Ingrijirea buzelor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

Am incercat si eu multe,ca ma supara si pe mine foarte tare treaba asta...citeodata imi crapa,si singera...
Mai nou am descoperit o crema de la Avon,din gama skin so soft.Cea mai mare parte din ea e crema de unt de cacao.Este una pentru piele sensibila,fara parfum,si toate celelalte.Zilnic cel putin de 2 ori,o pun in strat gros,care dupa o vreme arata de parca ar fi gloss..si ori de cite ori e nevoie,cind sunt acasa.
Dar sigur incerc si mierea ...poate e si mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Si eu am in ultima vreme buzele uscate si ma dau toata ziua cu strugurel sau balsam.Iar noaptea cand te bagi in pat te dai foarte mult cu el(baisamul de buze).Mie imi face bine dar si mierea e super pentru buze.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Eu folosesc lip butter de la The body shop, cel cu papaya si mi se pare super....eu seara inainte de culcare imi pun mult pe buze si a doua zi se refac si nu ma mai ustura sau nu mai sunt uscate...

O sa incerc si cu miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu tot cu miere pentru ca am alt aproblema eu le mananc.Nu am obsesia cu unghiile dar buzele in fiecare zi pana sangereaza noroc ca se refac rapid cu miere.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Si eu am aceeasi problema. Am incercat mai multe tipuri de strugurel.
Nu aveau decat cel mult efect pe moment. O cunostinta dermatolog mi-a recomandat strugurelul Lip balm de la Avene. In cazul meu a fost singurul care a dat rezultate (suna a spot publicitar ), dar e foarte adevarat.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu tot de miere stiam.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Unguent CUTADEN (se mai gaseste si sub denumirea de REVIKEN)
Dai seara cu el pe buze si ai sa vezi rezultatele in 2-3 zile

Si eu am problema asta si asta a fost singurul care a dat rezultate foarte bune

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mda, de la miere nu vad cine stie ce imbunatatiri.. adica a doua zi dupa ce am stat cu mierea am luat-o de la capat cu uscatul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Incearca ceva de la Blistex: http://www.blistex.com/Lip_Products.htm
Eu chiar am fost multumita. Se gasesc de ex la Famila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Si eu am aceeasi problema cu crapatul buzelor, am incercat tot felul de strugurele fara nici un rezultat. Acum am dat de balsamul pt buze de la Nivea si mi se par suuuper bune. Cel verde este special pt buze cu probleme, dar si cel albastru este f bun. Pe cel roz il folosesc pe post de ruj. Scrie si pe ele dealtfel, cate ceva despre fiecare.

Mergi la inceput