenind la treaba cu aruncatul cu roiile va rugam sa ma pasuiti de asta deoarece revin cu rugamintea de a-mi spune, daca stiti, cum e cu indemnizatia la al doilea copil daca intre timp nu mai revin in campul muncii...

Si inca ceva: ce-i ala CUS-CUS? NU stiu cum arata, nici din ce se face , nici ce gusta are si nu cred sa-l fi mancat sub vreo alta denumire...

va pupam,

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS LA 10luni si noi

Mergi la inceput

Andra, cus-cus sint niste ...sa le zicem...paste. Dar sint sub forma de bobite mici-mici. Nu se fierb in apa ca pastele. Se pune peste ele supa sau apa fierbinte si ele se umfla.

In ceea ce priveste CIC2, nu stiu, poate ar trebui sa intrebi la forumul de legislative, ca probabil mai sint mamici in situatia ta.
Inca nu e nici un nou bb pe drum in grupul nostru, dar e cineva care lucreaza la asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello

La multi ani Alexander Paul si Philip Christian, sa cresteti mari si frumosi!
La multi ani David si Anna Miruna, pui dragi!
La multi ani Androix, mamica atomica, sa ramai la fel de haioasa, sa fii sanatoasa si iubita!
Pupam bebelusii bolnaviori, sa se faca bine repede, repede!

Am fost si noi azi la doctoreasa, Teodora e bine, 77 cm si fo 9,4 kg desi imi pare ca are mai mult. Gogoasha e vioaie, a tropait in toate incaperile la doctor, facut ceva ture, a vorbit cu oglinda si cu pacientii si avea de gand sa rupa niste cartone cu tot felul de anunturi de pe usi dar am luat-o repede de acolo.
Face nani bine, papa bine si e vesela. Acun lucram la invatat diverse.

Poate vorbim pe seara ca aici si acum nu am pot aduna sa spun tot ce vreau.
Va pupam!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oh, Doamne, ce de probleme... si eu intrasem sa va dau o veste buna-buna, prima poate din partea aia de vreo 5 ani incoace. Desi nu mai pot sa ma bucur atit de tare citind problemele voastre, v-o dau totusi, ca nu ma pot abtine. Stiti ca va spuneam ca sora mea mai mica, cea mai draga dintre toate, care a ramas cu mama in casa, in Vaslui, orasul ala nenorocit, unde nu se mai intimpla nimic bun si oamenii traiesc efectiv de pe o zi pe alta (este/a fost un oras industrial si dupa 90 s-au inchis toate fabricile si nu s-au mai creat alte locuri de munca, de nici o culoare!) este si ea in pragul divortului (daca ar avea bani, miine l-ar intenta), au fost someri un timp, apoi au lucrat amindoi, dar pe niste salarii destul de mici. Pina la urma, sora mea gasise un post bunicel, ea e contabila, dar visul ei era sa ajunga sa lucreze intr-o banca. Ei, acum trei luni, s-a deschis o filiala a unei banci mari si evident cu posturi scoase la concurs. S-a dus si ea, desi se cereau multe si cum pilele sint la inaltime, nu s-a gindit ca ar avea vreo sansa. Isi luase gindul pentru ca de trei luni aia nu o mai sunasera, duminica si luni s-a certat iar cu barbatu-sau, nici cu maica-mea nu se intelege excelent (na, e si normal, ca sint toti claie peste gramada acolo) si marti dimineata tocmai isi tragea portia zilnica de plins pe Messenger si eu pe linga ea... Imi spune ca o suna cineva si cind se intoarce... a luat postul de la banca!!! Sediu nou si superluxos, la doi pasi de casa, scoala si gradinita fetelor, salariu super + beneficii girla... Fetelor, sint atit de bucuroasa pentru ea, nici u va puteti imagina! O iubesc atit de mult, e sora mea mai mica si mi se rupe sufletul ca nu e fericita, numai fetitele alea ii lumineaza viata! Nu s-a rezolvat si nici nu cred ca se va rezolva ceva in ce priveste relatia cu sotul, dar un post bun le poate mult indulci viata.

Margott, Olga, Laura... va doresc din tot sufletul sa aveti si voi parte de altfel de bucurii, daca in viata de cuplu lucrurile nu sint deloc roz. Si nu pot sa va spun ca imi pare nespus de rau pentru ceea ce vi se intimpla si sper ca va veti gasi intr-un fel linistea sufleteasca de care aveti nevoie.

Adina, am citit si ce ti se intimpla tie... Bafta cu avocatii si cred ca o intelegere buna va va scapa de alte consecinte deloc placute. Va tin pumnii vineri!

Distractie placuta fetelor care pleaca la munte! Salutati inaltimile si din partea noastra!

Nu am gasit de la voi sugestii pentru masa de un an! Mai putin tortul cu fructe al lui TDI... poate mai aveti si alte idei.

Mai voiam sa mai scriu, dar s-a trezit Tudora urlind, ma duc sa vad de ce... Va pup! PA!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani
Alexander Paul si Philip Christian

La Multi Ani Androix! Sa fi fericita, sa te bucuri de tot ce te inconjoara si sa iti vezi toate visurile realitate!

La Multi Ani David si Anna Miruna! Sa cresteti mari sanatosi si sa le umpleti sufletul de fericire parintilor vostri!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Androix si Gabitzam, drumul spre Moeciu, prin Targoviste, s-a cam stricat. Noi am fost de Craciun si era super, iar pe 3 martie - cand am fost din nou, ne venea sa ne blestemam zilele. Dupa Voinesti e groapa langa groapa - cred ca am mers cu 40 km/h, mai bine de 20 de km. Si apoi dupa monumentul de la Mateasi (sau cum i-o zice) iar e enervant de stricat drumul. Scurtatura de la Stoenesti era impracticabila din cauza de pod surpat - doar daca va incumetati sa treceti prin albia raului. Insa daca ziceti ca s-a surpat la Posada...
Gabitza, noi i-am dat zgatiei sa manance din ce gatea gazda - cand am fost la Moeciu. Intr-adevar, ne intreba dimineata ce ciorba/supa preferam pentru pranz, si alegeam ceva care sa le "convina" si bebelacilor.

Tina, cum mai e Maya?

Apropo de meci: daca n-aveti kef, e snooker pe Eurosport - tot la 21.00. Eu acolo o sa ma uit... Da' n-as zice nu la un chat

Nu stiu daca v-am zis ca bb are 4 dinti acum.

Intrebare: de unde ati luat pantofiori pentru copilasi, si ce calitati ati urmarit sa aiba incaltarile? ... si cam cat ati dat pe ei? Imi cer scuze daca s-a mai discutat problema - n-am fost pe faza

Mergi la inceput