Ai nostri, ca brazii (ianfeb05) (11)
Raspunsuri - Pagina 14
sirimie spune:
Alina, eu am avut trimitere la doctorul Iagaru, care a fost si la noi sa il
vada pe Vladut de cind avea 1 saptamina, mi-a placut mult de el. Dar pentru
nu stiu ce motiv nu mai vrea sa vina la noi Cind l-am chemat mi-a spus
ca s-a mutat la copii mari
Oricum eu zic sa mergi la orice doctor acolo, la recoltare a fost foarte
usor si repede. Iar cu analizele poti merge la orice alt doctor sa ti le
citeasca. Eu am cerut trimitere la medicul de familie fara sa specific un
nume de doctor, pe trimitere scria numai IOMC.
Sper ca te ajuta ce ti-am scris aici...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
bubu05 spune:
Kita, nu ies sertarele...am pus incuietori la unele, iar acum as vrea sa le pun la toate, dar nu am mai gasit...eu luam de la farmacie de la Farlin si nu se mai gasesc decat de la Chicco, iar alea sunt cam scumpe...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
sirimie spune:
Acum am gasit timp sa raspund si eu..
Anda imi place titlul, sigur nu a mai avut nimeni pina acuma la fel
A, si aveam si o idee de titlu nou, Prichindeii.
ixxi cum ati petrecut? Crisu a ajutat si la dezpachetat sau numai la impachetat ? Felicitari, spune o multime de cuvinte!
Lavinia imi pare atit de rau ca sinteti bolnavi! Sper ca tatal tau este mult mai bine si ii urez sa se refaca complet. Si Natalia sa se faca mai repede bine, sa nu mai aiba febra deloc! Si tie la fel, sper ca nu mai iei antibiotice si ca nu te mai doare coloana.
Florina noi inca dormim cu Vladut in camera, pentru ca nu i-am amenajat inca dormitorul lui, si cind s-a nascut aveam numai 2 camere si nu aveam incotro. Ma deranjeaza citeodata pentru ca vin tirziu de la servici si el doarme si nu am acces la dormitor, dar asta e. E drept ca de cite ori plinge eu sint in picioare si de multe ori il iau in brate sa ii dau apa si adorm asa, dimineata e linga mine. Dar e cuminte si de vreo saptamina adoarme singur in patutul lui.
Poze de la Mot
sirimie spune:
Eu nu stiu cum sa ii introduc laptele de vaca, am incercat si nu vrea deloc. Eu inca ii dau Bebelac, pentru ca mai am, dar as vrea sa incep sa ii dau si lapte UHT. Nu ii place nici La Dorna si nici Fulga, am incercat cu lapte integral, 3.5% grasime, nefiert. Cred ca trebuie sa ii amestec laptele UHT cu Bebelac, poate asa il accepta.
Poze de la Mot
sirimie spune:
Am fost si eu cu Vladut la impartasit simbata. Am gasit acolo un preot foarte stresat ca Vladut poate sa ii darime vasul cu vin, si ma tot stresa sa ii tin mina chiar daca eu i-o tineam. Vladut nu a vrut vin de buna voie, si preotul i-a dat vinul cind a deschis el gura mare sa plinga.. Nu prea ne-a placut..
Ana Maria, sper ca Victor nu mai e deloc bolnav. Am vazut poze cu voi, e mare si seamana cu tine (am vazut o poza cu tine de la o intilnire). Si eu am citit ca va fi cu "Nu" in brate mult timp. Vladut incepe sa plinga si se inroseste tot si nu respira cind nu-i convine ceva
Poze de la Mot
sirimie spune:
Vladut nu spune cuvinte noi. Cind vede catei spune "am ma" si mai spune mama toata ziua, si cam atit. Si nici el nu are rabdare sa stea sa il invat ceva, uneori ma ingrijoreaza. Avem o jucarie pe care trebuie sa introduca piese de diferite forme, el in loc sa incerce sa bage obiectele, daca nu intra la prima incercare le arunca cit colo. Nici nu stiu, e normal sa faca asa?
Ubi felicitari pentru dintisori! Eu am citit ca unii copii au tendinta sa calce pe virfuri dar ca se corecteaza in timp. Si eu il tin pe Vladut in ciorapi in casa.
Poze de la Mot
sirimie spune:
Liviana, foarte interesant articolul pe care l-ai copiat, si foarte bun sfatul despre cartea cu jocuri. Am de gind sa o cumpar si eu.
Patricia eu am citit ca e normal, orice copil este cel mai mult atasat de mama lui si o prefera oricui altcuiva. Asa face si Vladut, vrea numai la mine in brate cind ma vede, si plinge cind merg la servici.
Crinuta este foarte foarte simpatic Rayan. Ma bucur ca s-a invatat acolo, deja nu mai ai nici o problema.
Oana Cretu, Bubu, Patricia felicitari pentru bucatarit Eu nu ma prea pricep, fac numai mincare din carte de retete pentru copii de 0-3 ani, fac mai mult si mincam si noi. Adica mincam mai mult noi ca lui Vladut nu prea ii plac.. Lui Vladut i-am inrosit oua in coji de ceapa si i-am dat si lui sa manince, cred ca i-a placut.
Shobo si Vladut e mult mai cuminte cu bona. Cred ca e din cauza ca stie ca nu are prea multe sanse nici daca insista. Dar eu zic sa nu il inveti leganat cind doarme ziua, daca nu vrea sa doarma lasa-l sa nu doarma.
Poze de la Mot
kris spune:
Buna seara!
Multumesc tuturor pt aprecieri asupra noilor noastre fotografii!
Multumesc inca o data si sugestiilor voastre cu privire sa problema mea cu sanul! Sa stiti, ca abia seara am putut sa va citesc si am incercat sa stau sub dus fierbinte si sa ma mulg cat mai mult pt a desfunda " eventualele canale infundate" Am incercat si cu o pompita, dar degeaba! Am noroc ca Bia nu refuza acel san, maninca cu placere ca si pana acum.
OARE NU POT AVEA SI ALTCEVA?
Sunt tot atat de ingrijorata! Parca , parca s-a mai dezpietrit locul acela, sau poate e numai in mintea mea. Mai fac si maine 2 dusuri fierbinti, si daca nu se amelioreaza, poimaine ma prezint la un medic de specialitate. Imi recomandati , daca stiti, unde trebuie sa ma adresez?
In rest Bia este bine, la fel de rasfatata, se tine numai dupa mine. Astazi am fost in parc si ne-am jucat la pietricele.
Coraly, noi am avut rozeola., care mai apoi am dat in complicatii: ganglioni rau inflamati. Noi am avut o rozeola, fara eruptie pe piele. Daca te ajuta acest material: http://reclamailegalala alt site = avertizare/site1/sanatate/html/rozeola.html Sanatate multa lui Sergiu si de la Bia.
prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
kris spune:
Simona, eu zic sa nu-ti faci probleme prea mari in privinta cuvintelor pe care le pronunta Vladut. Fiecare copil evolueaza in felul lui! Uite, bucura-te ca merge singurel! In schimb noi nici acum nu avem curajul sa plecam singurele si maine facem deja 1 an si 3 luni .
Simt ca nu mai vine acel moment! Cineva chiar m-a sfatuit sa ma linistesc, ca-i transmit si Biancai acesta dorinta a mea si ea nu se indura.
prima aniversare
kris spune:
Fetelor, cele care au avut probleme asemanatoare ca mine in privinta sanului, trebuie sa fac aceasta operatiune de mai multe ori ca sa aiba rezultat? ( masaj sub dus fierbinte)!
Sau o singura incercare trebuie sa aiba efect scontat? Va rog! ajutati-ma!
prima aniversare