Clubul optimistelor (9)
Capitol 1 Capitol 2 Capitol 3 Capitol 4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73112&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73557&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73909&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74069&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 8
Optimiste(i) convinse(i) sau in devenire:
Georgiana (Slatina,Olt)
Gyna (Suceava)
Joker
Catalin (Bucuresti)
diadaniela (Bucuresti)
alexa si mami (pitesti)
lulu 77 (Constanta)
chiquitita
iri_sori (Ploiesti)
eveline (Suceava)
monagan (Cluj-Napoca)
addinel (Bucuresti)
adinell (alias adinella)
impreuna(Cluj-Napoca)
SunSmile (Bucuresti)
NicoletaB
Ilincalif (Suceava)
Carmencyta (Suceava)
Himmelsduft (Germany)
Fannna2003
Grodear (Bucuresti)
BraveGirl (Bucuresti)
Andreea_trend (Bucuresti)
Liana30 (Craiova)
Teodora35 (Bucuresti)
Hogearamona (Prundul Bargaului)
Daniela_daneza (Bucuresti)
Danutza_s (Bucuresti)
Raspunsuri
malla spune:
Neata la optimiste! Eu nu prea mai sunt optimista... Andreiul meu e din ce in ce mai grav, eu astept sa se insanatoseasca si el... azi merg cu el iar la doctor, poate ii da antibiotic injectabil sa faca... SA vezi atunci chin pe fundul lui...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Adinella imi pare rau ca vestile nu sunt bune. Curaj, ce pot sa-ti zic.
Sa vii cu vesti bune de la dr.
pe amandoi
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
addinel spune:
pe pagina 2? rusinicaaaa
adinella, multa sanatate lui andreiu. iti tinem pumnii sa se afca repede bine.
pupici pe botici
nunta mea
SunSmile spune:
Neata
Adriana tin pumnii lui Andreiu si curaj mult! O sa fie bine, dar din pacate e aiurea ca se chinuie el asa mult, micutu!
Geo sper ca nu te apuci sa faci curat...e a 3 a zi de Paste! Si multumim pt noul capitol!
Addinelule bafta la job si mult succes la pregatiri! Stiu melodia si e faina....really!
Fina-mea cred ca nu s-a intors de la sorela! Dany...hai vino sa ti pup, bre!
Hai pup la fete...inca nu merge neuronu la capacitate "satisfacatoare"...revin
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
addinel spune:
quote:
Addinelule bafta la job si mult succes la pregatiri! Stiu melodia si e faina....really!
sunule, de-aia te iubesc eu pe tien! esti prima din multele persoane carora le-am spus care stie deja melodia. si iti mai si place
nunta mea
georgi75 spune:
Sunule le-as lasa asa da nu ma lasa ele pe mine
vasa nespalate, haine insirate...trebuie sa le fac.Nu se stie cine mai apare pe la mine.
Acum ii fac o coirbica Stefaniei si pe urma ies putin pana la farmacie.Avem probleme cu kk si l-am sunat pe dr.Mi-a zis de un preparat si ma duc sa-l fac.Face kk la 3-4 zile si plangeeeee.Cred ca o doare.Plus ca mananca f. bine si iti dai seama ce e in stomacelul ei.
Trec si pe la o prietene, asa ca ne auzim mai tarziu.
Soatza a plecat la firma sa faca un gratar si cu baietii.Sper sa ajunga bine acasa ca daca nu... il mananc.Desi ar avea voie sa pileasca si el ca zilele astea a fost sofer.Da nu puteam sa-i zic io chestia asta
Va pupui
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
teodora35 spune:
neata fetele optimiste. adinell poate nu ii da antibiotic injectabil ii poate schimba tratamentul cu alt antibiotic mai puternic care sa isi faca efectul
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
impreuna spune:
Prezenta:)
Citeam sa vad cum ati sarbatorit:)
Chiar ma gandeam, ca saptamana viitoare luni e 1 mai si parca tot intr-un chef o tinem:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Bau!
Ce mai faceti? Sunteti in recuperari...?
Eu am pus cateva poze....:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/steli100/detail?.dir=/f87bre2&.dnm=e8f6re2.jpg&.src=ph
Pup
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE