Clubul nurorilor (41)
Raspunsuri - Pagina 15
camelia72 spune:
Cherry,nu am scapat de soacra,aseara si-a facut aparitia,nici nu indrazneam sa sper ca stiam eu ca ar fi fost prea frumos sa fie adevarat iar ea tocmai asta isi doreste,sa ne distruga psihic...!M-am obisnuit cu situatia cu toate ca ne facem griji pt. perioada cand voi incepe eu serviciul si Georgi scoala...nu o suporta pe mama la "ea in casa",e f. invidioasa ca ne ajuta maica-mea si nu o rugam-imploram pe domnia sa!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
cinta spune:
buna, fetele :)
Haide STEAUA!!!
pup Andreutza cand citesc prin cate greutati treci tu, mi-e si rusine sa ma mai plang ca a fost plecat iubi in delegatie ieri si azi. Si iar sapt viitoare pe 2 zile. Eu ce pot sa iti spun din experienta proprie e ca atunci cand esti jos cu moralul si gandesti negativ, parca si mai multe belele se bulucesc. Dar daca te scuturi de ganduri negre si iei viata de piept, ai sa vezi ca intorci soarta in favoarea voastra. Iar legat de diagnosticul doctorului cu pricina, incearca sa mai obtii o parere. Inclusiv sa faci cateva teste. Cu accidentele suntem surori de suferintasi imi pot imagina cam socul pe care l-ai avut dupa, la gandul a ce s-ar fi putut intampla daca nu ai fi reactionat prompt.
Lasa toate gandurile amare deoparte, ca nu fac bine. Eventual, scrie-le pe o hartie - toate cate te macina si pune-le la frigider/ congelator [ la propriu] pana vine iubi acasa. Si nu te maia tinge de ele pana atunci. Abia dupa ce sotul s-a inzdravenit si iti poate fi un sprijin, umbla la sertarul cu griji si luati-le la scuturat si decalcit impreuna. Suna ciudat, dar merita sa incerci exercitiul asta pt griji.
Felicitari sotioarelor pt realizarile sotilor. stiti cum se zice:
In umbra fiecarui barbat de succes e o femeie puternica. In umbra fiecarei femei de succes e o cana mare de cafea
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
cinta spune:
aici sunt, Falvia
sia stept cu nerabdare povestirile lui Olim. Si mai sufar alaturi de Oana_C pe subiectul ei cu soacra nebuna. Ca am descoperit recent ca am fost vecine de cartier in Romania si am petrecut clipe frumoase impreuna in timpul adolescentei
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
impreuna spune:
Am deschis capitol nou aici
Flavia (sotie si mamica fericita)
Hai Steaua! Hai Europa!
camelia72 spune:
Fanna,sa nu-mi spui ca esti tot varsator...si mie,dupa atata timp,intalnirile cu "fostul" imi ridica tensiunea si ma bulverseaza!
Fla,felicitari si fata curajoasa...asemenea momente fac parte din viata noastra si ne fac mai puternice,ne demonstram ca avem sufletul tanar si nelinistit
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
marinar spune:
Incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!!
Dă-te de 15 ori cu capul de monitor,
Dă-ti cu tastatura in gură de 20 de ori,
Aruncă-te pe geam si daca apuci, inchide ochii ... Si
ai să vezi persoana iubită.
Trimite acest mesaj la 7 prieteni din lista, poate ai
norocul sa nimeresti printre ei si un psiholog.
marina
pozici