Clubul Studentelor (6)
Clubul studentelor (4) (5)
BAFTA!!!!
Alikav: Anul 2, Fac. De Contabilitate, Ase
Alinutza1980: Anul 4, Fac. Comert, Ase
Ana_Maria222: Anul 2, Fac. De Comunicare Sociala Si Relatii Publice
Anne'mary: Fac. De Drept, Constanta- Licentiata
Bravegirl: Anul 6, Fac. Medicina-Veterinara; Anul 2, Fac. Finante-Banci, Bucuresti - 26.05.1981
Cgaby: Fac. Relatii Internationale, Ase-Licentiata ... Stef
Daii: Anul 3, Fac. Economia Turismului Intern Si International, Univ. Romano-Americana, Bucuresti
Danna2002: Fac. Ingineria Si Managenentul Sistemelor Tehnologice, UPB
Enderbaby: Anul 4, Fac. Informatica, Iasi
Flafi: Licentiata, Bucuresti
Gianina: Anul 4, Fac. Psihologie, Bucuresti... Simona Andreea
Iri Sori: Anul 1, Fac. Psihologie Bucuresti...27 03 1970
Iully: Anul 6, Fac. Medicina, Bucuresti- 08.06.1981...Cristian
Lyvya: Anul 1, Fac. Relatii Economice Internationale, Ase
Maggda: An 3, Col. Universitar Medical, Fac. Medicina, Arad - 21.03.1971 . . . Bianca
Maramiru: An 4, Ase
Megbeng: An 6, Fac. Medicina, Bucuresti(Ex Suceava)...22.02.1982
Ralualexandrei: Anul 2, Fac. Contabilitate Si Informatica De Gestiune, Ase
Saddie: An 4, Fac. Stiinte Politice
Miag: Cibernetica, Ase, Bucuresti...Licentiata , Anul 1, Fac. Medicina - Titu Maiorescu...Roland
Pnt_Loredana: Anul 1, Fac. Contabilitate Si Informatica De Gestiune
CristinaT - An 3, Cibernetica, Ase, Bucuresti; Licentiata UPB- 07.04.1971 ... Oana
Andreea_trend - An 4, Fac. REI ; An 2, Fac. Drept, Univ Romano-Americana -15.06.1984
A.cicel: An 2 - Fac. Administratie Publica - 08.04.1981 ....
Ank: Anul 1, Fac. Arhitectura, Univ. Spiru Haret; Fac. Chimie industriala - UPB, Licentiata - 20.03.1977... Karina
Lili81 - Fac. de Drept (FF) - Oradea
Olim - Anul 4-5 - Fac. de Zootehnie, USA-MV, Cluj Napoca - 17.06.1978
Voicu Bebi - Anul 2- Fac. de Stiinte Economice
Valicutza - Anul 2 - Fac. de Managment, Ploiesti
Alexxia - Anul 3 - Fac. de Psihologie-Sociologie...Ruty
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Raspunsuri
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by olim
MULTAMMMM
Nu aveti pt ce...
Si va asteptam cat mai des pe la noi.
PS. Nu prea am inteles cum vine la an... "4-5" si daca vrei sa ne dai si data nasteri sa o trecem in listutza.
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
maggda spune:
Multzam de intinerire dar sunt din 1971 nu 81.
pupici
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
olim spune:
Eu fac doi ani in unul.Adica ca sa termin faculta mai repede, am facut 3 ani la zi, iar cum am plecat din tara am inghetat-o 5 ani.Acum m-am inscris in anul 4 la ID si fac si anul 5 ca sa nu mai am trei ani, asa ca la anul daca totul va fii bine voi face anul 6.
Am cateva examene ce se recunosc de la zi, si eu anul 4 l-am facut jumatate, deci nu erau prea multe examene, iar rectorul mi-a aprobat sa fac doi ani in unul singur.
Cam asta e .Sper ca s-a inteles.
Multam inca o data
olim spune:
Scuze, am uitat de data nasterii:17 iunie 1978.
Spor la invatat tuturor, s-au cel putin la rasfoit cartile.
andreea_trend spune:
Gata am facut modificarile necesare.... scuze pt greseli
Olim ... acum intelese fata
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
CristinaT spune:
sunt nascuta in 07.04.1981
ps: in '71
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
megbeng spune:
ooof, ca mult am mai lipsit! da ce listutza frumoasa a aparut in "cartiereul" nostru!
eu sunt prinsa cu cel putin 527 de treburi..o parte "studentesti" -lucrarea de diploma ( e cam gata, trebui finisata doar), o parte "ingeresti" (tot astept sa apara un ingeras in viata mea..), unele cat se poate de lumesti (curatenie, spalat, calcat, aspirat, stiti voi)...mai si iubesc (asta fac cel mai mult si cel mai bine, clar!)...
pe 12 mai o sa am si un examen, dupa care inca 2 si gata si facultatea..si apoi sa vezi ce nostalgii or sa ma apuce!
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by megbeng
ooof, ca mult am mai lipsit! da ce listutza frumoasa a aparut in "cartiereul" nostru!
eu sunt prinsa cu cel putin 527 de treburi..o parte "studentesti" -lucrarea de diploma ( e cam gata, trebui finisata doar), o parte "ingeresti" (tot astept sa apara un ingeras in viata mea..), unele cat se poate de lumesti (curatenie, spalat, calcat, aspirat, stiti voi)...mai si iubesc (asta fac cel mai mult si cel mai bine, clar!)...
pe 12 mai o sa am si un examen, dupa care inca 2 si gata si facultatea..si apoi sa vezi ce nostalgii or sa ma apuce!
Waiting for the sun...
ce mesaj frumos...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006