Ingrijirea buzelor

Ingrijirea buzelor | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

voi ce le faceti sa arate mai bine? ca pe mine ma dispera ca sunt mereu uscate... ruj nu folosesc in exces; sunt zile in care nu dau decat cu "strugurel" sau crema si tot arata ff uscate..
si apa beau suficienta (pe zi)!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eu folosesc Max Factor Silk Gloss 325 sau Nivea Lip Care (Cherry Kiss de ex). Ma impac destul de bine cu ele.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

da-te cu miere de albine pe buze macar o data pe saptamana si ai sa vezi rezultatul de la prima aplicare

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Acum, pina nu apar viespile.
Editai, ca "dihania" in discutie o uitai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cat timp tr sa tin miere pe buze? cat de des ar trebui repetat procedeul ca sa se vada un efect ceva?

PS- nici o sansa de viespi.. is 7 grade afara.. nu cred ca indraznesc sa scoata capul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Porumbita,si eu ma dau cu miere pe buze o data pe saptamana si o tin cat pot de mult.La un moment dat ai sa vezi ca o sa intre in buze.
Eu sint multumita de acest procedeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

cat timp tr sa tin miere pe buze? cat de des ar trebui repetat procedeul ca sa se vada un efect ceva?

PS- nici o sansa de viespi.. is 7 grade afara.. nu cred ca indraznesc sa scoata capul...

eu nici nu o mai sterg de pe buze prefer daca nu a intrat toata in piele s-o "ling"ca e tare buna
ai sa vezi ce bine o sa-ti faca la buzici

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Cand vezi ca se cojesc parca, nu stiu cum sa zic , sper sa intelegi ce zic, freci usor cu periuta de dinti si cu putina crema si apoi pui miere de albine si staaaaaaaaaaaaaaaai cu ea cat suporti . Si te dai de mai multe ori pe zi cu balsam, de cate ori simti ca ti s-au uscat ;)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

o sa incerc cu miere dc ziceti voi ca da rezultate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Si eu fac cum a scris Ingerash, dau cu peria de dinti, apoi ung cu miere, cind sint in casa, daca nu cu Bb care cind nu sint acasa.

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput