Bebelusi de sept-oct 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 2
godzila spune:
Mai va aduceti aminte de mine?
Cu intarziere va spun Cristos a Inviat!
La multi ani tuturor sarbatoritilor care au implinit lunitele in ultima saptamana si un pic!
La Multi ani Vladut! Ce mai face printul nostru?
Citesc cerseafuriule din urma si revin.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
Anya20 spune:
Nanadana - cortizonul este "capul de serie" al clasei numita corticoizi/ corticosteroizi, substanta de baza de la care s-au aintetizat derivati din ce in ce mai shmecheri, care au diferite denumiri, dar in fond fac cam acelasi lucru. Nu ma apuc sa ti-i insir, pentru ca sunt multi si sincer nici nu-i stiu pe toti. De obicei este trecuta pe prospect clasa de medicamente.
Catush - la multi ani!
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Anya20 spune:
Vera - bine ai revenit. Chiar ma intrebam pe unde esti de n-ai mai aparut...
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
godzila spune:
Wow Anya20 piticile noastre au 6 luni. La multi ani, Anyei cu intarziere si felicitari pt cele 6 lunite!
Hai ca parca nu ma mai simt pitica grupului
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
catush spune:
Alina - merci
La Multi Ani sarbatoritilor zilei
Vlad Alexandru (b_irina_c)
David Andrei (anirim)
Eleni Maria (almy)
Sa fie sanatosi si sa creasca mari...
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
BiuMil spune:
merci Locca, imi pare rau ca nu am dus treaba pana la capat...data viitoare!!
bine ai revenit vera!!! ce faceti? cum v-ati acomodat?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Diana30 spune:
Seara buna,fetelor!
Mare lucru n-am de raportat,decat ca ne diversificam incetutz,da tot tzitzi ne e draga si azi am facut vaccinul.
Apropo Anya la Cluj s-a importat infanrix hexa ca noi de ala am facut.Nu stiu sa-ti dau amanunte ca noua ni-l procura pediatra direct de la furnizor si zicea ca joi dupa-masa(saptamana trecuta)le-a primit.Ma gandesc ca ar trebui sa fie si la Bucuresti.
Anya20,cum mai stati cu diversificarea?I-ai facut branzica?Din ce lapte(cat grasime si ce firma,asta daca n-ai facut din lapte praf)?Ajunge daca le dam branzica facuta din 250ml lapte intr-o zi?Eu i-am facut ieri si azi din 250ml lapte praf;ieri i-am dat 2 lingurite,azi i-am dat-o toata,amestecata cu fructe.
Vera,voi ati inceput diversificarea?Bine ai revenit.v-ati mutat la Ploiesti?
Diana_n parca si voi sunteti de astia diversificati intarziat,nu?Cum si ce papati?
Anya20 spune:
Diana - gand la gand. Eu i-am facut ieri pentru prima data branzica din 250 ml lapte La Dorna cu 3,5% grasime + 2 tb de Ca lactic. A papat-o impreuna cu para rasa si i-a placut. Am vrut s-o fac initial din lapte praf, dupa care m-am razgandit, ca are peste 6 luni si nu are "teren" alergic. Trebuia sa-i mai fac si azi, dar am uitat si i-am dat fructele simple.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
nanadana spune:
Anya mersi pt raspuns
Vera bine ai revenit ce mai face Iulia? cu ochii negri si frumosi
bafta la fetele care incep diversificarea
poze
miflore spune:
Buna seara, buna seara!!!
Stie cineva ceva de Carmi? Mai e in Bucuresti? S-a intalnit cineva cu ea si cu zambaretul?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI