Ai nostri, ca brazii (ianfeb05) (11)
Raspunsuri - Pagina 13
Ubi spune:
BDana - am vazut pozele, frumos parculetul - foarte ingrijit si leaganele par noi. Sanatate lui Cristi, sa nu fie probleme cu kk.
Oana - La multi ani lui George.
Bubu - frumos aranjamentul de Paste. Vladut a reusit sa tina oul bine? Ca Alex nu pricepea ca trebuie sa-l tina in sus si sa faca cioc cu a lui tati. Te cred ca esti indragostita, e superb Vladut in sertar.
Crinuta - am vazut pozele de pe faleza. Nu stiu daca ai scris dar tu ca strain, poti sa nu-ti acoperi capul? Si cum mergeti toti 3, tati cu baiatul in fata si tu in spate, sau normal ca in Ro.
Kris - ce verde si frumos e la tara. Eu nu am avut rude la tara si am suferit cand eram mica si copii plecau la bunici si eu nu. Iti tin pumnii sa treci cu bine peste problema cu sanul.
Lavinia - o sa iasa soarele si pe strada voastra. Doamne ajuta sa fie bine!
Sa stiti ca si Alexandra ma prefera pe mine. Seara mai ales, intinde bratele la mine si daca tati vrea sa o ia el in brate, spune nu si se lipeste de mine. Sincer, nu-mi convine lucrul asta si mama mi-a promis ca o sa vina sa stea mai mult cu ea ca sa se obisnuiasca mai mult cu bunicii. Daca sunt acasa, mananca tare greu sau chiar deloc de la bunica.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
Shobo spune:
Christos a inviat!
sanatate multa copilasilor bolnaviori!
cory35 , te rog frumos si la noi carticica la adr. dradetchi@zapp.ro Multumim frumos!
Bdana, n-am putut vedea pozele :(
Bubu, sinteti frumosi toti 3! mi se pare ca Vlad seamana mai mult cu tine dar ceva are si de la tati totusi; ca si la noi dealtfel.
kris, iti zic la fel, maseaza sinul sub dus, tb sa eliberezi canalul infundat neaparat!!! Succes!
Codrin vad ca mai are si zile cind ne asculta; simbata a facut figuri, duminica si ieri parca a fost mai ok, a mai chirait la pus in pat ziua la nani dar apoi s-a linistiti si adormit. Cica la ac virsta incep sa ne testeze limitele, rabdarea si cam tot ... si depinde de noi cum reactionam... eu am inceput sa rid TARE cind nu stiu ce sa mai fac, pe bune, ma apuca un ris si il ignor... cit pot!
hai pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
kris, simpatica FOC si mica ta babutza! ce de toalete a avut!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
kita spune:
Uff....imi pare tare rau de durerile micutilor Cristi, Natalia;
Am vazut pozele Crinuta, dar mai astept si altele; si sa ne mai spui din ispravile lui Rayan; parca Andrei nu face atatea fite, cel putin deocamdata, dar ma pregatesti moral sa vad ce o sa patesc peste vreo 7 saptamani;
Kris neparat sa faci ceva cu nodulul acela, eu am patit asa dar nu sub san cum zicea Ana Maria ci in lateral de nu mai puteam sa las mana in jos si am stat in cada cu dusul cu apa fierbinte pe san si cu pompa;si frumoasa "babuta"de la tara;
Patricia inca nu am apucat sa pun pozele, dar imi fac timp si te anunt
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
oana cretu spune:
Bubu si Kris, am vazut pozele, sunteti superbi, iar copiii nu mai zic...niste scumpi.
Shobo, si eu mai rad asa cand Seb ma enerveaza, dar se enerveaza el mai tare si plange. Asa ca pic in plasa si il iau in brate.
Ubi si restul fetelor, la mine e invers, il prefera pe George, chiar daca toata ziua sta cu mine. Chiar mi-a zis ieri o prietena ca e ciudat cum se intinde mereu la el sa il ia in brate, ca in general baietii prefera mamele. Eu cred ca au perioade si perioade, ca inainte vroia la mine, acum vrea numai la el. Merci pt urari!
Crinuta, cred ca iti pare rau dupa bucle cand le tunzi, dar ai vazut ce repede cresc inapoi.
Kris, si eu cred ca este o acumulare de lapte, pt ca am mai auzit si la alte fete de asta.
Coraly, sanatate multa!
Dana, te sfatuiesc sa te duci la dr cu el. Sanatate multa!
Pupici la toate!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
V. Erica spune:
Cristos a inviat!
Ne-am intors si noi de pe la tari... A fost frumos, copiii s-au distrat de minune. Suntem franti, dar incarcati pozitiv totusi.
Imi pare rau de bebeii bolnaviori, sanatate multa .
Am vazut si ceva poze, Kris ai o fetita tare scumpica. L-am vazut si pe Seb ce bine-i sta cu domnisorica aceea frumoasa alaturi...
Am facut si noi o gramada de poze. Iata cateva aici
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
bubu05 spune:
Dana, sunt super si pozele voastre, mai ales ultima . Ai niste copii dulci foc!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kita spune:
Bubu macar zi-mi ca sertarul acela nu iese de tot afara;e un dulce Vlad;Eu am trait cu spaima asta pana mi-a blocat sotu sertarele sa nu mai iasa de tot si sa cada peste copil;
Sirimie am citit pe nu stiu unde ca i-ai facut analizele lui Vladut la IOMC; la ce dr. ai avut tu trimitere? si spune-mi te rog daca ai fost multumita de ei; Mercic anticipat
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
crinuta spune:
Ubi, doar acea haina este obligatorie. Eu sunt crestina, nu sunt obligata sa imi acopar parul, iar chiar intre musulmance ( insa nu saudite) sunt destule femei care nu se acopera.
Acum partea cu acoperitul fetei, a mainilor tine strict de traditia lor, si despre asta am putea vorbi o groaza.
Deci, majoritatea strainelor nu isi acopera parul, dar daca vrei sa nu faci nota discordanta atunci iti poti pune un sal ceva, mai mult de forma.
http://community.webshots.com/user/crinuta28
De mers se merge normal, se si poate vedea din poze. Am prins si familii saudite. Nu exisa chestia cu barbatul care merge inainte.
Sanatate puiutilor bolnavi.
Am mai pus poze cu Rayan tuns. Deja incepe sa imi placa si cum ii sta tuns, m-am obisnuit.
Aseara sotul mi-a spus ca ar vrea sa il tunda total ca sa ii creasca parul mai des dar m-am opus.
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Vaaai, Crinuta, e un dulce! Si sa stii ca seamana din ce in ce mai mult cu Amin! Asa il vad eu! of, buclele lui , dar cresc ele la loc, mai ales ca e cald acolo si cred ca transpira.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz