voi ce le faceti sa arate mai bine? ca pe mine ma dispera ca sunt mereu uscate... ruj nu folosesc in exces; sunt zile in care nu dau decat cu "strugurel" sau crema si tot arata ff uscate.. 
si apa beau suficienta (pe zi)!
Eu folosesc Max Factor Silk Gloss 325 sau Nivea Lip Care (Cherry Kiss de ex). Ma impac destul de bine cu ele.
Elise
da-te cu miere de albine pe buze macar o data pe saptamana si ai sa vezi rezultatul de la prima aplicare
Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
cat timp tr sa tin miere pe buze? cat de des ar trebui repetat procedeul ca sa se vada un efect ceva?
PS- nici o sansa de viespi.. is 7 grade afara.. nu cred ca indraznesc sa scoata capul...![]()
Porumbita,si eu ma dau cu miere pe buze o data pe saptamana si o tin cat pot de mult.La un moment dat ai sa vezi ca o sa intre in buze.
Eu sint multumita de acest procedeu.
quote:
Originally posted by Porumbita
cat timp tr sa tin miere pe buze? cat de des ar trebui repetat procedeul ca sa se vada un efect ceva?
PS- nici o sansa de viespi.. is 7 grade afara.. nu cred ca indraznesc sa scoata capul...

Ingrid(11.12.2005)
Eu folosesc de la Neutrogena si sunt multumita.
http://www.drugstore.com/templates/browse/default.asp?catid=772&trx=BSMMP-7519&trxp1=SP%2D24537&trxp2=0&trxp3=772&brand=7519

Cand vezi ca se cojesc parca, nu stiu cum sa zic
, sper sa intelegi ce zic, freci usor cu periuta de dinti si cu putina crema si apoi pui miere de albine si staaaaaaaaaaaaaaaai cu ea cat suporti
. Si te dai de mai multe ori pe zi cu balsam, de cate ori simti ca ti s-au uscat ;)
Si eu fac cum a scris Ingerash, dau cu peria de dinti, apoi ung cu miere, cind sint in casa, daca nu cu Bb care cind nu sint acasa.
Himmelsduft
photos