Clubul nurorilor (40)
Raspunsuri - Pagina 10
Alynutza spune:
Hristos a inviat!
Sa va petreceti frumos alaturi de toti cei dragi sfintele sarbatori de Pasti!
Noi am fost azi cu tot cu ai mei la socrii, maine vin socrii la noi si la ai mei.
Va pe toate noricile!
Siminaf spune:
Hristos a inviat!
Revin si eu dupa o absenta mai indelungata. De fapt, v-am citit aproape zilnic, de scris nu am scris, de oboseala si timp...
Sper ca ati sarbatorit bine sarbatorile de Pasti! Si noi, pe aici, cum am putut.
Ocazie cu care am constatat ca departarea de soacra si de mama ei nu inseamna neaparat bine, ci uneori si mai rau!
Sotul meu suna azi la mama lui sa ureze cele cuvenite. Stie foarte bine ca eu nu am "taine" cu soacra mea, adica nu avem ce vorbi, povesti, etc. Si, trecind eu prin camera unde se retrasese el strategic pt. convorbire, cica sa zic si eu doua vorbe... bunicii lui! Care, biata de ea, e batrina, a avut si un AVC (alta poveste si cu asta) si care, invariabil, plinge la telefon de numa'. Si care-l innebuneste si pe el cu plinsetele! Eu ii fac semn ca nu vreau, mai ales ca venisem in camera aia cu ceva treaba si tocmai vroiam sa ies. El, in soapta: "Numai eu sa cint cum joci tu?!". Am ramas cu la bouche bee (cu gura cascata, care va sa zica) si, ca sa nu isc discutii (tocmai ne pregateam de iesire la un picnic de Pasti), iau receptorul. Bineinteles ca Tzipa si se plingea asa de tare bunica lui, ca mi-a spart timpanul! Am zis si eu una-alta, f.f.f. respectuos si-i fac lui semn sa ia receptorul, ca mi-e deajuns. Si iar imi trinteste faza cu jucatul cum vreau eu!!! Si-i spun calm ca eu nici macar n-o sun pe bunica mea deloc! Adica de ce sa ma ... la cap a lui, daca eu n-o sun nici pe a mea?!? Cu bunica mea e alta poveste, saraca de ea e sclerozata si nici macar nu ar sti cine-s, ca nici pe mama mea n-o mai recunoaste.
In fine, in final ne-am si certat putin, ca de ce eu nu vreau sa vb. cu bunica lui macar, daca nu cu mama lui!!! Pai dupa cite am patimit cu familia lui, de ce sa ma comport mieros?! In primul rind ar insemna sa mint si nu-mi sta in fire!!!
M-am intins, imi cer scuze, dar trebuia sa ma descarc si eu! Si sa va linistec, ca soacrele si cele ca ele nu se "indulcesc" neaparat daca-s la distanta, ci uneori e mai rau! Siiiiiiiiigur soacra-mea i-a zis alea-alea sotului meu la telefon, de i-a venit lui brusc ideea asta, cu "numai eu joc cum cinti tu"!!! Sa le fie dupa sufletul lor! Amin!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Nadia1976 spune:
Hristos a inviat!
Simina, imi pare rau ptr. ce ti s-a intamplat. De ce oare tre' sa bage ele zanzanie, nu inteleg?!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
marinar spune:
ADEVARAT A INVIAT!!!!!!!!
Fetelor eu putin mai devreme am aterizat acasa. Duminica dimineata am plecat la Moroieni, asa cum v-am spus, si a fost super frumos. Si vremea a tinut cu noi, chiar daca a mai plouat cate putin. Azi ne-am intors (unul din prieteni a lucrat) si am plecat impreuna cu socrii la bunicii sotului. Si acolo a fost fost frumos.
Eu nu am pregatit pt Paste decat o salata de ton, in rest: oua, cozonac, pasca, icre, drob (eu nu mananc, dar sotul da) mi-a dat soacra. Si toate i-au iesit super bune.
Asa ca eu m-am distrat bine. Acum sunt cam obosita. O sa fac o baitza fierbinte si ..... la patutz.
va pup si vb maine.......... de la muncaaaaaaaaaaa
marina
pozici
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
sper ca ati sarbatorit bine Pastele.
Simina, imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat, lasa sotul, ca sigur isi revine, cind nu mai sta de vorba cu mama sau bunica lui.
Marinar, bine ca te-ai distrat, acum relaxeaza-te si ai grija de tine.
Nadia, mai astept retete, daca esti draguta sa mi le trimiti iar pe pm, ca si eu vreau aperitive sa pregatesc ptr lucru de ziua mea, asta in iunie.
Restul fetelor pe unde sinteti?
Cite un si o ptr toate,
Himmelsduft
photos
Nadia1976 spune:
Him, ce am eu salvate, le pot trimite, dar nu si pozele,pe PM, doar pe adresa de e-mail; daca le vrei pe PM, le trimit fara poze.
Nadia1976 spune:
HAM & CHEESE RIBBONS
Ingrediente:
6 felii sunca afumata (sunca presata)
24 bete (7 to 8-inch = 20 cm) din lemn
1 pachet branza Cheddar (sau cascaval) taiat cuburi 1 inch (2 cm) – avem nevoie de 6 cuburi
1 pachet cascaval (Monterey Jack Cheese) taiat cuburi 1 inch (2 cm) – avem nevoie de 6 cuburi
1 cosulet (24) rosii mici (cherry tomatoes)
8 castraveciori murati taiati in felii de 1/2-inch (1.25 cm)
Mustar Dijon mustard
Taiati sunca in 4 fasii (4/1 inch = 10/2.5 cm).
Se insira pe bat ca in poza.
Se serveste cu mustar
Sfaturi: aceste aperitive pot fi facute cu maxim 8 ore inainte. Se pastreaza acoperite, la frigider pana in momentul servirii.
SunSmile spune:
Hristos a inviat!
Ce fac fetele? Cum v-ati distrat?
Mi-a fost dor de voi, dar maine recuperam...eu nu lucrez asa ca stau cu voi!
Pupici
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Himmelsduft spune:
Nadia, trimite te rog pe pm retetele, mersi mult.
Sun, , ce bine de tine daca nu lucrezi maine. Eu ma bucur ca am colege faine, ca altfel as vrea si eu sa stau maine acasa.
Seara placuta fetelor,
Himmelsduft
photos