cum trecem peste esecuri?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Draga mea,
Eu cred ca ,intai, ar trebui sa vezi ce s-a mai intamplat in viata lui in tot acest timp...abia dupa aceea poti sa iei hotararea de a-l cauta....sau nu...
Daca el si-a refacut viata e clar ca nu mai are rost sa-l cauti...nu-i asa?
Daca e la fel de singur ca si tine,atunci asta e sansa ta de a vedea daca relatia voastra mai poate fi reconstruita...
Oricum ar fi , trebuie sa fii tare,sa analizezi lucrurile la rece..in fond esti singura in masura sa decizi ce e mai bine pentru tine...
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

Daca aveai o parere asa proasta despre ea, nu inteleg de ce o considerai prietena ta.Ca erati mai mereu 2 plus 1.....daca vroiati sa iesiti, sa va plimbati singuri de ce ati acceptat ca ea sa va insoteasca asa des?Se intampla o data , de doua ori sa vi se bage oarecum pe gat(daca nu va facea placere compania ei), dar a treia oara ii puteati spune clar ca vreti sa fiti un pic singuri.
Destul de ciudata coincidenta, a doua zi dupa despartire sa dispara si ea...asta nu inseamna ca s au cuplat, mai ales ca nu o placea, dar cine stie, poate a inventat ceva despre tine,etc
Inteleg ca locuiti in acelasi oras, nu v ati mai intalnit de atunci?Nu mai stii nimic despre el?

alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

nu pot sa spun ca nu imi facea placere,doar ca nu stiam exact ce ii poate capul ei pt.ca noi eram colege de putin timp.s-au intimplat multe astfel de cazuri cu asazisele "prietene".si,ea era si singura intr-un oras strain.nu avea prieteni,nu avea prietene.din acest motiv o luam cu mine,pt. ca el nu spunea nimic,desi intr-un final ii cam displacea prezenta ei.
poate sunt si eu vinovata din acest punct de vedere si poate si din altele,nu spun nu,pt. ca toti gresim(dar parca nu asa de mult cum gresesc eu uneori).
cat despre el,poate daca asi iesi mai mult din casa ne-am intilni.de atunci nu ne-am intilnit intimplator decat de 2 ori.si de sunat,il apuna cate o data(rar)sa ma sune si cate o data primesc tel. fara nr.,dar in ultimul timp au lipsit si astea.dar ma gandesc fetelor,ca daca ar dori sa vb.sau sa ne vedem,ar suna pt. ca stie nr. mele de tel.,asa cum a facut si acum 2 ani in vara cand a sunat,am vb,ne-am intilnit,am iesit..dar nici o vb despre motivul despartirii.doar o data cand ne-am intilnit dupa despartire,i s-a parut ciudat faptul ca nu mai eram prietena cu acea "prietena" si atit..
oricum,daca am sa incep sa ies din casa,este f. posibil sa ne intilnim,dar totusi,chiar daca ne intilnim,ce pot eu sa fac?sa-l intreb direct?si ce sa-l intreb?pt. ca,dupa cum spuneam,daca dorea sa ne vedem,imi dadea tel.ca doar nu este copil mic si nu stie ce are de facut..
intre timp am auzit si unele zvonuri ca ar locui cu cineva,dar si dupa ce auzisem eu a sunat si am vb.asa ca nu inteleg nimik..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Eu nu prea inteleg mare lucru din ce zici tu. Pai cum adica te suna ocazional sa te intrebe ce? Sa vorbiti despre ce? Pai eu una nu ma rabdam sa nu-l intreb ce vrea de la mine si de ce ma suna. Si ti-e frica sa iesi din casa sa nu dai peste el si sa nu stii cum sa reactionezi? Pai daca lucrurile ar fi fost clare intre voi nu era nici o problema, dar tu nu stii cum stau nici acum, dupa cati ani?
Deci io zic sa iesi draga din casa, fa-ti cunostinte noi si traieste-ti viata. Si daca te intalnesti cu el ai doua variante: il intrebi verde ce a fost intre voi si de ce nu mai e sau te faci ca ploua, te porti ca si cu un amic si iti vezi de viata ta. Tu alegi ce ti se intampla, nu altii. Vorba aia, destinul e destin, da si omu ii mai da o mana de ajutor....

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

cred ca ai dreptate,coraly.de undeva trebuie sa incep pt. a-mi pune ordine in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

intalnisem acum cativa ani "barbatul ideal' eram in stare si-n maini sa merg pt el pana cand surpriza : ducea o viata dubla, dar respectul de sine a fost mai puternic
sentimentele oricine mi le poaate calca in picioare, dar DEMNITATEA NU
mi-am continuat viata si mi-am intalnit alesul, dar ratiunea intotdeauna trebuie sa primeze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

nadyana, poate si el gandeste la fel ca tine.Ca daca doreai sa vorbesti cu el, il sunai.Si atunci va invartiti intr-un cerc vicio.
Ai nr lui de telefon?Suna-l si lamureste-te.Macar stii cum stai.Da sau nu.
Fii sincera cu el si nu ai nimic de pierdut.Discutati ca sunteti oameni maturi nu pustani orgoliosi de 16-17 ani.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

L-am sunat fetelor,dar mai demult dar nu raspunde la tel.pt.asta nu-l pot acuza pt ca stiu ca asa facea si cand era cu mine nu raspundea la toate tel.dar,dupa ce vede ca il sun,cand este liber,de ce nu suna el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Pai atunci e foarte clara treaba. Daca ar mai avea vreun interes fata de tine nu te-ar evita! Nu iti dai seama? Si daca crezi ca o face pentru ca e nehotarat, asta e si mai rau. Eu am fugit intotdeauna de oamenii nehotarati. Trebuie sa ai pe cine sa te bazezi in viata, nu un om care nu stie ce vrea si se ascunde dupa deget. Gandeste-te bine. Nu te mai imbata cu apa chioara! Lasa-l in pace. Iesi si distreaza-te si tine minte: daca e sa fie cu tine, va fi. Daca nu, poti sa stai si in cap ca nu rezolvi nimic. Timpul le rezolva pe toate.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

ai dreptate coraly,poate ar trebui si ar fi cazul sa il uit.a trecut destul timp.si primul pas cred ca ar fi sa lucrez putin la mine si sa nu mai traiesc in trecut.pt. ca acum,orice fac,unde merg,imi aduc aminte de el.si nu este bine.si,inca ceva,cand ma apuc si eu si zic ca ,gata,incep sa merg la coafor,ma aranjez asa cum faceam inainte,imediat ma gandesc tot eu ca,la ce bun?vedeti?trebuie sa incep sa ma schimb.ajunge cu traitul in trecut!vad ca nu sunt eu eu singura care a trecut printr-un esec.

Mergi la inceput