Dieta hipocalorica (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Noapte buna slabutele!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

feteleor,trezirea si poftiti cate o

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

feteleor,trezirea si poftiti cate o

Dana

O da, mie mie, ca nu am apucat sa beau inca. Si mai si trebuie sa plec de la birou, asa ca cine stie pe unde apuc sa beau si eu una azi!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Scuzati lipsa dar nu am net acasa si cu zilele astea libere am lipsit cam multisor.
Felicitari celor care au reusit sa slabeasca in ultima saptamana.
Am o propunere: sa scriem fiecare ce mancam, ne-ar fi mai usor, poate ne mai inspiram una de la alta. Eu azi dimineata cu greu m-am hotarat ce sa mananc, si in final am devorat un iaurt cu graham.
Cum pot prepara soia astfel incat sa fie gustoasa sa o poata manca si ceilalti, dar sa fie buna si de regim?

Va pup si spor la slabit
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Silvana,eu nu am nici o treaba cu soia ,dar stiu ca o poti face musaca,tocanita,snitel ,sarmale etc.
Vezi ca era un subiect pe la bucatarie. Da o cautare.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor sunt . Azi am intrat intr-un magazin si acolo era EA, rochita de mireasa, exact cum o visam eu...Dar, era singura si marimea 42. am simtit cum pica cerul pe mine, pt ca toate rochiile pe care le-am probat erau 44 si alea f fixe! Noroc ca vanzatoarea a insistat: AM INCAPUTTTTT!!!!Am lasat avans toti banii din portofel. E perfecta, nu trebuie decat sa imi cump pantofi si sa merg sa mi-o scurteze putin . Fetelor imi vine sa plang de fericire: si cam rochita mult visata si ca am incaput in marimea 42

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Dana, multam fain de sugestie.
Briza marii, super, ma bucur pentru tine. Felicitari pentru marimea 42!

http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Tot io
Eu tot nelamurita sunt
Voi cate calorii consumati pe zi? Am gasit o lista cu continutul caloric al principalelor alimente, mi-am calculat caloriile pentru mentinerea greutatii. Pentru slabire tot nu stiu cate calorii pot consuma. Ma lamureste cineva, pana nu incep sa bag la greu cele interzise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Iaca si eu pe aici, desi... nu stiu de ce.
Sarbatorile astea m-au terminat. Am tot 65 ca acu' 2 saptamani, deci nimic... Cred ca o sa incerc niste supliment de crom, care cica regleaza glicemia si scade pofta de dulce... Oare?

Bravo Gabi. Tu chiar faci o treaba buna. Esti serioasa, te tii de dieta, faci sport si se vede.Felicitari!

Silvana, cred ca 1200 calorii pe zi ar fi pentru slabit, sau mai putin daca rezisti. Cat despre a va spune ce-am mancat, mai bine NU, ... ca mi-e jena.

Va pup, ma duc sa jelesc

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fetelor, am completat si eu in sfarsit lista. Cine nu si-a anuntat datele, am trecut-o cu datele vechi. Trageti-ma de ureche daca am gresit la cineva, corectez imediat.
briza_marii, felicitari pentru rochie!!!! Sper sa-ti poarte noroc!!!
Cornelia, la mine cromul nu a facut mare branza, am luat aproape o cutie intreaga, si tot mancam lejer cate o tableta de cioco, fara sa-mi scada pofta de dulce.
Din pacate tot nu prea gasesc costum de baie pt. marimea mea. Am sanii mari, mi-ar trebui sutien xxl, insa chiloti l sau maxim xl... La costume intregi aceeasi poveste... Deci umblu deocamdata cu vechiturile de acasa.
Silvana, e bine cu 1200 de calorii, insa eu nu am ambitie destula sa numar caloriile. Important e sa inveti sa mananci cantitati mici, doar dimineata si la pranz, si cam atat. Sa nu mananci seara, sa nu-ti umble capul la mancare, daca ti-e foame, sa eviti bucataria, mai bine cauta-ti ceva de lucru prin casa. Si pe langa toate, multa miscare.
Bafta fetelor, sper ca urmatoarea urcare pe cantar (15 mai)sa ne faca vesele pe toate!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput