Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
tanima_i2002 spune:
Miro, stai linistita. Eu zic ca totul e ok la mine. Eu am povestit din pataniile trecute. Taman de aceea am precizat ca acum merg la un dr care e specializat pe problemele care eu le-am avut in trecut si fetele care merg la dr T stiu ce minuni face tratamentul lui, tratament pe care insa nu il prescrie celor care nu au avut probleme de infertilitate sau sarcini pierdute.
Eu am vrut sa fac o recomandare catre un dr care mie mi-a ramas la suflet. DPDV al meu e dr perfect: prezent acolo atunci cand ai nevoie, adica nu ai surpriza niciodata sa nu il gasesti si mai ales sa nu vina la nastere. Plus ca nu e un dr aglomerat cu sute de paciente, asa cum e dr T. E un dr care are timp sa vorbeasca cu tine si care te tine minte si de la o luna la alta numai dupa nume. Daca nu ar fi fost problemele care le-am avut nu as fi renuntat niciodata la el. Mai ales ca si spitalul este peste multe altele ca dotare, curatenie si cadre medicale.
Eu sunt in continuare la mamici de sept-oct, inca suntem in grafic. Desi daca bebe ar avea o intarziere de 2-3 zile ne-am incadra perfect si la topicul vostru, taman de aceea mai trag cu ochiul pe la voi.
Va pup
13+
mihaela-p spune:
buna seara si bine v-am gasit
citesc de multa vreme dc si intru in fiecare zi de cateva ori si mai descopar ceva. am o fetita de 4 ani, DN 26 dec 2001, nascuta in Iowa City,IA . acasa la mine, asistata de o moasa specializata in nasteri la domiciliu ,cele 2 studente ale ei , plus un preot ortodox din Rusia care a venit cu moasa si a stat deoparte. in fine, e mult de povestit ...
acum ii caut gradi Mariei de DC si urmaresc ce se scrie despre sarcina ,pentru ca
UM 25 feb
aprox 8 sapt
si voi naste aprox sf nov -dec
acum sunt in faza de cautat medic, inca nu m-am hotarat, am fost la un consult la Municipal ,o sa merg joi la Medlife pentru prima ecografie si sper sa ajung la medicul de familie sapt asta sa o anunt si sa imi iau trimitere de analize. deci ,cam asta e
o intrebare: este vreo graviduta pe aproape ?eu stau pe Vacarestiul Nou, langa Palatul Copiilor, parcul Tineretului.
va pup si numai bine!
sarcina usoara!
vioviju spune:
Miro, felicitari pt. intrarea in trimestrul 2!!! Gata, emotiile mari au cam trecut, de acum se sustine singura sarcina, nu mai e pericol asa de mare de pierdere, te invidiez. Eu inca mai am emotii.
Amalia, eu personal nu as naste la Cantacuzino, personalul mediu se poarta super-nasol si ii dau si lapte praf bebelusului, nu incurajeaza alaptarea la san. Acum depinde, daca ai un medic bun, in care ai incredere poate merita sa mergi si sa nasti totusi acolo cu el. Uite aici, s-a scris mult pe forum despre Cantacuzino si medicii de acolo, sigur iti poti face o parere singura:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28940" target="_blank">Cantacuzino 1
Cantacuzino 2
Cantacuzino 3
paxela spune:
miro felicitari pt trecerea in urmatoarea etapa, te prindem si noi din urma cu ajutorul lui Dumnezeu toate si sa ne laudam si pe la 38-40 de sapt ca a trecut
cu bine
Alexa
5+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
ama.lia spune:
Buna dimineata!
Miro: zi-ne si noua cum e in trim 2: iti mai e rau? eu una uneori nu mai pot, data mananc nu e bine, daca nu mananc e si mai rau... in fine, dr meu mi-a zis ca daca nu mi-ar fi fost rau era nasol, cu toate ca greturi nu are fiecare mamica. asta ma face sa rezist- ca vine trim 2 si vine partea frumoasa a sarcinii.
Datele mele sunt urmatoarele:
UM: 24.02.2006
DN: 17.02.1978
DPN: ar trebui 01.12.2006, dar cum bb e mai mic, dr. nu mi-a spus, ma mai duc peste 2 saptamani jumate, va spun atunci. sper sa fie totul ok.
copii nu mai am. este prima sarcina
vioviju: multumesc, am citit, sunt inca nehotarata, medicul meu pare super ok, e cam scump, dar merg la el de multi ani, m-am obisnuit :)
Fetelor sa aveti o zi frumoasa si pupici la burtici !
Laura13 spune:
Buna fetele!
Mirona in primul rand felicitari pentru trecerea ci bine in trimestrul urmator, eu personal mai am o saptamana, asa ca Doamne ajuta!
In al doilea rand iti multumesc pentru ranspunsul legat de problema mea, eu am fost la doctorita de familie si mi-a dat oxacilina de 500mg, 1 la 6 ore. In schimb vroiam sa te intreb daca ichtiolul si fucidinul sunt pentru ca furunculul sa sparga sau sa dea inapoi. Iar daca e sa sparga, poti sa imi spui daca doare si mai als daca mai trebuie curatat de un doctor dupa aceea?
Ama.lia stai linistita, ca se mai intampla, si in cazul meu dupa dimensiuni bebe e mai mic cu o saptamana decat dupa data UM, dar doctorita m-a linistit ca probabil am avut ovulatia un pic mai tarziu. Din cate am inteles asa ceva se poate intampla mai ales daca nu ai ciclu regulat. Oricum multa sanatate, si ganduri pozitive.
camic eu sunt la prima sarcina si oricum sunt stresata, asa ca ce sa inteleg din mes tau, ca daca nu imi este rau ceva e in neregula?????? Mie nu mi-a fost rau nii la inceput, doar o senzatie de gol in stamac in prima saptamana, asa ca pot sa sper ca totul e OK, nu?
Eu va pupic dulce, va doresc multa sanatate, bebe sanatosi si frumosi si ne mai auzim!
Laura si bebe strumf
Lavinia_P spune:
Mirona,
Am zis eu ca forumul asta e incurcat.Nu am resuit sa activez PMul meu, iar cand am incercat sa-ti trimit tie si zice ca nu accepti PM.
Asa ca nu am incotro si scriu aici :
DPN 01.12.2006
UM 22.02.06
28ani
Problema mea e ca am decolare de palcenta si dr. nu mi-a recomandat nimic decat Utrogestan.Stie cineva ceva de chestia asta.Ar trebui sa stau la pat?
veronici spune:
Gata,mi s-a luat o piatra de pe inima,am fost la echo ieri (aveti poza la album) si au rezultat urmatoarele: un bebe are 37.1 mm ,al doilea 38.4 mm,sarcina 10.5 saptamani,placentele :una situata posterior de 11.8 a doua situata lateral stanga de 17.4,col 42.5 cu OI inchis. Mi-a spus dl.profesor ca sunt ok bebeii,unul chiar dadea din manutze,sunt bine prinsi si mai mergem la echo peste o luna.Mi-a spus sa iau in continuare acidul folic si utrogestanul iar No-spa si Scopantil daca simt contractii (care pot fi prezente mai tot timpul la sarcina gemelara)
Ufffff! M-am linistit pentru inca o luna. Intre sapt.12-14 trebuie sa fac triplul test si mi s-a spus sa mentionez la laborator ca am sarcina gemelara ca sunt altfel de valori.
Pupici si sa stiti ca starea de rau e prezenta non-stop !Dar suport cu stoicism !
http://photos.yahoo.com/verocika2002
10+ de doi 
Mirona spune:
mihaela-p bine ai venit in
. te-am trecut in listutza noastra si te mai asteptam si cu alte date. Sa ne pove cand ai timp despre nasterea fetitzei tale. Succes in a cauta un dr. bun.
tanima_i2002 DOAMNE AJUTA! Sanatate in continuare si ai grija de tine. Vezi ca de ce ti-e frica nu scapi ... poate treci la noi dupa nastere. 
Multumesc fetelor pentru felicitari ... sunt sigura ca multe fete au trecut deja in trimestrul 2 ... dar ele nu mai scriu pe aici. 
Azi mergem la eco si va mai dau detalii deseara.
toata gasca de gravidutze.
Miro
12+am o nepotica talentata
acs spune:
Buna fetelor! Adevarat a-nviat!
Ma bucur sa citesc ca sunteti bine! Eu de-abia saptamana viitoare ajung la doctor, asa ca n-am nici o veste deocamdata. Si daca greturile nu ma incearca, in schimb oboseala ma termina. Adorm la 9.30 in fiecare seara si tot pic de somn la serviciu. Sunt singura oare?
Multa sanatate tuturor!
manuela