Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
chinico spune:

Dupa ce am ratacit prin o multime de subiecte ale forumului, sper sa il fi gasit pe cel potrivit.
Sa incepem povestea cu urmatoarele:
1. daca in canada si in uk asa de greu merg lucrurile..am un sfat..nu veniti in ger. e la fel. sau mai rau
acum vine subiectul..aia fu introducerea..
anul trecut am trecut printr-o sarcina oprita in evolutie. Ginecoloaga mea imi spusese cu o saptaman inainte ca pot sa stau linistita, inimioara bate, asta dupa ce 3 saptamani la rand m-au chemat la controale peste controale si m-au avertizat din prima clipa (iar eu, verde dupa urechi, la prima sarcina, am plans cu anticipatie pentru jumate din viata)sa nu spun nimanui ca sunt insarcinata, pentru ca se pierd foarte multe sarcini in primele 12 saptamani. Pai cum sa pleci la drum privind lucrurile pozitiv?!?
Iar cand mi-a spus ca sarcina nu mai evolueaza, mi-a spus-o de parca ma anunta ca afara ploua. Si apoi a trebuit sa astept 40 de minute sa imi faca programare la chiuretaj, eu singura, bezmetica si disperata intre 100 de gravidute cu burta maaaree...
Asta ca istorie.
Subiectul vine acum.
Sunt in saptamana 6. Am deja un eco in spatele meu, unde nu s-a vazut nimic. Nimic. Nimic. Urmatorul e marti.
HCG-ul nu creste cum trebuie, nu s-a dublat in 48 de ore, de la 750 a ajuns la 1200, dar am citit undeva pe net ca poate sa se dubleze intr-o perioda cuprinsa intre 48 si 72 de ore.
E adevarat?
Si ca sa ajung la final, multumindu-va pentru atentie, si sa ma intorc la intrebarea mea initiala de azi dimineata...E mare elefantul? Sau il las musca?
danita spune:
sal gagici ,
eu fac perfuzii cu vitamine ca nu mai pot lua medicamentele si nici sa bag papa in gura . nu sunt placute dar cica ar fi bune- eu una nu vad nici o imbunatatire si sunt la perfuzia nr 3 .
astept un eco cu sufletul la gura pentru ca de cand merg la spital ma ingrozesc ce vad :( .
va pupez si va doresc ce imi doresc
mami_n-d_06 spune:
Poftitzi la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74604" target="_blank">Capitolul 7.
aka spune:
Buna seara! Cred, doar cred ca am descoperit o metoda sa mai atenuez greturile: lamaie, la orice ora, ca si asa am toata ziua greturi. Aseara pe la ora 11 mancam lamaie, si dimineata inainte sa plec la servici, am mai rontait una. Am mai observat ceva: daca ma enervez, chiar si putin ma doare burtica
. Imi place sa fiu
, ma protejeaza lumea
, ma intreaba daca am obosit si se ofera sa preia din sarcinile de la servici (cu toate ca stau numai la birou)
. Si nu am decat 7 sapt. sa ma vedeti cand o sa am burtica. Am vazut ca una dintre voi are frisoane. Si eu am, seara, si imi trece numai dupa ce stau 1/2 ora la dus. In continuare nu pot sa mananc. Astept vremurile fara greturi
Va pup si aveti grija de burtici.

7+
roxana c. spune:
Cristina, imi pare rau, dar habar n-am ce sa-ti spun, cred ca e bine sa iei legatura cu un medic sa te lamureasca.(si ma gandeam ca sistemul notru medical e de kkt)
Ruxmax, da-mi si mie regimul ala, te rog, ca si eu sunt destula(75kg), deocamdata am pus doar 1 kg, dar cand vor trece greturile...sa va tineti, ca-s foaaaaarte pofticioasa, la sarcinile trecute am pus 25-28 kg, acum sper-macar sunt optimista-sa nu pun mai mult de 20, daca pot si mai putin, cu atat mai bine.
Madaluta, mie doctorita mea mi-a dat pt greturi Gassex, e din plante, dar pe prospect spune ca se rontaie, eu te sfatuiesc sa-l inghiti cu apa, ca-i gretos rau.
Irinabr, eu sunt mamica de fetita de aproape 9 ani(cea mare) si mie mi se pare diferenta mare, dar am mai auzit altele cu diferenta de 11 si 14 ani intre copii, asa ca nu-ti face griji.
M-am programat si eu pt eco pe 10 iulie(ati citit bine), e vorba de d-na dr. Ghita, (pt fetele din Ploiesti), si trebuie sa-ti faci programare din timp. Acu...eu n-am priceput un lucru: eco morfologica e cea la care masoara organele lui bb ? Si se face la 14, 18 sau 22 sapt, ca pe mine m-au ametit astia: doctorita unde am facut prima eco mi-a spus ca se face intre sapt. 18-20, azi cand am sunat sa ma programez-alta dr- mi-a spus ca intre sapt 20-22 si nu mai stiu unde am citit ca dupa 14 sapt. Eu m-am programat in sapt 20, sa fie intre. Si e vorba de 3D sau nu neaparat? Ma rog, pe mine nu ma intereseaza cum arata, figura lui bb, voi vedea cand voi naste, lucrul cel mai important e sa-mi spuna daca-i sanatos si SEXUL
Deci cea la care m-am programat e 3D si costa 170ron. Doctorita de familie a zis ca-mi da trimitere la un alt dr, tot bun, dupa cate stiu eu-dr. Juncu-dar nu strica 2 eco .
Hai ca v-am zapacit cred.
Roxana
9+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)