Mamici de mai-iunie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
lena spune:
fetelor cand o sa nasca Amonar va dau eu de stire, ca o sa-mi trimita sms, nastere usoara si rapida la toata gravidutzele si felicitari la proasptele mamici
!!
numai bine,
Lena si t-rex Freya
ama_kaly spune:
Alia s-a dus stresul cu carutul..acum il asteptam pe bebe.Ma cam doare burta ca la ciclu, dar nu am contractii.S-ar putea sa vina mai repede de 2mai..ina chiar asa, asteptam vesti de la dr!lena multumim si asteptam cu nerabdare momentul in care bebe Kailan va veni pe lume! Amonar e la spital deja ?io
39+ cu
Seby
Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe
mihaela.f spune:
Ralucutza,
ce bine ca nu sunt singura! si eu dooooorm si as dormi in prostie! Si dorm noaptea! fara probleme! Si la fel Rado este destul de activ, dar adorm chiar inaintea lui :-).
Probabil ca noi ne pregatim de agitatia de dupa nastere :-)
Mihaela
32+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
cypocs spune:
AMA, da stiu ca ai carut acum , dar eu zic ca asta era problema ta .Acum ai rezolvat-o si poti naste linistita
ALIA 37W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
lena spune:
nu Ama, nu inca...cred,caci aseara mi-a dat pm si azi vad ca nimik, nu cred...
la primele sarcini poate sa treaca binisor de 40 de saptamani, nu stiu era pe undeva o statistica, ceva...mai vine ea pe aici, daca nu e in contractii!!
geliza spune:
Inaioana, ce-ai facut la doctor? Eu o sa fiu plecata asa ca iti urez de pe acum nastere usoara, refacere rapidaiar bb Serghei sa fie sanatos, macacios si sa va bucurati de amandoi puiutii
Nasteri usoare si celorlalte mamici care au intrat pe ultima suta de metri...V-am urmarit din umbra...Dolcebaby, Ama, Amonar...multa bafta
Eliza
24+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
VoichiV spune:
Simona, ne bucuram ca ai ramas alaturi de noi
Lena, asteptam cu nerabdare si emotii vesti.
Nastad, bine ca s-a terminat si sunteti bine
Irinel, ai doi puiutzi superbi. Sa-ti traiasca!
Dolce, mai ai asa putin... o sa fie bine. maine il vei avea pe pui in brate
VoichiV
34+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
Amonar spune:
Azi am fost la control la ginecolog si i-am povestit de "contractile" mele. El a spus ca nu sant contractii de nastere ci un fel de exercitiu al uterului pt adevarata nastere. El mi-a spus ca voi "sti" cand vor apare.....eu sper sa fie asa cum spune el.
Colac peste pupaza tati spune ca el are o presimtire ca eu de abia prin 10 mai voi naste....nu stiu de ce, da si eu presimt ca mai am ceva de asteptat.....
Fetelor cred ca mi-o luati inainte.....vom vedea.
Succes maine DOLCE!
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
inaioana spune:
Mihaela, copilul se inregistreaza in orasul in care are loc nasterea, la sectorul respectiv (pt Buc) sau la primarie pentru alte orase.
Dolce, nu stiu nimic de prosop si sapun, n-am auzit asa ceva!
Iti urez in primul rand nervii tari si un bebe sanatos si mancacios! Sa nu iti faci emotii prea mari pentru ca ai vazut ca toata lumea e foarte dragutza si pana la urma bebe conteaza si el nu trebuie sa fie stresat. De asemenea, refacere rapida, ai grija sa te dai jos din pat cat poti de repede si sa te fatzai pe acolo chiar daca iti e greu la inceput si simti ca ai dureri mari, e foarte important pentru refacere sa faci asta! Abia astept sa ne vedem aici din nou cu discutii despre alaptat si scutece! 

La dr am facut bine, bebe are 3 kg (cu aproximatia de rigoare) ceea ce inseamna intradevar ca nu a crescut spectaculos dar nici nu imi fac griji, Katja s-a nascut cu 3 kg fix la 38 de saptamani si 2 zile (exact cat aveam ieri) si e o greutate absolut in regula. Ne vedem direct pe 2 mai la 7.30 dimineatza. A zis ca daca e ceva pana atunci, la orice ora sa il sun ca ma opereaza imediat, sa nu-mi fac griji!![]()
Fetelor, va multumesc pentru urari si grija!

Ioana
38 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici