Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 2
deny75 spune:
Buna burtici!Am fost si eu la control si mi-am vazut bebelu din burtik.Am trait ceva senzational atunci cand l-am vazut pe monitor cum inota in lichidul amniotic.Bebik are 4,6cm. si morfologic este totul bine.Voi continua tratamentul cu utrogestan,ac.folic si,la nevoie,no-spa.Peste 3 saptamani voi merge din nou la control pt. a-l vedea pe bebe.
11+
deny75 spune:
BUNA!Vreau sa va urez un PASTE FERICIT alaturi de familiile voastre si sa va bucurati de ziua de maine.Va pupic!

11+
paxela spune:
Va doresc un
Paste Fericit, implinit cu un iepuras darnic, alaturi de cei dreagi
Alexa
5+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
vioviju spune:
Buna fetelor. Ma primiti si pe mine? De curand am aflat cu mare bucurie ca o sa fiu din nou mamica. Eu mai am un copil, culmea tot de decembrie, iar acum va veni cam in aceeasi perioada, se pare ca-mi prieste luna martie.
UM a fost acum pe 7 martie.
Eu am avut prima sarcina cu probleme mari, pana acum vad insa ca mi-e bine. Adevarul e ca si atunci tot starile de rau au inceput cam pe la 9 sapt., pana atunci mi-a fost bine, sper sa nu se repete insa, am inteles ca sarcina a doua e in general mai usoara.
Sarbatori fericite tuturor si sa auzim numai de bine!
paxela spune:
revin si eu cu vesti nu tocmai bune, azi am avut o hemoragie destul de puternica( ca la ciclu ) am facut 3 vizite la spital, am intrat pe utrogestan si injectii cu gavibinon
acum sa oprit speram sa nu revina si sa fi fost doar o intamplare si bb sa fie inca acolo si sanatos
dureri nu am si nu am avut ceea ce imi da putina speranta desi sincer la cat si cum a curs imi e tare frica
Alexa
5+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
Dorsilia spune:
Buna burtici!
sunt si eu o mamica a unui baietel de 1 an si 8 luni, si insarcinata in 5 saptamani. Nu ma treceti inca in lista, asa-s eu (daca unele dintre voi ma stiti din alte postari, stiti deja ca sunt panicoasa si cu drobu de sare cat casa)
Vreau sa va zic ca starea mea psihica si fizica e si mai nasoala de cand nu mai scap de tusea asta nenorocita. Am fost virusati toi 3 in familie insa eu am ramas cu o tuse sacaitoare care nu a cedat la naturisme si nici la siropurile admise: Stodal si patlagina. Cand ma asez in pat sa dorm nu mai tusesc. Cand ma ridic din pat iar ma imprastii. Am ajuns sa port tampon, ca ma scap pe mine nu altceva (nu radeti, e nasol). Si sotul meu mai tuseste dar nu ca mine. Una peste alta n-am ajuns sa ma bucur cum trebuie de mica viata din burtica. Iau materna cu seleniu si acid folic de vreo 3 zile doar. La prima sarcina am folosit si utrogestan pe cale vaginala, cred ca pana in 3 luni, acum nu stiu, n-am ajuns inca la ginecolog sa-l intreb daca si acum sa-mi pun sau nu. Si oricum am uitat cate se pun, de cumparat mi-am cumparat.
Asta e situatia mea, ma simt obosita, nu mananc mai nimic si sunt depresiva, nu ma mai vad odata sanatoasa parca
.
Ma ocup singura de cel mic, toata ziua, pana seara cand vine sotul.
Maine merg din nou la medic sa ma asculte la plamani, daca n-am de ales o sa fac si raze. Daca D-zeu vrea sa fie bine, va fi, daca nu, nu
v-am pupat
danita spune:
Paxela, eu am avut hemoragie 2 saptamani, iau 12 utrogestan pe zi si Doamne Ajuta !
ai incredere, gravibinomul este f bun eu fac 1 la 5 zile ....
iti doresc ce imi doresc !
veronici spune:
Eu maine merg la doctor ,la al doilea echo si am mari emotii. Daca-mi spune si mie ceva rau? Nu am avut nici un fel de scurgeri dar greturi....la greu !! Vomit aproape tot ce mananc.Ma simt f.f.f.f.rau,parca nu se mai termina lunile astea de inceput ..... MOOOOR!
Revin maine cu amanunte de la doctor.Pupici
http://photos.yahoo.com/verocika2002
10+ de doi 
Mirona spune:
buna seara gravidute,
acum am sosit si noi de pe la parinti, am fost sa petrecem pastele in orasul natal. Superb, linistit, odihnitor si cu foarte multa mancare. Drumul a fost mai nasol ... eu avand rau de masina ... dar acum am imbucat ceva si mi-e un picutz mai bine.
Cum ati petrecut voi pastele? Apropo ... fug sa ma cantaresc ... sa vad cat am pus pe mine in astea 3 zile.
... hi hi hi numai juma de kil am pus pe mine. Deci e bine.
Recitesc din urma ... sa vad ce-ati mai facut.
Dbunny felicitari pt micutz, pus si poza ta in album, vizionat si bebelu. Eu am avut 3 cm bebel la 10 saptamani ... deci eu zic ca al tau de 2.5 la 9 e in grafic. Dragut cum se procedeaza la voi, dragutza moasa. Si mie mi-au trecut greturile deja de 3 saptamani si abia maine implinim 3 luni.
aka ai grija cu curatenia, pastilele de utrogestan nu sunt pentru dureri, intreba dr. despre no-spa si scobutil. Utrogestanul este un progesteron natural ... se administreaza pentru a sustine nivelul progesteronului ridicat ... . pentru a sustine sarcina.
Cu medicul de fam ... mi-a zis ca abia la 3 luni ma va lua in evidenta, dar am o prietena ... care nu a mers pana in luna a 8-a la el ... abia atunci i-a facut fisa gravidei.
danita cum esti? Mai sangerezi?
deny75 ma bucur ca e totul ok. Bravo pentru bebelul vazut la eco.
paxela imi pare tare rau de sangerarea avuta. In cele 3 vizite la spital nu or putut sa-ti faca un eco sa te linisteasca si pe tine? Cand mai mergi la dr.? Stai cumintica in pat si ia utrogestan ... vaginal daca nu mai sangerezi si injectiile cu gravibinon ... la ce interval ti le-a dat? Doamne ajuta sa fie bine.
veronici tinem pumnii maine la dr. O sa vezi ca va fi bine cu prichindeii tai. Nu-ti mai fa atatea griji ... stai linistita ... le faci mult mai bine relaxandu-te. Asteptam maine vesti.
vioviju bine ai venit in
. Imediat te trec si pe tine in listutza. Tinem si tie pumnii sa nu mai fie probleme ca la prima sarcina. Felicitari pentru ambii copilasi si te mai asteptam cu vesti.
Dorsilia mamica panicata, bine ai venit in
. Sa ne spui cand esti gata sa apari pe listutza noastra. Imi pare raiu de raceala ... asa cum spuneam si pe PM ... baga multa lamaie si miere. Sanatate multa si tie si familiei tale.
Fetele va pup pe toate si mai revin si maine.
Miro
11+am o nepotica talentata