Clubul nurorilor (40)
Raspunsuri - Pagina 11
Nadia1976 spune:
Fetele, postez acum si reteta de Placinta de pui; cine o vrea, va dau pe pm linkul. Him, iti trimit pe pm retetele.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
SunSmile spune:
Daca-i placinta cu pui...vreau, vreau! Multumesc anticipat, iubita!
Pup la fete si ne auzim maine!
p.s. Him iubita, tu ce mai faci! Pup
quote:
Originally posted by Nadia1976
Fetele, postez acum si reteta de Placinta de pui; cine o vrea, va dau pe pm linkul. Him, iti trimit pe pm retetele.
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Nadia1976 spune:
Him, ai primit PM?
Nadia1976 spune:
Sun-ule, tzi-am trimis PM. Ai vazut? Ti-a placut? . E ceea ce vroiai tu?
Nadia1976 spune:
E o reteta care, desi pare complicata, e de fapt fff simpla; ca eu am mai spus, nu sunt mare bucatareasa, asa ca daca eu o pot face, o face oricine!
lavinai spune:
Neatza fetele!!!!!! m-ai dormiti, inca?????? de fapt si eu dorm , pe mine......., dar a plecat sotzul la lucru si m-am gandit sa fiu prima care va saluta!!!
cum a fost de sarbatori?? pe unde ati umblat?? Noi am fost la nepotzica mea , la soacra si la nasi!!! a fost foarte frumos si vremea a fost de-a dreptul superba!!! parca nici nu imi vine sa cred ca am renuntat la cizme, geci si ma trecut la slapi, pantaloni scurti....Woowwwww da' ce bine eeeeeee!!!!!
acuma ma duc sa recuperez somnul!! mai vorbim cand ma trezesc (pe la 11-12!!!!)
va pup pe toate!! P.S. V-am pus cateva poze noi mai jos!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_adina/album
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
marinar spune:
neata fetele
sunt si eu pe aici.sunt la munca dartoti am stabilit sa nu facem nimic azi. poate plecam chiar si mai devreme........sper. asa grau mi-a fost sa plec de acasa pt soata mea nu lucreaza si tare as fi vrut sa mai stau cu el.
Lavi am incercat sa-ti vad pozele dar nu mi s-a deschis pagina. Cred ca e de la mine, merge net-ul super greu..... si el e obosit dupa zilele astea
Sunule sa ne povestesti ce ai facut ailele astea.
Duminica am fost ffff fericita pt ca am vazut o barza cu pui. Stiu ca sunt superstitii dar...... eu sper sa-mi aduca si mie un pui anul asta.
marina
pozici
impreuna spune:
Bine ati revenit dragelor
Ma bucur ca ati perecut fain Pastele, ca ati facut vizite, plimbari, si mai ales ati uitat de servici pt cateva zile:)
Si noi am fost tot plecati, duminica la bunicii sotului cu neamurile lui, ieri am dat o fuga la munte, i-am luat si pe socrii la un gratar si a fost super, mai ales ca vremea a tinut cu noi.
Simina bine ai revenit, ti-am simtit lipsa si am intrebat de tine, da cred ca n-ai fost prin zona:) Sa speram ca momente cum a fost cel de acum vor fi cat mai rare, iar sotul tau sa stie ca tu si copiii sunteti pe 1 plan, apoi restul... Ca soacra slabe sanse sa se schimbe vreodata.
Si sotul meu are o bunica cum o ai tu, are momente cand se pierde, dar noi facem haz de necaz si e bine ca nu se supara :) Oricum peste 5 minute uita tot:)
Lavi sunt faine pozele, superba nepotica si matusica
Ce bine de tine ca dormi cat vrei, cand vrei... bucura-te de timpul asta ca poate nu mai tine mult:) Ori te angajezi, ori vine un bebe:)
cherry tu unde esti? Sau ai liber si azi si am uitat? mersi de sms, esti o draguta
va repede pe toate, daca nu apar prea curand sa stiti ca am iar musafiri, nu stiu sigur daca vin azi sau maine si nici cat stau. Dar diseara sigur vin niste prieteni in vizita, asa ca...
Sa ne spuneti cum a fost Pastele la voi
Flavia (sotie si mamica fericita)
camelia72 spune:
'Neata,fetele...bine v-am gasit!
Noi suntem in recuperari,duminica ne-am distrat excelent de ziua Georgianei,sotul a plecat dupa amiaza cu Mihai la mama si au lasat gagicile sa se destrabaleze ...am fost asa de relaxata si bine dispusa...ala micu m-ar fi stresat ca s-ar fi agatat de tot ce era in jurul lui!Au venit prietenele mele cu copiii si a fost super ok iar ieri a venit fratele meu si ne-a luat si pe noi la curte la mama...am facut gratar,am jucat remy...am fost in vizita la o verisoara,aseara,tarziu a trebuit sa venim acasa caci sotul mergea azi la serviciu!Am avut noroc si de vreme frumoasa,a fost asa de cald ca am stat afara sub umbrela...!
Acum stau cu voi la o cafea si va astept la povestit cum v-ati petrecut zilele astea!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
impreuna spune:
La multi ani Georgiana, sa le aduci multa bucurie parintilor, sa cresti mare frumoasa, cuminte si sanatoasa
Flavia (sotie si mamica fericita)