Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 4
kid2003 spune:
La multi ani bebeilor nascuti pe 20 cu mentiune speciala pentru ginerica al meu, Serban-Andrei . Dar nu ii uit nici pe MILAN, FABIANO, ALEXANDRA, DENIS SI TUDOR.
Ce facem de Pasti cu mutzuneii? Ce cadouri le-ati luat de iepuras? Eu as vrea sa ii iau niste pantofiori de primavara, de piele daca se gasesc, numarul 18. Aveti idee pe unde sa caut? Vreau din aia frumosi, de fetita...cu baretutza. Dar ma tem ca e un numar prea mic, si nici prea mare nu vreau sa ii iau pentru ca vine vara si nu o sa mai poarte pantof inchis. Pana acum i-am luat numai incaltari sport, adidasi si chestii din astea.
miflore spune:
Si eu sunt varza la capitolul jurnal... Eu cica am doua, unul cu ce mai face copilul, performante, diverse, actiuni si altul pe teme medicale, alimentatie, crestere...doar ca sunt in urma urmelor...am scris pe hartiute, pe colturi,ar trebui sa fac colaje... trebuie sa ma mobilizez!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Mai, eu nu am scris nimic despre alimentatie si d-astea. Ce anume scriem? Ce mananca bebe? Pentru ce scriem? Sa ii aratam lui cand e mare? Ca jurnal din ala (Cartea Bebelusului)i-am facut dar nu i-am lipit poze...inca
locca spune:
Pe mine ma intereseaza mai mult sa tin minte ce face si cand face, performante cum zice Mihaela, sau pur si simplu chestii dulci, de genul isi lipeste capsorul a alint de burta mea cand stam amandoi seara in pat. Chestii de-astea. Daca nu as fi notat cand s-a intors de pe spate pe burta prima data n-as fi stiut acum, pe bune, atat de varza sunt.
De mancare notam oricum numai cand era pe lapte exclusiv, cam cate minute sugea, remember fazele astea?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Diana30 spune:
Alina(Anya20) "La multi ani!,sanatate multa,fericire maxima!
Cum mai stati cu diversificarea?Ce mai papa Anya?Ca suntem cam la acelasi nivel de diversificare;noi ma inceput-o la 5 luni jumate dar asa incetut,ca ardelenii,voi la 6 luni dar mai dinamic.Am inlocuit masa de la 17/18 cu fructe(pana acum mar,banana,para),de ieri am inceput la 14 cu morcov 3 lingurite,azi marim doza;ma gandeam sa-i dau azi marul cu cereale,am luat orez de la nestlle.Faza nasoala e ca am obeservat ca masa de lapte scoasa ziua o vrea noaptea si a inceput sa ma trezeasca la ore ciudate(2/3),iar la 6/7 vrea iar lapte.Anya mai mananca noaptea?Mi-ar prinde bine sa ne mai consultam in nebuloasa diversificarii,ca fetele de pe aici au uitat deja ce inseamna "primii pasi" in domeniu.
"La multi ani !" copilasilor nascuti pe 20!
Codruta,mortala-i Petra!
Ioana75 spune:
Buna fetelor, si la multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi! Felicit si toti bebelusii pentru toate realizarile (mifloricico, trebuie sa-ti platsc drepturi de autor pentru modelul asta de felicitare).
Cristina, deci dupa doctorita voastra exista si raceli avirale?
irina vecina, la multi ani pentru ieri!
Dr Alina, la multi ani!
mifloricico.
Veronica, m-am lamurit. Dar tot am nimerit-o cu lucratul in spital, chiar daca nu esti cadru medical. Succes!
Noi plecam miine la Galati, asa ca va doresc sa aveti parte de sarbatori fericite si mincare multa si buna. Marti sau miercuri pleaca sotul in germanica pentru o luna, nu stiu daca o sa ma descurc singura cu miruna. Daca nici pe messenger n-o sa intru, inseamna ca m-au coplesit responsabilitatile.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kristinutza spune:
miflore, oare sa-ti spun de sistemul de prindere al caditei de cada mare?... a luat sotul doua scanduri mai grosutze si pe o parte a batut de-a curmezisul cate o "proptea" care sa se potriveasca in asa fel incat sa stea pe marginea cazii. nu stiu daca explic bine. daca vrei detalii mai bine cere-mi o poza. oricum, sistemul de prindere e unul deosebit de complex si greu de gasit in magazine.
de cand era raducu mic-mic l-am spalat asa, ne-am gandit ca sa-l spalam in baie, ca sa poata stropi in voie si sa ne fie si usor sa umplem cadita.
locca, eu pun scaunul copilului cu fata la sensul de mers al masinii. mie mi se face rau daca merg cu spatele.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
gabiarama spune:
Uraaa!
A reusit si Mihnea sa termine la amiaza masa de dimineata
De-acum trebuie sa ma apuc de treaba si sa le pregatesc prinzul
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
codruta_grg spune:
Costumasul mi l-a adus soacra din Vatra Dornei. E facut pentru un bebe de acolo si noi ne-am pozat cu el. Zice ieri: du-te afara din camera ca i-am adus ceva la Petra sa o imbrac si o vezi gata imbracata. Cand am vazut-o am ramas socata (in bine). Numai la asa haine nu ma asteptam . E specific din zona Vatra Dornei.
Gata merg la .
Sarbatori Fericite fetelor daca nu mai apuc sa intru pana atunci si multi de la noi pentru voi!!!
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
locca spune:
Kristinutza, multumesc frumos pt. raspuns .
Am o dilema de care scaun sa cumpar, sa includa si gr.0 sau sa fie direct de la gr.1 ... si sa fie si ieftin, daca se poate .
Ioana, drum bun si sarbatori fericite! Eu zic ca o sa te descurci foarte bine cu Miruna. Si oricum duminicile sper sa ne vedem in parc.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)