Clubul Studentelor (6)
Raspunsuri - Pagina 2
Danutza_s spune:
studente...salutare...doar va salut..ca nu am timp de nimk...am fff multa treaba......nici nu am mai citit ce ati scris, dar recuperez eu....
trendule, te-ai apucat de invatat ???....ca parca asa ziceai....
va pup....si cred ca saptamana viitoare ne mai "auzim "
megbeng spune:
la mine cheful de invatzat e clar in functie de..ciclul menstrual..premenstrual nu am, nici sa ma tai cef, mi-e mereu somn..in primele zile de CM nu sunt in forma, ma mai doare burta, suna irascibila...apoi vine perioada buna, vreo 10 zile..la ovulatie sunt din nou agitata si concentrata pe conceput un copil, pregatit atmosfera romantica in casa..nu mai trece mult si iar devin premenstruala...
andreea_trend spune:
.... beeeyyyyy ce cautati pe pagina 5.... RUSINICA
Pleaca omu cateva zile si voi ce faceti... pe unde umblati... sper sa-mi ziceti ca v-ati apucat de invatzat... ca altfel ... eu am avut o scuza ... da de maine gata...
andreea_trend spune:
Ok... nu mai vine nimeni pe aici??????
Am si eu o rugaminte la voi... ma poate ajuta si pe mine cineva cu un referat la Psihologie.... cu orice tema.
Multumesc anticipat.
megbeng spune:
referat la psihologie n-am..eu nu prea bantui ca ma straduiesc sa stau cumintica pe scaun sa invatz..
sunt nerabdatoare sa aud si alte scuze!
andreea_trend spune:
Inveti... azi... la ora asta... acum acum... hhmmm
Daca zici tu...
Offf... help ... cine are referat......
gianina spune:
Andreea, trimite pe PM adresa de mail si iti trimit un referat ...dar spune macar orientativ ...psihlogie de care (organizažionala, sociala, medicala, scolara, resurse umane, generala)
Eu sunt bine...trag tare sa termin lucrarea si apoi vreau sa ma apuc de invatat.
Bafta la invatat!
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
BraveGirl spune:
Eu acum ma chinui sa tocesc...la propriu, adica nu invat, tocesc.Mai stau putin si ma bag in pat langa iubi ca de marti seara raman singurica, asa ca profit acum de el...
==========
Corina
Albumul meu
megbeng spune:
andreea..da, la ora asta..pentru rezidentiat, nu pentru facultate propriu-zis...am mai mult spor pe inserat, ce sa fac?!
bravegirl, spor la toceala!!!