Clubul nurorilor (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

ok sun, mersi mult!! si asa nu prea aveam chef de spalat, o las pe maine!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

flavia, unde esti???????
nu deschizi capitol nou?????

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Salutare!
Ce mai fac noricile mele preferate?
Mi-a fost dor de voi, am citit tot ce ati mai scris, cam putin de cand nu v-am mai vazut, dar va iert, avand in vedere ca de Paste fiecare are program
Sunt rupta de oboseala, am ajuns acasa la ora 02.00, dar, a meritat, ne-am distrat super fain, dar a trecut asa repede. as mai fi stat o saptamana. O sa mai mergem acolo, caci tare ne-a placut

Fla, tare frumusele sunteti amandoua, dar Sara e si mai si(sa nu te superi pe mine)

Sun, frumoase pozele, dar unele sunt tare triste. sa ne pui si poze cu machiajul tau, ca abia astept sa te vad cat esti de gigea

Lavi fata frumoasa

Cami, sa-ti traiasca Georgiana, sa te bucuri de ea, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Andreea, ce mai face iubi, este mai bine? multi si multa sanatate lui iubi

Razuca, pe unde umbli?

pup toate fetele(azi sunt tare pupacioasa, caci nu v-am mai vazut de mult)

Mergi la inceput

Cami, sa se fi maritat scorpia? Ca nu ar fi rau sa scapi de tot de ea.

Mergi la inceput

cherutza, bine ai revenit!!!! mi-a fost dor de tine!! uite un inapoi de la mine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

salut fetele
nu am mai trecut de multisor pe aici,dar trag o fuga sa va salut
am ceva povestioare din vacanta cu socrosenia,am sa vi- le povestesc..
ce faceti voi soacrelor astea care dau gelozia afara din ele?
va puuuuupppp
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Aci sunt Lavi, am dormit si eu putin ca tot omu, ca nu stiu cand mai pup asa ceva:)
Capitol nou deschidem noi, numa sa se umple si pajina 10:P

Mersi mult fetelor de ... complimente:)

Cherry ma bucur ca te-ai distrat, dar ce ati facut, pe unde ati umblat?

Nico asteptam povestile cu soacra, sa nu ne ti mult in suspans:)

Cami asta da veste buna, si eu care credeam ca s-a chefuit impreuna cu voi la ziua Georgianei:)

Fana, bunicutza la voi cum au fost zilele astea? Tineti secret?

Sun mama ce silueta esti:) Cate kg ziceai ca ai, 44? M-ai luat:)Esti draguta, sa mai pui poze, vreau sa vad machiajul permanent:)
Pe cine aveti voi in Tulcea? Saracii oameni :(

Raza, Andreea pe unde sunteti? Chefuiti inca?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fla,nici macar un "La multi ani" nu i-a zis Georgianei,putea si ea sa sune sa-i zica ceva...!Ar fi bine sa se fi maritat dar stie ca ne bucuram si nu vrea ea sa ne vada fericiti ,de-asta nu prea-mi vine a crede!
Dar tu,Flavia,nu ne zici cum ai petrecut la olteni?Sau tii secret?
Cherry,multumesc pt. urari ,tu pe unde te-ai plimbat?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hehe...multumesc de aprecieri fetelor! Sunt triste pt ca e faleza sub ape, dar in rest nu sunt probleme. E trista situatia oamenilor luati de ape, dar nu e cazul la Tulcea.
Fla de acolo sunt eu....acolo mi-s parintii, nashii, multi prieteni si rude! E orasul meu scump si drag!
Acush trebuie sa-mi apara socrii, dar hai ca incerc sa ma pozez singura! Daca nu reusesc, il rog pe sot diseara!
Cherry...pupa mama pe ea de fata! Mi-a fost dor si de tine!
Andreutza ce face iubi tau?

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Fla, Cami, am fost in comuna jitia, la vreo 50 km. de ramnicu-sarat, la finuta noastra, are tatal ei o casuta acolo. A fost super, chiar daca a si plouat putin. La intoarcere, am trecut pe la cascada putna, care e la 70 km de focsani si ne-am intors prin brasov, pe dn1. Cam obositor drumul la intoarcere, dar a meritat. Avem o tara frumoasa, pacat ca multi nu stiu sa aprecieze.

fetele frumoase

Mergi la inceput