Clubul nurorilor (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Eu sunt, dar am si treaba si emotii si tremurici! Tot tacamul! Fetele????

quote:
Originally posted by fannna2003

HELLOOOOO...NU MAI E NIMENI PE-AICI???

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am aparut si eu, in sfarsit.
Musafirul meu a plecat si o sa mai vina peste vre-o 3 saptamani, dupa ce termina nush ce tratament, ca sambata tre sa plece din tara. S-ar putea sa se rezolve problema lui, nu pare a fi atat de grava, dar medicii mai tre sa vada cum reactioneaza dupa tratament.
Eu sunt ok, stapana pe situatie, se pare ca m-am maturizat mai mult decat credeam

Revin, ca de acum sunt libera

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fla, felicitari pentru tot ce ai facut pentru amicul tau si, mai ales, felicitari pentru ca ai facut fata unei situatii mai "alambicate".

Dana, oare cum o fi fara soacra pana la iarna?O sa-i cam simti lipsa. Deci, cand ne dai de baut, ca nu mai pot de sete?

Sunule, nu mai fi emotionata, ca bate steaua cu 1-0! Maine vom petrece
fata

Alynutza, si eu stau inchisa in birou, dar macar la bucuresti nu e soare. ca sa-ti mai treaca supararea

pup fetele

Mergi la inceput

Da cherry mersi
Nu-i usoara viata, da e frumoasa (cateodata:)

Mersi ca ati fost alaturi de mine, nici nu va dati seama ce mult inseamna asta.

Hai Steaua! Hai Europa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

bravo FLA...STIAM CA VEI REUSII...
el e fostul nu actualul...eu nici nu ma gandesc la fostul ca ma apuca dracii...
dar cand ma vad cu fostul prieten(doamne...si au trecut 20 de ani de atunci) se mai simt inca anumite vibratii intre noi...dar ne trezim repede ca am crescut mari acum...ehhh asta e o alta poveste...dar se pare ca ne-am regasit mereu in momente nepotrivite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Flavia pup o fata matura, eram sigura ca vei face fata!
Io sunt trista ca n-am cu cine sa vad meciul diseara al meu sot a plecat la Sibiu au o conferinta, asa ca....o sa stau calare pe calculator sa ma conversez cu voi diseara!
Eu pun la bataie 2 sticle de Pinot Noir de Murfatlar!

Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bravo Fla! Sunt mandra de tine!
Cherry am avut niste treaba...acum am mai terminat! Si oricum sunt stresata si eu si seful(mare stelist si el) si tot comentam. Eu la fiecare meci il sms-uiam si-l sunam ca el avea intalniri in prag de noapte. Acum sper sa vada meciul si sa ne auzim dupa meci...urland de fericire! El cica "le dam o boaba". Si eu vreau...chiar 2!
Fetele ce faceti?
Nadia in seara asta nu mai gatesc placinta, dar maine sigur. Am ajuns la concluzia ca eu oricum nu pot manca in zilele cu meci...si nici sotul. O sa le fac sandwishuri tuturor celor care-mi vor asedia casa iar! Iar eu...un porum..(2, 3)..fiert!
Pup

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Hai Fana povesteste-ne ca poate mai invat si eu ceva din experienta voastra.
Cred ca e greu ca cineva la care ai tinut sa-ti fie indiferent.
Bine ca la mine n-a fost asa iubire mare, ca am renuntat f usor la el, pt el a fost mai greu:)

Dana ce bine ca scapi de soacra. Ia zi, nu ti s-a parut ca a trecut mai repede timpul daca ai stat printre noi?:)

cinta am vazut ca ai scris la sfarsitul capitolului trecut, noi deja discutam aici si n-am mai vazut:( Pls da un semn

Hai Steaua! Hai Europa!

Mergi la inceput

Flori, Sun mult de tot, ce m-as face eu fara voi.
Hai ca sunt dusa mi-au murit laudatorii, ma laud singura ca m-am marutizat si is fata desteapta :) Nu ma mai prinde nime in plasa, ca am fost deja prinsa de al meu sotz o data pt totdeauna
Hai ca diseara ne tinem noi de urat, eu in pauza meciului ma "bat" cu sotul pt PC, ca si el intra pe forum la Steaua:)))
Va place semnatura mea?

Hai Steaua! Hai Europa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

cu siguranta ca am sa povestesc dar nu azi ca nu prea am timp....
FLAVIA se pare ca ne cam asemanam...sau poate ca nu...el ma iubea enoooorm si eu pe el (dar asta am realizat-o muuult mai tarziu), am crezut ca e numai un prieten atat,deabia cand ne-am despartit am inceput sa realizez ca-l iubesc dar am crezut ca-mi trece...si a trecut dar undeva in inima mea a ramas acelasi prieten (acolo si eu am 17 ani)

Mergi la inceput