Clubul nurorilor (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Cami as vrea sa am ce spune, dar n-am mai fost eu la olteni ca au venit ei la mine:) De fapt au fost inainte de Pasti, si acum vin iar maine, di ce crezi tu ca am fost asa stresata zilele trecute

Ma duc sa scot niste analize.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gagici, am deschis capitol nou aici sa nu va las asa daca plec

Modificat, mersi Cami :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Sun, sa speram ca nu vor avea probleme rudele tale. fata. Mi-a lipsit tare mult optimismul tau, parca imi dai si mie din energia ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

cherry, pui, vezi ca s-a deschis capitol nou!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Flavia,vezi ca este acelasi capitol,nu este cel nou...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

Hristos a inviat!

ce bine ca va gasesc vesele si cu povestioare

Simina, cu siguranta ai dreptate ca e montat de soacra ta la tel. Si la mine maii ncearca sa il momenteze. Dar cel mai mult ma deranjeaza ca incearca sa profite de noi. Ma rog, detalii inca nu vreaus a dau ca vad sange in fata ochilor de nervi cand ma gandesc la ea.

La multi ani pt Georgiana, Camelia! desi cu intarziere, un gand bun si o urare nu sunt niciodata in plus

Noi am petrecut acasa. si FARA SOCRI. Ca i-am taiat de saptaamna trecuta de pe lista invitatilor asa ca am gatit, am copt si 2 pascute netraditionale dupa retete de pe forum si duminica am primit oaspeti - prieteni de origine rusa, care au sarbatorit si ei Pastele la aceeasi data. Si am avut o companie extrem de vesela si pusa pe glume. La un moment dat ma uitam urat la sot sa inceteze cu glumele ca de la atata ras ma durea burtica si dadeam curand din ras in plans

tocmai m-a anuntat aseara ca miercuri si joi e in delegatie in Estonia [tara vecina] si eu voi fi singurica acasa dar si eu m-am facut si azi mi-am cumparat in pauza de pranz o camasuta de noapte din aia care mai mult nu e decat e, asha e de usurica si de transparenta. Nu stiu ce mi-a venit, a fost un impuls de moment.

Dar i-am trimis sotului mesaj ca ii pregatesc deja o surpriza pt cand revine din delegatie si deja se perpeleste pe toate partilenici cu spatele nu gandeste ce il asteapta la intoarcere

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput