Mamici de mai-iunie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Virgi,

Irinel, ai o dulceata de fetita! Doamne, cat de scumpi sunt bebeii!!!

Arabela, felicitari, sa-ti traiasca puiul!

Ama, ce bebe grasun ai! cred ca o sa fie o scumpete (stii ca baieteii seamana cu mama )

Fetelor, imi sunteti toate dragi, va pup si sa stiti ca io raman in grupul asta, chiar daca nu mai am bb.
Va tin pumnii sa aveti nasteri usoare! si, negresit, voi fi in galeria fiecareia dintre voi!

Simona

Poze

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Vivi asta inseamna chestia aia cu colul, ca s-a deschis ? Gata, nu mai ies din casa! Si zici ca nu ma mai tine pana marti ?raalucutza daca nu nasc nici azi, mi-o va lua si dolce inainte maine ca e programata la cezariana.Asa ca sa ii facem ei galerie.
Tu cum te mai simti ? Nici tu nu mai ai mult, inca o saptamana si esti ajunsa la termen! Multumim pentru felicitari, suntem grasuti ce-i drept, pana si dr s-a mirat de cele 3900 mai ales ca la burta mea nu prea ai zice..Acum sa vedem cand s-o naste cat de bine a aproximat doamna dr!
Ma gandeam ca la 3900gr ar fi fost si greu de nascut normal, plus ca e si capatanos.
io 39+ cu Seby Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Simona multumim frumos! Si tu ne esti draga tuturor si ne bucuram ca ai ramas alaturi de noi!io 39+ cu Seby Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Dupa o mini vacanta plina de intamplari neplacute..m-am intors si mai obosita decat am plecat.
Onitza a avut febra foarte mare si in noaptea de Inviere a trebuit sa mergem la urgente , in Buzau. Bineanteles ca nu ne-au facut nimic, mai rau au agitat-o , am fost la un pas sa ne intoarcem acasa in noaptea aia ca incepuse sa mi se faca rau (n-aveam nici un gand sa nasc acolo...mai bine nasteam pe drum).
Pana la urma totul s-a terminat cu bine, am ajuns acasa , Onitza e bine eu si bb la fel.

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI, SA AVETZI BEBELUSI SANATOSI, MANCACIOSI SI CUMINTI!
PENTRU MAMICILE CARE SE PREGATESC DE CEZARIANA, VA DORESC NASTERE USOARA , REFACERE RAPIDA SI BEBEI SANATAOSI !
VA PUP PE TOATE, MA INTORC LA TREABA CA MA ASTEAPTA UN MORMAN DE ACTE!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Va multumesc la toate pt ca sunteti alaturi de mine Sunt pe ultima suta cu pregatirile...gata ! miine nu mai scap...
Stie cineva dak la CFR2 se da si prosop la moasa si la doc ? Nu mai stiu unde am citit...

Dolce

Mergi la inceput

Dolce o sa fie bine ai sa vezi, maine iti vei cunoaste puiul! Ai nr meu si al carminei la adresa comuna de mail, sa ne anunti si pe noi ce si cum dupa ce iti vei reveni, daca vrei bineinteles.Sau ii poti da oricarei alte fete, ideea e sa avem vesti despre tine si bebe ca iti dai seama ca o sa stam ca pe ace!
De faza cu prosopul eu nu stiu nimic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

AMA da-mi un PM cu nr tau de tel

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Ama eu nu mai stiu cum sa intru pe mail-ul comun sa-mi trec si eu nr de tel.Mai lamureste-ma si pe mine inca o data.

Dana 35+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Asa , am scris un mesaj si l-am pierdut .
Dolce , am emotii si eu cand stiu ca pleci maine la maternitate .Faza cu prosopul si sapunul la moasa eu zic ca merge oriunde.
Ama , eu aveam emotii cu carutul lui Sebi , dar acum stau linistita .Mai ai si tu cateva zile si o sa-ti tii puiutul grasut in brate .
Pupici pt Maria grasunica
PAPA, ai pus poze cu Pescarushul??
Eu cu circulara de cordon am intrebat expres doctorul meu ca citisem de cateva"intamplari"si mi-a zis ca in burtica nu pateste absolut nimic .

Ioana , da-ne vesti .Sper ca ti-a picat netul si de aia taci.

ALIA 37W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

dolce ti-am trimis!dana pentru mail-ul comun userul e mamici_de_mai_iunie2006, parola e cea care v-am trimis-o pe PM, daca nu o mai ai/stii, ti-o mai trimit o data!
La fel se poate intra si in albumul comun, punand userul si parola la yahoo photos, adica aici:http://login.yahoo.com/config/login?.src=ph&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos&.intl=us Daca vrei sa iti trimiti nr de tel, trimite de pe adresa ta de mail la adresa asta: mamici_de_mai_iunie2006@yahoo.com

Mergi la inceput