cum trecem peste esecuri?

Buna din nou fetelor!Cu permisiunea voastra,deschid un nou subiect, care este sa-i spunem asa "de suflet".Povestea mea am spus-o pe scurt dimineata la subiectul "bariere culturale"dar am sa o repet pe scurt sa intelegeti despre ce este vb.si,daca puteti,sa imi dati un sfat.
Pe cand eram in anul 2 de facultate am cunoscut un baiat care este si astazi medic chirurg pediatru in Iasi.Ne-am iubit f. mult si deja,dupa cateva luni incepusem sa ne facem planuri impreuna de viitor.Ne intelegeam aproape perfect si totul era cum nu se poate mai bine.Avea toate calitatile pe care le doream de la un barbat.Era f. frumos si bine.Doar ca,eu pe atunci aveam o prietena care a reusit in cele din urma sa ne desparta.De atunci au trecut anii,eu am terminat facultatea anul trecut,dar tot nu il pot uita pe acel baiat.Ma macina gandul ca eu am adus-o pe acea prietena in viata si in relatia noastra.Nu pot sa il uit si ,mai rau,nu vreau sa ies nicaieri de cand ne-am despartit.Tot timpul ma gandesc si nu vad cum as putea cunoaste inca un barbat care sa aiba calitatile celui de care v-am vb.
Daca si voi ati trecut prin deceptii de acest gel sau asemanatoare,va rog sa-mi spuneti cum ati reusit sa treceti peste ele si sa va reveniti.
Ce asi putea sa fac?
Va multumesc!
Raspunsuri

coraly spune:
Da, multe dintre noi am avut deceptii. Stii cum poti sa treci mai departe? Gandeste-te ca exista un destin, si acel om nu a fost perechea ta adevarata. La mine s-a verificat. Desi am suferit mult, acum pot spune ca nu am iubit pe nimeni cu adevarat in viata pana la sotul meu. Desi atunci credeam ca mor de dragoste
Daca te-a lasat pentru o prietena de a ta, gandeste-te ce fel de om poate fi. Sau poate iubirea lor a fost asa de mare, incat nu a putut rezista, si atunci e clar ca nu e alesul tau. Chiar, mai sunt impreuna acum? Acela care e 'omul tau' nu te va lasa. Va sta langa tine. Apropo la subiectul deschis pe femina... si eu mi-am cunoscut sotul tot la servici
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an

nadyana spune:
nu sunt impreuna si nu stiu nici daca au fost sau nu,ci stiu doar ca ea a umblat cu prostii.

Elise spune:
stii care cred ca e problema ta?
ca ti-ai format o imagine idealizata despre el, in care e inclus omul din perioada buna, nu si cel care te-a lasat cu okii in soare.
practic, tu il jelesti pe printzul care considerai ca e el.
ei bine, printzul nu exista.
exista doar un nene care a fost asa de mitocan incit s-a combinat cu prietena ta.
ti-ai fi dorit sa ramai cu acesta, sa faci copiii lui, sa-i faci menajul si sa te intrebi in fiecare seara prin ce paturi umbla?
sint convinsa ca nu.
asta e, ai facut o confuzie - toti facem, omul e supus greselii.
esti tinara, libera, macar n-ai platit prea scump.
tine minte lectia pentru data viitoare.
Elise

addinel spune:
evident ca toti ne-am despartit de o persoana la un moment dat, tot asa cum am fost si parasiti de alte persoane. a transforma acest fapt intr-o deceptie tine insa numai de noi. eu sunt optimista din fire si ma remontez repede dupa orice intamplare neplacuta din viata si merg mai departe. atunci cand nu inteleg ceva, spun "destinul" si cu asta am pus punct. merg mereu inainte, atunci cand nu am nici un alt tel, pur si simplu numai pentru a vedea ce se mai intampla.
in legatura cu problema ta, incearca sa nu il mai idealizezi pe respectivul. poate ca nici macar nu e asa cum crezi tu, poate ca daca ai fi ramas cu el acum postai aici vreun subiect in care ne povesteai cat de nefericita esti alaturi de el. nu se stie! coboara putin cu picioarele pe pamant si mergi mai departe. vezi-ti de viata ta! si mai ales nu cauta un barbat ca el, ci un barbat pe care sa-l iubesti si care sa te iubeasca, pe care sa-l accepti cu bune si rele si care sa te accepte la fel.
numai bine!
nunta mea

nadyana spune:
Fetelor,numai putin:cred ca nu am explicat destul de bine.Si imi cer scuze pt. asta doar ca,noi cunoscandu-ne inaintea Sarbatorilor de Paste,mereu de Sarbatori imi aduc aminte de el si poate din acest motiv,nu prea am gandurile puse in ordine si de aceea nu am explicat corect.Nu ,el nu s-a combinat cu prietena mea,doar ca ea s-a bagat in relatia noastra in sensul ca,mereu cand ne intilneam noi 2,hop si ea.Daca iesem in oras venea ea in vizita,iar eu o luam cu noi,daca eram acasa la fel venea in vizita,cand venea sa ma ia de la facultate,la fel, mergea si ea cu noi.Asta pana cand,ea fiind din alt oras,a venit la restante si a stat la mine cateva zile ca sa nu mai plateasca gazda..si de atunci relatia s-a racit f. mult,chiar din acele zile.De fapt,inainte cu cateva zile de a veni ea la restante,am fost noi 2 in orasul din care era ea si am trecut si pe la prietena mea.pot spune ca de atunci a inceput declinul relatiei.prietena mea il placea f. mult,dar el pe ea DELOC!Si nici nu avea ce sa-i placa la ea.Insa ea era o fire innebunita sa isi faca un prieten,o fire care apela si la ghicitoare sa-i spuna ce baiat va cunoaste si la matrimoniale(dadea anunturi in ziar),lucruri care nu ii placeau prietenului meu.Si, mai mult,imi spunea ca,ea daca isi gaseste un prieten,nu o intereseaza cum e,dar tr. sa aiba studii superioare si functie.Va spun asta sa va dati seama cam ce fel de fata era.
Nici acum nu stiu,de fapt,de ce ne-am despartit pt.ca el nu a vrut sa vb despre asta.Cert este ca..dintr-o data ne-am despartit,fara cearta,fara motive(motive au fost,dar banale si au existat pe tot parcursul relatiei,deci nu intervenise nici un motiv de care sa spun ca a dus la declinul relatiei noastre).Si uite asa, dintr-un cuplu invidiat de multi,aproape perfect s-a ajuns la despartire.si fara nici un motiv.Ceea ce mi-a dat de gandit a fost faptul ca,imediat dupa ce ne-am despartit ,prietena mea din acea zi nu a mai venit pe la mine deloc,nu am mai vb nici la facultate....Oare de ce?
Nu spun ca nu am fost si eu vinovata pt.ca acceptam asa ceva,doar ca faptul este consumat si trebuie sa gasesc un remediu sa ies din aceasta situatie pt. ca nu pot trai asa la nesfarsit.

addinel spune:
ei, chiar fara nici un motiv nu cred ca v-ati despartit. poate ca doar fara unul evident. oricum, un super-barbatul nu se despartea de tine fara sa iti spuna macar de ce, nu?
mergi mai departe! next!
nunta mea

She spune:
In locul tau, citind ceea ce povestesti, l-as cauta si i-as spune ce spui tu aici.E ft simplu.

Adrianai spune:
Mi-au trebuit 3 ani sa trec peste o deceptie. O relatie esuata din cauza lumii. In fiecare an de Craciun eu boceam de mama focului. 3-4 ani am cautat in toti barbatii trasaturile lui. Pana cand cineva mi-a spus : Daca e sa fie al tau e si peste 100 de ani.
Am incetat sa ma gandesc la el. Am luat ce mi-a oferit viata. Acum nu cred ca el era alesul meu.
Timpul le rezolva pe toate.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

helga spune:
Si eu cred ca daca era sa fiti impreuna atunci asa avea sa fie. Dar tu sau el ati incercat sa va intilniti sa discutati. El poate nici nu se gindeste la tine, te-a uitat de mult, sau invers, poate si el gindeste la fel, doar ca nu are curajul (nu prea cred). In fine, cel mai simplu este sa vorbesti si sa vezi ce simte el, sau pur si simplu sa mergi mai departe.

Elise spune:
pai, nadyana, pentru mine si acum Craciunul e o perioada cam trista, pentru ca fix de Craciun mi sa intimplat cea mai neplacuta kestie din 30 de ani de viatza.
Da' nu e un capat de lume... pastrez un moment de reculegere si trec mai departe.
Indiferent daca s-au combinat sau nu cei 2, esenta e ca el nu era ce parea. Tu visezi la rolul pe care l-a jucat. Nu la el, pe el s-a dovedit ca nu-l cunosteai.
Nu conteaza faptul ca toti ceilalti va considerau un cuplu perfect - sint multe cazuri in care afara e vopsit gardul si inauntru leopardul.
Ar fi fost mai buna varianta inversa.
Elise