Dieta hipocalorica (3)
Raspunsuri - Pagina 6

gabibarta spune:
Dana, dar daca faci sarmale mai dietetice cu carne de pui tocata si soia? si fara grasime? Ca in rest orezul si varza nu prea ingrasa...
Briza_marii, eu am noroc la gratare ca nu-mi place decat mirosul:))))
Aveti grija ce faceti ca maine dimineata ne urcam pe cantar!!!! Dupa aceea putem iesi toate la mititei si la bere.... dar numai sa ne uitam, nu sa si consumam o.k. am glumit:)))
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

diadaniela spune:
Gabi,nuuuuuuuuu! Sunt o vacuta si am facut sarmale de porc.
Ok! De maine treaba devine serioasa.Am programata prima sedinta de masaj.Sper sa iasa ceva.
tot de maine ma apuc si de bici serios.
Totul de maine,nu?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

gabibarta spune:
fetelor, aseara m-am cantarit, am crezut ca pic de pe cantar... 65!!!
pozici poze noi

Iubika spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
fetelor, aseara m-am cantarit, am crezut ca pic de pe cantar... 65!!!
pozici poze noi
Felicitari!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

briza_marii spune:
Wow Gabi! Felicitari! Eu nu am fost deloc cuminte in acest weekend, plus ca aseara am primit mostre de vin sa ne alegem pt nunta asa ca tot am degustat la el
..In concluzie, la mine nu s-a schimbat nimic. Avand in vedere cat am calcat pe alaturi, sunt chiar bucuroasa ca macar nu arata in plus
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Iubika spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Avand in vedere cat am calcat pe alaturi, sunt chiar bucuroasa ca macar nu arata in plus
Si eu la fel....

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

diadaniela spune:
Gaby,pune-ma cu 71 ,mama ei de treaba!
Gata ,intr-o ora imi vine maseuza si ma pun pe treaba.
Felicitari Gaby!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

gabi_j spune:
Fetelor, mi s-a stricat cantarul!!! Joia trecuta am facut inundatie, si s-a udat un pic si cantarul... atunci inca mergea, dar acum acul e intepenit la 0
Va spun maine cate kile am, ma cantaresc la servici.
Sper ca petreceti bine de 1 mai. Eu stau acasa calc, fac curat si mancare...
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

gabibarta spune:
na, sa nu mai fiti invidioase pe mine, azi am calcat si eu stramb... am mancat resturile de pizza ramase de la fiica mea:) Noroc ca fata-i mancacioasa si nu mi-a lasat mult:)))
Acum sunt obosita rupta, nu de mult am ajuns acasa, dar maine dimineata promit sa va trec datele in tabel!
Si fetelor, gata cu sarbatorile, spor la slabit!!!!!
pozici poze noi

diadaniela spune:
Fetele ,gata masajul .Doare ca naiba ,dar sufera baba la frumusete.
Saptamana asta ma duc si la salon ,ca au acolo un tub care nu stiu sigur cum ,dar te ajuta la slabit.
Deocamdata fac cate 2 sedinte de masaj pe saptamana .Sa vedem ce-o iesi,ca doamna asta m-a innebunit cu apa .Cica sa beau multa,multa apa.O sa ma prefac in camila.
Dana