Bebelusi de sept-oct 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Bau!

Suntem si noi prezenti pe aici pe principiul pauzele mici si dese cheia marilor succese.

Fericirea de paste e cam umbrita de faptul ca fata are oarescare febra si cam tuseste si i-au mai si aparut bubite pe fata. Maine o duc la doctor ca azi sunt la soacra. Cica a inceput si epidemia de scarlatina...Apar pe rand vad, in gasca, epidemiile astea.

Noi de paste am petrecut pe la diversele familii pe care le avem, am primit o gramada de cadouri frumoase pe care nu mai deja unde sa le depozitez. A primit fata vreo 10 rochite pe care nu stiu cand o sa le poarte pentru ca sta cu ele numai in cap si ma enerveaza.

In rest muncim si obosim.

NukaTM powered by Ana&Matei Enterprises

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sa nu uit sa va spun cit de mult imi place titlul de capitol Piticodromul de .... E furat de la alte mamici, desigur, ca si cel pe care il avem acum, dar mi se pare cel mai simpatic. Ne schimbam titlul dupa ce face si ultimul bebe de la noi 1 an?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Irina din partea mea n-ar fi nicio problema, dar noi stam in garsoniera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, lasa fata sa isi puna poalele in cap, daca asa ii place.
Si Ancai la fel Preferinte clar stabilite.

Si Anca mai e innebunita sa stea cu picioarele in sus, cateodata asa si doarme.

Ioana, va luam cu noi, dar unde mergem ?




Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Si la noi e satra. N-am mai pus patura pe jos asa ca evoluam pe parchet direct si ma bazez (inca) pe faptul ca nu pare sa vrea foarte tare sa se ridice in doua picioare. In 3 mai sta
Irina, super Vladut. Astept si eu cu interes momentul, dupa care putem trece la concurs, hihiii
Simo, noi cred ca pana una alta putem face concursul "sa vedem care e ultimul bebelus din grup caruia ii ies dintii"

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ruxandra eu sincer am si uitat de dintisori. Cand or vrea ei sa iasa sunt bine veniti

Pe mine alta chestie ma ingrijoreaza. Nu sta in picioare! Topaie ca o vrabie beata da' asa sa se impiciorogeasca si el nici vorba. E cazul sa ma pachinez? Voi ce ziceti? Mentionez ca are 7 luni si jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

haideti ca s-a mai animat forumul...sa va fie de bine calatoriile, si la cat mai multe! felicitari si pentru achizitii...si milan a cazut chiar duminica dimineata si are un zbenghi in frunte!

eu am un copil super super mucios, nu poate respira de mucios ce este, in ciuda tuturor picaturilor si pompelor folosite...cel mai bine a functionat stranutul asa ca ma preagatesc sa ii dau niscavai jucarii prafuite. si noi suntem obositi ca a fost o situatie noua, motiv pt care l'am pazit toata noaptea...of of! daca aveti ceva sfaturi, nu ezitati...

ma duc sa mai extrag o serie ....revenim

multumim si noi miflore pt mesaj si urari!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana buna idee cu "gara de nord". Si de venit in parc duminica vin si daca se mai anunta 15 musafiri, mi se cam "rupe". Nu-i frumos, da-i sanatos . Parchez musafirii cu sotul la vreo terasa si eu vin cu voi ca asa nu se mai poate.... Am uitat sa va zic ca eu il fac pe sot responsabil de vizita asta ca el invita pe toata lumea (care vine si uita sa mai plece, ca vizitele rezonabile sunt binevenite, mai ales daca eu invit lumea la mine ) asa ca ma voi simti foarte bine cand el va sta pedepsit sa bea suc la terasa, nu o bere rece . Acum trebuie sa il anunt si pe el de planul meu, adica sa-i comunic ce am decis.
Eu una sunt de acord cu Piticodromul, suna haios .

Sofia sanatate Irinukai.

Ruxandra la mine tabara e evoluata . Adica pe o pilota pe jos sunt insirate muuulte jucarii. Acolo e carierul general , ca de circulat circula prin toata casa...



Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

pt cine vrea sa plece si nu a fost deja recomand cabana plaiul foii, in piatra craiului...noi am fost de multe ori si mi se pare f fain!! apare intr-o reclama la ceva palinca si la o bere, asta daca vreti munte! cand o sa avem si noi buda decenta si mai multe paturi (mai pe la vara) sunteti binevenite la noi la munte, la nucsoara....

fetele din clubul Calapod, ce faceti in caz de urgenta? a sunat cineva la ea? astia de la medicover mi-au spus ce pot veni peste o sapt cel mai devreme.... aveti pregatita o strategie ceva in astfel de cazuri?!merci!



Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Cristos a inviat!
Asa pe fuga intru si eu, ca se fac in curand 10 capitole de cand nu v-am mai vazut! Si din pacate, n-am nici o sansa sa recuperez, asa incat ce-am ratat... asta e. Asta e, la slujba n-am avut timp nici sa mor, acasa barbatul lucra pe calculator ca avea si el termen de predare; acum de sarbatori drept sa zic de-abia am asteptat sa dorm, ca numai la 5.30-6 m-am trezit in Saptamana Mare, doar-doar sa-mi termin si eu treburile prin casa...
Ce mai faceti, sper ca bine, mi-a fost dor de voi! Ce-am pierdut? Am vazut ca este Kristinutza activa pe forum, ceea ce-i semn bun, Miflore ca de obicei draguta, mi-a facut multa placere sa-i citesc mesajul!
Radu e bine, mananca diversificat ca purcelul, si cantitativ, si ca aspect! Tre' sa ma adun sa mai pun si eu o poza, acolo!
Raportam primul dintisor, deja bine conturat si inca unul ce-l secondeaza pe primul.
Alte progrese notabile nu avem, nu se ridica singurel in fundulet - nici nu prea sta nesprijinit, zici ca-i betiv!, nu se trage de pat (o fi mai bleg..), nu sta in picioare. Dar a zis mama - e drept, cu sens evident negativ: cand nu-i convine ceva, mamamamamaaa!

M-a intors ceva rau de tot pe dos, colega mea cea noua, care are baietelul de 8 luni, a fost cu el la control la oftalmolog; copilul a tot avut probleme cu lacrimile, pediatrii (3 la numar)au zis ca are canalele infundate si ca sa-i faca masaj si se rezolva. Copilul tot lacrima, cat a fost iarna a zis ca-i sensibilitate la frig, pe urma a observat si ca la lumina lacrimeaza si cu toate ca pediatra i-a zis ca n-are rost, a fost la oftalmolog. diagnosticul a picat ca fulgerul: buftalmie si glaucom congenital. Daca citesti, ti se face rau. Ideea e ca lacrimarea, ca si forma ochilor, mari rotunzi, trebuiau sa fie semnal de alarma pt orice pediatru - macar sa-i recomande consult de specialitate. Timpul scurs nu face decat sa inrautateasca lucrurile; chiar de la nastere, nervul optic e intr-o masura afectat, operatia se recomanda in acest caz cat mai devreme cu putinta si cu cat intarzie, cu atat creste riscul de orbire!! Se va duce maine la Spitalul de Oftalmologie pt. a afla si a treia parere, la o specialista in glaucom.... Daca stiti vreun nume de somitate in domeniu, nu ezitati sa mi-l ziceti.




Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput